Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
gar csere és kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hmm... egy picit várni kell a designra, mert "picit" elszállt a monitorom... vszinû képcsõhiba... fekete-fehér minden... azért érdekes ez egy fél éves monitortól...<#szomoru1>

Narancs
Wazz, ez k*va szép lett!!!
Nagyon köszi!
Ez rohadt jó!
Te vagy a király Cool!!!<#eljen><#worship>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

mind1, majd holnap, jó8allz

CoolStuff
Én meg a többit írom!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nekem8, én nem vagyok az a nagy feltöltögetõs, irógaós ember 😄D (de Tt cuccokról való írásokat mind bevállalom 😄)

CoolStuff
Oks, bevonunk mást is, mert nem ártana, ha mindenki hozzátenne 1 kicsit...vagy csak mi nyomassuk?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Ja, majd csinálunk mozgó bannert is!😊
Itt vannak a csatik Narancs, meg láccik a kosz, amit rásöpörtek és beleülta festékbe!😞((((

amúgy hozzácsaphatunk egy sgs free forumot is (nameg ezt is) ^^

hidd el, hamar meg fog telni, a képek miatt
amúgy kb már tudom hogy fog kinézni, de majd holnap összedobom (vmi future, moddingolt oldal lesz ^^)

CoolStuff
Akkor te leszel a dizájn felelõs az oldalon, én meg tolom fel a cikkeket meg infókat...
Persze te is segíthetsz, ha akarsz!😊
pctuning.uw.hu lesz, vagy mi a szösz?
Próbálok tárhelyet keríteni és akkor pakolhatunk progikat is!

CoolStuff
Nekünk a suliban is ilyenek az asztalok, szal tuti van itthon is, csak nem tom hol!😛
Igaz nálunk csak a billentyûzet van ott!😄

hát igen... ez a különbség nyugat, és mo között...

CoolStuff
Lehet kapni ilyen asztalokat Bécsben, már csak alá kell baszni a világítós gépet nyitott tetõvel egy szar fekvõ házban és meg is vagy...
Kb 20e-bõl kijön az egész!

CoolStuff
Modding képgaléria, leírások, linkek, hobbi részleg, amiben trabis dolgok és egyéb cuccok lesznek, meg egy kis leírás a pc tuning törzstagjairól, ha beleegyeznek...😊
Na majd holnap megbeszéljük, mert elég fáradt vagyok már.

CoolStuff
Ehhez képest szép😊:

azt mond meg nekem, hogy kb mi legyen az oldalon? (menuk/egyéb spec kérés ^^)

CoolStuff
Kész a radid Narancs!

CoolStuff
Oks, akkor kezdheted is!😄
A lényeg, hogy gyors és kezelhetõ legyen az oldal!😊)

RelakSfromhome
coooool

Ehhez már csak úgy kéne megmoddolni a dvd-ket, hogy fölfelé nyíló teteje legyen, ne tálcája 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

az állatja 😄DDD de ez teccik naon =P

LOÁL 😄DDDDDDDDDDddd

amúgy, én inkább felelnék a designért =P

ennek örömére tessék, nézzétek a linket, ahol kb 240 féle modding van fennt, képekkel, leírásokkal
link

Narancs
gyertek srácok a segítség topigba, segítsetek nekem lécci!

CoolStuff
téker!😄
Nem lol ez, ez lál!😄
Majd te is nyomathatod föl a hreket, úgyis te vagy a helyettesem!😄DD

lolz <#idiota>

CoolStuff
Készül hivatalos honlap a Pc tuningnak, így az aktuális híreket nem ide fogjuk (fogom😄) beírni, hanem oda, amit majd a banner alatt lehet megtekinteni...

CoolStuff
😄DD
Ez télleg lol!😊

[Jakuza]
Ja csak az a gaz , hogy ez kamu.
Eloszor ez a cikk mar mashol jelent meg es semmi koze nem volt a sajtobemutatohoz.
Aki nem hiszi olvassa el az eredeti cikket.
Ami eloszor magyar ujsagrol aztan Borg kozben jarasanak koszonhetoen javitva lett horvatra.
http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20041028105214.html
Szal igy lesz a vekony verebbol, kover malac. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jaja 😄DD
ATi powa

football without ultras is nothing

CoolStuff
Az, biztos megint lefizette a 3DMark-ot!😄

CoolStuff

Falconer
Hát ez zsír

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff

3DMark 05 világrekord

A 3DMark tesztek világszerte nagy népszerûségnek örvendenek a szaksajtó és a 3D grafika iránt érdeklõdõ felhasználók körében. A 2004 szeptemberében megjelent 3DMark 05 a sorozat legfejlettebb tagja, amely a legújabb 3D technológiák tesztelésére és bemutatására készült, így rendkívüli követelményeket támaszt a hardverrel szemben. Minden új kiadásnál az újrakalibrált mérések miatt ismét alacsonyabb pontszámokról indul a verseny a legmagasabb eredményekért - a tízezres határ eléréséig korábban akár egy évre is szükség volt, ezúttal azonban az ASUS A8N-SLI platformmal villámgyorsan, csupán 10 nap alatt sikerült átlépni a ezt a lélektani számot!
A 10 118 pontos rekordot 2004. október 7-én állították fel az NVIDIA müncheni sajtóbemutatóján egy ASUS A8N-SLI alaplap, egy AMD Athlon FX55 processzor és két NV45 Ultra grafikus chipre épülõ grafikus kártyával.

Az ASUS A8N-SLI alaplap a 2004-es karácsonyi szezonban lesz elérhetõ.

CoolStuff
Ez a pc meghazuttolása, hogy Xboxhoz van ps2 átalakító:

CoolStuff

Narancs
akkor meg mi értelme? Leveszem az oldallapot és -5/-6 fokot jelent...

atom rendszer hûtõ 😄D (igazából csak 3 fokot hût a tesztben 😄DD)
link

Falconer
LOÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLL!!!
<#nyes><#nyes>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
köcc!😄

mwhahahah 😄DD

CoolStuff
Jó az aláírásod!😄DD

Gecc 16GB memória fér bele <#buck>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

nekem te ne servert 😄

Na ha miller lennék akkor ez lenne a minimum...
8db DIMM
Dual procc
Dual SLI 😛

Hüüüüü de finom...

Narancs
Mutassak?
ITT van...😊

IWILL deszka nForce4 SLI chippel. Amúgy MSI ilyen SLI s deszkája is kint van már...

<#pias><#wink>

Falconer
ehh 😄

CoolStuff
AMD is az az Athlon64 alatt, szal...😛