Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Egyébként 120-as skodájé!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Bérbe vehet? reklámfelület...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
De szard le a rozsdát!😊
Egyébként, ha ügyel nagyon rá, hogy csak a lamellákat kenje le rozsdamaró festékkel, akkor az nem rossz!😊
Asszem 3.5m a csõ, ami nálad van, de nem vagyok benne biztos!
Ami oldja a rozsdát, az oldja a tömítést is, szal tönkretennéd a radit!😞
Sztem vékony rétegben fesd le rozsdamaróval!😄
nForce2 U400 lapkakészlettel szerelt a lap és egy 5.1-es hangkártya van rajta.Saját gyári drivert használok.A probléma, hogy ha valamit dugok USB-re akkor a hangfalak közép-magas frekin sípolnak. Legyen az MS optikai egér, Logitech Formula Force GP kormány, HP nyomtató. Külön külön is.
Persze hogy van rozsdamaró, meg ilyesmi vegyszerek ...
http://epica.nl
de ezek rajtam nem segítenek...
Csak van vmi tisztító szer, ami leszedi a roszdát...vagy nincs?
Hát te sehogyan. Festõ és fémipari cégek alkalmazzák, nagynyomású levegõvel homokot "lõnek ki" és az garantáltan megtisztítja a felületet (általában fémfelületekre használják). Vagy a "szemcseszórás" mégjobb! Ugyan az mint a homokszórás csak itt acélsöréttel csinálják...
Egy ilyesmivel foglalkozó cég.
Amúgy hány méter pontosan a csõ amit vettem tõled? nincs most kedvem lemérni...😛
Nincs vmi roszdaoldó oldat, ami leszedi a genyót a radiról?
Sztem reménytelen leszedni a rozsdát!😞
Az enyém nem volt ennyire rozsdás!
Hol árulod a csövet?😄
Hogy lehetne leszedni róla a roszdát?
Vagy reménytelen?
Amúgy asszem Kúl, hogy eladom a csöveket, mert kell a pénz a másik radira...😞
Egyenlõre jó lesz az Obis is, majd kicserélem ha lesz della...
UI: nem tudtok vmi alkalmi munka félét hétvégékre?
kéne vmi meló, mert nagyon gázos ez a pénzhiány...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Jaja, csak csõ kell, de elvileg ma meglesz az is!
nálam ha leveszem akkor 10-12 fokkal hidegebb a proci...
T-bred A azaz A
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hát tévedtem...1.5 óra CoD után (mellesleg k*va jó ez a játék) a proci 68 fokra ment föl, a vinyó meg 62 re...

Igaz a lakásban elég meleg van, es egy rendszerhûtõt se kapcsoltam be a háromból...
Szal kell már az a vízhûtés!
Télleg Kúl, te hogy állsz? Még mindíg nincs csõ? A radit drótkefével tisztogattad le?
Szal 30k!😊
És milyet veszel, vagy csinálsz újat?
A kék csõnek milyenek a méretei?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Ezért kereste/keresi mindenki a B magos Tbredeket, ott yóval nagyobb esély van (10/8-9) egy jól tuningolható darabot kifogni.
Fsb-böl 166-ot is simán vitte akkor viszont csökkentettem szorzot és asszem pár mhz-el ment 2000 alatt.
AXDA2000DUT3C
ELADÓ KOMPLETT VÍZHÛTÉS! EHEIM 1046 pumpa + Innovatek átlátszó tartály + Zalman ZM- WB2 AMD/P4 CPU blokk + 8x20cm- es vörösréz! ! ! ! ! radiátor + Innovatek narancssárga (UV érzékeny) csõ + igény esetén kevert hûtõvíz. CSAK egyben eladó! ! ! A http: //www. vizhutes. com - on ez a konfiguráció: 45. 000ft
--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Vas megye Feladás: 2004-10-22
Feladó: Fuck3r
Lejárat: 2004-12-05
Rovat: Hardware - Egyéb részegységek
Milyet veszel?
A csõ az mekkora belsõ átmérõjû, és pvc, vagy szilikon féle?
Mennyi az egész mindenséged így?😊
Az egész rendszert egyben eladom 😊)
Amugy nekem van tartlék 2m kék csövem itton meg még maradt 1/2 méter narancssárga is 😊
Akkor milyen pumpád lesz?
De nem sûrgetem, mert nem lenne idõmm most szöszölni vele...
Nem rossz de sürgõsen kellene KP szal sajnos mindenképp el kell adnom 😞
Én is az alaplapi audiot használom és nincs semmi gond vele. Egér meg webkamera van USB-n. Próbáld ki a legújabb nforce drivert.
V9ykn8_TZL0
tiéddel mi van?
eladtad?
megvan már a vízhûtésetek?
ADSL-re linuxos routert használok, utána vannak a gépek.
Az asztali gépeken Windows98SE van.
MSN-en nem mûködik a beszéd kapcsolat.
Milyen beállítást javasoltok, hogy mûködjön?
Köszi a segítséget!!
LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST
[email protected]
Nálad csinál ilyesmit vagy te kül. audiot használsz?