Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
A 2001-et azért kell felrakd, mert a 2003-hoz szar a géped, nekem is ez volt régebben, azé cseréltem konfigot!😞

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Mhosah Myth
Felraktam a 3Dmark 03-mat... Az írja hogy rakjam fel a 2001-et mert egy pár teszt nem fog megfelelõen mûködni. Felraktam a 2001-et és így se megy a 03-om... Mi a gond? DirectX 9.0c-m van.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

CoolStuff
Milyen kormányt hozatsz?
Nekem is kéne egy új...
Sokminden kéne!
Árlista nincs?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Zetorg
ártól függ
meg lehet kéne UV neon is

neked is kéne lötty

"A vezetékektõl mentes egerek egyik nagy problémája volt régebben, hogy a hirtelen mozdulatokkal nemigen tudtak mit kezdeni, illetve nem abba az irányba mozdult el bábunk a játékban, mint azt mi eredetileg szerettük volna. Az A4 Tech NB-30 használata esetében ez összesen egyszer fordult elõ."
SOK!
egyébbként, meg, amig nem én tesztelem, addig mondhatnak nekem akármit... az én speciálisan érzékeny reflexeim óriási sávot követelnek ^^
mx510+steelpad 4s/icemat2.0 OWNZ

Zetorg
ok

még nem kérdeztem meg mert pénteken talizok a sráccal mert akkor hozok magamnak kormányt. De ha van és téged is érdekel majd CoolStuff-nak meg fogom mondani

Zetorg
de a padot nem mozgatod játék közben 😊
UV lötty mennyi?

azon az egéren van vezeték csak a padon

csak annyit mondhatok hogy ez egy nagyker

CoolStuff
Hát inkább 5-ért ilyet, mint a tiédet 15-ért!😛PP
Bár sztem se cseréld le!😊

CoolStuff
Jaja, meg, hogy miket árul még...

CoolStuff
Azzal tesztelték, és kibaszott jó vele gémelni...😛

CoolStuff akkor kéne ár meg hogy mi van ezekbõl?
UV lötty, UVide kábel, UVcsõ, UVházventi, UVcsõ

én meg amugyse cserélném le zsirpatkányom ilyen szarra 😄D
gondolom milyen gyorsan reagálhat egy hc ut játékos kezében(itt most magamra gondolok^^)... kb fél óra se kéne, és úgy földhöz b*sznám, hogy csak nyekkenne 😄DDDD

Falconer
Mekkora baromság ez az egész 😄DD
Ha kell hozzá az a szar egérpad akkor mi értelme van?
A technika meg biztos rohadt egyszerû

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
Nem is randa...😛
Nekem nem férne rá az asztalra a padja, azé nem kell!😄

CoolStuff
😄DD
Télleg!😛
Mind1, kell 1 kis reklám a PH!-nak!😊)

rondaegér

Zetorg
miért nem innen az sg-rõl linkeled? :o

CoolStuff

CoolStuff
Hamis 9600 PRO-s széria a PowerColor-tól?
dátum: 2004-10-26 - forrás: xbitlabs

A Tul. Corp-ot vádolják a hamis 9600 PRO széria végett. A cég nem vállalja magára a 9600 PRO-ként eladott 9550 magos videókártyákat. Történt ugyanis oroszországban, hogy a boltok polcaira nem az említett sorozatból ismert 9600-sa hanem egy ellenállásokkal újra forrasztott 9550 magos VGA került. A fake termék R96-Q3C jelzéssel van ellátva.

A forrasztás és a chip a következõ képen látható:

A két széria közötti (9550/9600PRO) lényegi különbség a mag és a memória mûködési sebességében rejlik, viszont ugyanarra az RV350 chipre épülnek.

Zetorg
én nem tudok.
egy ismerõstól vettem, akinek 5 lada áll az udvarban 😊

Gabesz amd64
Már elég rég összevesztek!De most megint szent a béke

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CoolStuff
Hangosak és Chieftec alapra épülnek...

Persze ez csak az ócsókra vonatkozik!

CoolStuff
A 745-ös után vesszõ van!😊

CoolStuff
Ja és asszem van hozzá doboz, bár nem tuti!:p

CoolStuff
ECS K7S6A

745-ös DDR rammal tolható lap...
Ennyit tudok róla!

Neketek mennyit ér meg?

kinéztem egy 420asat ^_^

http://thenamelessphoto.com/

ZSÍRKIRÁLYOK! (nem tapasztalatból mondom ^^)

mi a véleményetek a TT tápokról?

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
akkor meggyõzõ😊

via_mala
Na végre egy válasz! Thx!

Egyébként nálam 350W-os Coolink táp van, de 2 másik ismerõsömnek is Radeon 9800 Pro-ja van ugyanekkora teljesítményû táppal. Másrészrõl már csináltam nemrég egy elég kemény táp tesztet, ezek futottak egyszerre:
3DMark03 benchmark
az egyik vincsirõl kismillió file másolása a másikra
CD-írás Nero-val
MP3 hallgatás Winamp-pal
rezidens víruskeresés
És végigfutott a 3DMark03, a proci kb. 100%-on volt végig és mégsem halt le a gép.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CoolStuff
Én még arra is ügyelek, hogy csak a GPU tetején legyen zsír, a lefelé menõ peremén már ne...
Szal nem szabad!

csak azért mondtam, mert pl nálam 3 napja sincs, hogy ki kellett kötnöm egyik cd-romot, mert ahogy elkezdett róla tölteni, rögtön resetelt a gép...

via_mala
Jó, tegyük fel, hogy a táp nem gyenge.

Szabad-e a GPU körüli SMD-kre is rákenni a hûtõzsírt?
Vagy egyenesen kötelezõ?
Aki csinált már ilyet, az biztosan tudja.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

CoolStuff
Ha az ezüst tartalmû hûtõzsír, akkor lehet, hogy azért voltak ezek a dolgok...
De sztem is táp.

inkább gyenge táp szvsz

via_mala
Nem igazán tuning kérdés, de mégis:
Az alapprobléma: a gépfagyások, VPU Recovery popup-ok, újraboot-olások miatt gyanússá vált a Radeon 9800 Pro videokártyám.
Levarázsoltam róla a Zalman hûtõt, és meglepve láttam, hogy a GPU körüli SMD-ken is volt bõven hûtõzsír. Szerintem csak a GPU-t lenne szabad bekenni vele. A Zalman-t nem én szereltem fel, a hûtõzsír pedig fehér volt.
Szerintetek okozhatta ez a random elszállásokat?

Milyen hûtõzsírt használjak?

Narancs
ja, majd meglássuk!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punkerwork
a kérdés mennyire maradt szar 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
állítólag összevesztek az nV vel Abiték, illetve télleg szar volt a deszka, de legalább nem adtak ki szart a kezük közül...ez is vmi...
illetve kituggya...

CoolStuff
Vendi!😄DD
Fix.tv😛

Punkerwork
azért késtek, mert sz@r volt 😊

Narancs
azonkívül nem sokat hogy megjelent...
Csak nem értem miért késlekedtek ennyit vele, vszínû jó is deszka lesz amúgy!
nForce3 250Gb chippel rendelkezik asszem...

Punkerwork
NF8-ról mit tudni?

Narancs
mér, neked nem kell kettõ?
Amúgy te honnan szerezted? Az a csávó nem árul akitõl kaptad?
Amúgy hogy takarítttad le? Vmivel fényesíteni kéne a bordákat...

CoolStuff
Eladjam az egyiket?😄
Már hozzánõttem, ráadásul letakarítottam!😊

Narancs
Akkor viszont nekem mindenképp kéne még1 radi...nem tudtok vmi olcsó bontót?