Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
fesd le oszt kész!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
áz, de hogy a rákba roszdátlanítsam?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Miért, mûanyag lammellás is van?😄
Egyébként 120-as skodájé!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Ez egy skoda 100-as fútóradi,és valóban fémlamellás...Nagy nehéz dög!

CoolStuff
ja, aztán szétrohad az egész!😄

Narancs
inkább leszarom, kit érdekel hogy néz ki...majd berakoma gép mögé õket, ott úgyse látszik...😛

CoolStuff
Ha fizetsz, akkor igen!😄
De szard le a rozsdát!😊

Narancs
nem hiszem, hogy az én roszdás radimmal foglalkoznának...😛

CoolStuff
Azért írtam röhögõ smileit!😛
Egyébként, ha ügyel nagyon rá, hogy csak a lamellákat kenje le rozsdamaró festékkel, akkor az nem rossz!😊

0ppika
És a rozsdamaró mit csinál?

http://epica.nl

CoolStuff
Sztem Obiban olyan 200Ft körül van métere...
Asszem 3.5m a csõ, ami nálad van, de nem vagyok benne biztos!
Ami oldja a rozsdát, az oldja a tömítést is, szal tönkretennéd a radit!😞
Sztem vékony rétegben fesd le rozsdamaróval!😄

A láblécben szereplõ alaplappal kapcsolatban van egy kérdésem.
nForce2 U400 lapkakészlettel szerelt a lap és egy 5.1-es hangkártya van rajta.Saját gyári drivert használok.A probléma, hogy ha valamit dugok USB-re akkor a hangfalak közép-magas frekin sípolnak. Legyen az MS optikai egér, Logitech Formula Force GP kormány, HP nyomtató. Külön külön is.

0ppika
Miért nem lenne ez jó neked?
Persze hogy van rozsdamaró, meg ilyesmi vegyszerek ...

Narancs
wazz, nem semmi...
de ezek rajtam nem segítenek...
Csak van vmi tisztító szer, ami leszedi a roszdát...vagy nincs?

0ppika
Ez nem vitz!
Hát te sehogyan. Festõ és fémipari cégek alkalmazzák, nagynyomású levegõvel homokot "lõnek ki" és az garantáltan megtisztítja a felületet (általában fémfelületekre használják). Vagy a "szemcseszórás" mégjobb! Ugyan az mint a homokszórás csak itt acélsöréttel csinálják...
Egy ilyesmivel foglalkozó cég.

Narancs
homokszórás? azt hogyan? vagy csak poén volt?

Narancs
még sehol, azt kéne megtudni, hogy Obiban mennyi a csõ...mert ha nem sokkal olcsóbb, akkor nem éri meg a váltás...
Amúgy hány méter pontosan a csõ amit vettem tõled? nincs most kedvem lemérni...😛
Nincs vmi roszdaoldó oldat, ami leszedi a genyót a radiról?

0ppika
Homokszórás

CoolStuff
Ez nem réz lamellás, az is tuti!😄

CoolStuff
Majd szólj, ha mész Obi-ba, mert mennék én is...😊
Sztem reménytelen leszedni a rozsdát!😞
Az enyém nem volt ennyire rozsdás!
Hol árulod a csövet?😄

Narancs
Na, itt a radim...
Hogy lehetne leszedni róla a roszdát?
Vagy reménytelen?

Amúgy asszem Kúl, hogy eladom a csöveket, mert kell a pénz a másik radira...😞
Egyenlõre jó lesz az Obis is, majd kicserélem ha lesz della...

UI: nem tudtok vmi alkalmi munka félét hétvégékre?
kéne vmi meló, mert nagyon gázos ez a pénzhiány...

CoolStuff
Jah, a van már-t nem olvastam el!😄DD

Punker
hogy hogy mi van vele? ár? teljesítmény?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
Mi van vele?😄

CoolStuff
Én csak mosogató szivaccsal tisztítottam le, nem volt annyira getymós, hogy drótkefe kelljen...😊
Jaja, csak csõ kell, de elvileg ma meglesz az is!

0ppika
Nálam kb ja, mert amúgy sem melegszik. Alapjáraton most a böngészgetés közben 41 fok, de kemény játék után sem megy 50 fölé ...

Narancs
csak 4-5 fokkal hidegebb?
nálam ha leveszem akkor 10-12 fokkal hidegebb a proci...

Most mondom h AXDA2000DUT3C
T-bred A azaz A

Punker
775-ös P4-re van már passzív proci hûtõ?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0ppika
Nálam az oldallapon lévõ venti még kb ugyanannyit számít, mintha nem lenne rajta az oldallap. Tehát oldallap nélkül 4-5 fokkal hidegebb, mint vele, és a plussz ventivel még kb 5 fokkal hidegebb.

Narancs
uff, tegnap fölraktam az oldallapot, gondoltam itt a tél lassan, már csak nem melexik annyira a proci...
Hát tévedtem...1.5 óra CoD után (mellesleg k*va jó ez a játék) a proci 68 fokra ment föl, a vinyó meg 62 re...

Igaz a lakásban elég meleg van, es egy rendszerhûtõt se kapcsoltam be a háromból...

Szal kell már az a vízhûtés!
Télleg Kúl, te hogy állsz? Még mindíg nincs csõ? A radit drótkefével tisztogattad le?

CoolStuff
😄
Szal 30k!😊
És milyet veszel, vagy csinálsz újat?
A kék csõnek milyenek a méretei?

Ha tudod akkor minek kérded? 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

barret
Ugye B-s? 😊

Szerintem nagy álltalánosságban írta a véleményét mivel köztudott, hogy Tbred A-nál 10/1-2 rendelkezik yó tuninghajlammal 😊))
Ezért kereste/keresi mindenki a B magos Tbredeket, ott yóval nagyobb esély van (10/8-9) egy jól tuningolható darabot kifogni.

Hozzá tartozik a story-hoz h nem akartam elhinni h t-bred a- ilyet csinál, és megtaláltam neten azt is h ez a sorozatszámu 2000+ a legjobb tuningképeségekkel rendelkezik és h mnet 2800+ szinten is...meg nem mondom hol néztem de megkeresem

Hát ez nem feltétlen igaz mer nekünk van pl itthon t-bred a 2000+ is, és multko poénbol megnéztem mennyit megy és 2000 mhz-et vitte simán.
Fsb-böl 166-ot is simán vitte akkor viszont csökkentettem szorzot és asszem pár mhz-el ment 2000 alatt.
AXDA2000DUT3C

CoolStuff
😊))

ELADÓ KOMPLETT VÍZHÛTÉS! EHEIM 1046 pumpa + Innovatek átlátszó tartály + Zalman ZM- WB2 AMD/P4 CPU blokk + 8x20cm- es vörösréz! ! ! ! ! radiátor + Innovatek narancssárga (UV érzékeny) csõ + igény esetén kevert hûtõvíz. CSAK egyben eladó! ! ! A http: //www. vizhutes. com - on ez a konfiguráció: 45. 000ft

--------------------------------------------------------------------------------

Hely: Vas megye Feladás: 2004-10-22
Feladó: Fuck3r
Lejárat: 2004-12-05
Rovat: Hardware - Egyéb részegységek

CoolStuff
Ennyire kell a zsé, vagy a rendszer szar ennyire (tudom, hogy úgyis letagadod, hogy gázos a cucc😄)...

CoolStuff
Az egészet?😮
Milyet veszel?
A csõ az mekkora belsõ átmérõjû, és pvc, vagy szilikon féle?
Mennyi az egész mindenséged így?😊

Hogyhogy mien pumpám?
Az egész rendszert egyben eladom 😊)
Amugy nekem van tartlék 2m kék csövem itton meg még maradt 1/2 méter narancssárga is 😊

CoolStuff
Eladod?😮
Akkor milyen pumpád lesz?

CoolStuff
Kék csõ híján megvan!😊)
De nem sûrgetem, mert nem lenne idõmm most szöszölni vele...

Még nem adtam el 😊
Nem rossz de sürgõsen kellene KP szal sajnos mindenképp el kell adnom 😞

Davidus
😄
Én is az alaplapi audiot használom és nincs semmi gond vele. Egér meg webkamera van USB-n. Próbáld ki a legújabb nforce drivert.

V9ykn8_TZL0

Narancs
Egy pumpa híján megvan az enyém, de még nincs meg a rávaló sajna...
tiéddel mi van?
eladtad?

Kulstuf, narancs!
megvan már a vízhûtésetek?

Sziasztok!
ADSL-re linuxos routert használok, utána vannak a gépek.
Az asztali gépeken Windows98SE van.
MSN-en nem mûködik a beszéd kapcsolat.
Milyen beállítást javasoltok, hogy mûködjön?
Köszi a segítséget!!
LEGYETEK JÓK ÉS ADJATOK VALAMIFÉLE TIPPET, HOL KERESSEM A MEGOLDÁST
[email protected]
Ez a legnagyobb gondod, hogy venni kell még egy 512-es mofult? Próbálj meg válaszoni az én kérdésemre!! Nekem is olyan lapom van mint neked!
Nálad csinál ilyesmit vagy te kül. audiot használsz?