Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Van két képem,agy ócska géppel készult...2 "megapixeles"
alkatrészek ingyen vizhuteshez
vidkari barkács
A képek nagyon szarok,bocsi...

barret
Az jó lehet ott! Nem megy bele piszok.
De egy autó légszqrQóó nagyon nagy egység!
Rakj bele utolag beépitheto uzemanyag szurot!

CoolStuff
"A tartály csak az összenyomható levegõ térfogatát növeli meg. Így ha egy picit tágulna folyadék, akkor alig jön létre túlnyomás, szinte elhanyagolható."

A T elágazás után van egy autó légszûrõ, arról van szó végig a leírásban!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Falconer
légszûrõ? minek?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

barret
Legszuro???

CoolStuff
Jaja, és marad hely a házban!😊
Márcsak T eloszó kéne nekem...
Figy, szted muszály az a kocsi légszûrõ is bele?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

barret
Fél köbcenti,ezt jó tudni!Picit többre számítottam!Ez leegyszerqsíti a dolgot,egy alkatrésszel kevesebb...

barret
Szió!😊)

Zetorg
x600xt 35ezeré?? 😊

ollie
jah! 😉
Mostanában kevesebb idõm van netezni, fõleg a munkahelyemen...

CoolStuff
Szió!
Rég jártál erre, megnézed a mai offot?😄

hali. rég láttalak 😄

http://thenamelessphoto.com/

ollie
Sziasztok!

CoolStuff
Kibaszott jó ez a száusz park!😄
Szájba turha!😄DD

CoolStuff
Mondjuk itt egy légszûrõ van a csõ végére kötve, ami szte fölösleges...😛

"Még annyit érdemes megjegyezni, hogy a képen látható T elosztó a buborékmentes üzemelést szolgálja. Innen egy vékonyabb csõ egy kis tartályhoz megy. A csõben kb. 10cm hosszan áll a víz, utána levegõ van, a tartályban is! Üzem közben kb. fél köbcentit tágul a víz, így felesleges literes kiegyenlítõ tartályt alkalmazni, bõven elegendõ erre a csõ is. A tartály csak az összenyomható levegõ térfogatát növeli meg. Így ha egy picit tágulna folyadék, akkor alig jön létre túlnyomás, szinte elhanyagolható."

CoolStuff
Egy T elosztó kb 5kiló az Obiban...

CoolStuff
Szal a lényeg az, hogy becsorog valahonnan föntrõl a víz (levegõs) és alulról meg, ahova be van állva a légtelenített vz, onnan ki szippantódik a lé, vágod?😄
A lényeg, hogy tulképpen üllepszik a víz...
A kérdés csak az, hogy nem lassítja-e le nagyon a rendszert egy ilyen elágazás és télleg tud fölfelé menni a levegõ 700l/h-s sebességû víz mellett is?

Narancs
Ja, csak kéne egy T elosztó hozzá...
Amúgy mond már el a légtelenítõ elvét lécci! már elfelejtettem...:L

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Szigszalag powa!😄DDDDDDD

CoolStuff
Akkor izs én vagyok a hibás!😄
Rábeszéltelek egy szar csõre!😞

A radin elvileg szikla szilárdra kellett volna kössön az a szar...
És a zalmanról le tod vakarni a festéket?

Ja, szted légtelenítõnek jólesz az a holtágas megoldás?

Narancs
nem tom, még nem szakítottam ki...majd meglássuk! Veszek egy tubus ragasztót, telenyomom és megpróbálom visszarakni a kiszakadtat...ha nem jön be, akkor kitépem a másikat is, és rákúrom a vastag csövet...😊

Narancs
a radit én basztam szét, a csõ meg jó lesz rá úgy néz ki...

CoolStuff
Most akkor kiszakítod a másik zalmant is?😮
Ennyire nem kötötte be az a szar?:S
Bazz, aszhittem az erõsebbet hozta a srác, de ezexerint nem...

CoolStuff
Fix.tv-n linux, de ne felejccssétek, ma száusz park lesz!😊

Narancs
ja, muszály, mert az a paszta ami a pinyónkban volt totál beszáradt...😞((
Szal asszem ráfarikcsálom a széles csövet, azt csá...<#fogmosas>

CoolStuff
6900 Ultra kéne akkor már!😉

CoolStuff
Hát sajnálom, hogy semmi nem jött össze, a radi szétesett, a csõ szar!😄
Kicsit elszámoltam!😞

Narancs
Zetorg épp most árul egy X600XT -t, vagy pedig spóroljál még 1kicsit aztán 6600GT

CoolStuff
LOL, jól aprikálsz!😄D
Sztem a zalmanos tutibb!😊

abit ag8 3rd eyemvan, erre milyet?

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

Narancs
nem nagyon! Ebbõl csere lesz 10esre...
Viszont ezt a nagyot meg megpróbálom ráhúzni a radira, közvetlenül, zalman nélkül...😛
Lehet kicsit faragni köll belõle...

Akkórmár x600. de szerintem spórolj egy 9800prora. tök olcsón lehet már venni Ph!-n. mennyi kessed van most karira?

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Ez a nagy X600 láz...
Szar az egész, vegyé rendes lapot és 9800Pro-t!😛

CoolStuff
Biztos van, én nem láttam...
Akkor most egyáltalán nem is jó a nagy tömlõ?😮

Narancs
mind a kettõ felejtõs...mér?

Narancs
Obiban nincsen?
kiderült hogy kb egy kilórméterre tõlünk nyilt egy Obi...😊 Föl se tûnt eddig...

Melyik jobb ? VGA ABIT X600PRO 256MB PCIE vagy VGA ASUS GeForce PCX5750 128MB TV DVI

C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G

CoolStuff
Én csak 1 csonkot látok rajta...
Egyébként pumpát a BrickoStore-ban vegyél, van egy-két tök jó ócsó pumó.

CoolStuff
Az, de ráérek még, így is jó, hogy 17 évesen már letehetném!😊

Gabesz amd64
bivalynagy!<#taps>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Ez gáz!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narancs
Errõl a pumpáról hallottatok már?
Egy csávó tud hozni nekem ócsóér ha minden igaz...
600 l/h a teljesítmény...

Gabesz amd64
Hol tudsz venni ilyen VGA-t?

CoolStuff
Marad addig az NFSU2!😄DD

xj700t
Így van 😊))

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

CoolStuff
Én is erre gondoltam, de nem tucc mahinálni, mert figyelnek + a cucc bevan építve az asztalba!😛

CoolStuff
😄DD
Akkor megnyugodtam!😊

CoolStuff
Ja, érintõképernyõs volt...
Egyébként felmérés szerint a lakosság több mint fele 1x min. megbukik a kreszen.

nekem se sikerült elsõre =P
meg másodszorra se 😄DD