Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Csákó!
Nm, csak osztom az észt!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PLackó
oké.thx😊
na,jó8

CoolStuff
Az a helyzet, hogy igazam lenne, ha nem lenne ennyire rossz procid...
De ez érényes:
"Ha tud venni egy 2.4 fölötti rendes P4-et, akkor inkább proci, de, ha nem, akkor meg ram!"

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PLackó
hmm.csak most olvastam el azt.valószínû igazad van.

CoolStuff
Sztem: #13213
Szal nehéz a döntésed, de mind2t cserélned kell, ha jáccani akarsz!😊

PLackó
és akkor szerintetek elég lenne nekem egy 1.8-as P4 proci?egy üzletben árulják 12000-ért.

PLackó
thx

CoolStuff
Akkor nem szóltam mester!😄
Tök mind1 mit vesz, akkor is képregény lesz a gém...
Mindent cserélnie kell!😛

Hulk
és a biosban mit kell csinálni??

ollie
proci nálad fontosabb

CoolStuff
Biosból, tod, amikor bootol a gép, nyomj egy delt, vagy amit ír az alaplap leírása!😛

Hulk
Hi
Nekem most van egy duron 900mhz-es procim...ezt lehet még feljebb húzni??ha igen akkor hogyan?

CoolStuff
De aki gémel, annak mindenképpen ram a lényeg, még ilyen szar proci esetén is...
A ram 50-60%-al jobban megdobhatja a rendszert, mint a proc...
Egyébként játékok esetében az AMD-nél számít nagyon a proc, intelnél nem jelentene sokat, ha most venne egy 2.4-es celkót, mivel az is semmi már a mai játékoknak!
Ha tud venni egy 2.4 fölötti rendes P4-et, akkor inkább proci, de, ha nem, akkor meg ram!

PLackó
nah már megint nem tudok dönteni 😄
na mindegy,most nézelõdök az apróneten.

de akkormár proc. szerintem.

http://thenamelessphoto.com/

Narancs
hát nem tom, 1700celó azért nagyon karcsú ami azt illeti...igazából mind a kettõt kéne...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
ram, ram és ram...ha sokat gémelsz...
Ha nem, akkor proci!😄

PLackó
na,mostmár teljesen összezavarodtam hogy mit vegyek.itt a ramot ajánlják,a prohardweren a procira esküsznek.annyi biztos hogy tényleg szükségem lenne mindkettõre😊

mondjuk ezzel nem lennék elõrébb 😞

majd holnap megnézem, mert most bátyám uralja azt a gépet ^^

ollie
És ha csak az újjabb modult teszed be, akkor mi van? Láttam már olyan alaplapot, amiben 2 különbözõ modul nem volt hajlandó együtt mûködni, de külön-külön mûködtek (az is érdekes votl, hogy elõtte vagy fél évig hibátlanul mentek, oszt egyszer csak úgy döntöttek, hogy mégsem szeretik egymást).

nem megy 😞
sõt, mostmár csak nem is bootol be a gép...

ollie
Próbáld megcserélni a 2 modult a slotokban.

CoolStuff
Jó reggelt!😊

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Attól függ, hogy willamette vagy Northwood a cache méret, nem?

Punker
nem hiszem nekem az 1,6-ban 512 van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Valószínûleg a memóriának egy két része nem jó. És mikor címzi ezeket a részeket a gép le is áll.

Zetorg
256kb L2, nem?mármint az 1,8 PIV-ben

a következõ történt velem ma...
szerdán vettem 256mb ramot, amit bele is raktam a gépbe. szépen ment egészen ma reggelig, mert amikor reggel bekapcsoltam a gépet, a windows már nem indult el. persze rögtön a ramra gyanakodtam, kiszedtem, és láss csodát, ment a gép. viszont ha benne van a ram a gépbe, akkor biosban még normálisan felismeri...
na erre agyjatok magyarázatot 😄

PLackó
rendben.thx.akkor ha ezek meglesznek remélem nem 10 fps-sel fognak menni 800*600 ban a game-ek😊

Punker
sokkal, a cerka irodába való nem játékra nem lehet a 2-õt igazán összehasonlítani.

PLackó
és a játékok mennyivel lennének jobbak?vennék hozzá 512 ddr-t is.

Punker
hát az 1,7 cerkánál jobb sokkal, nem 128 hanem 512kb L2 cache van benne pl.

PLackó
olyan alaplapom van amibe ddr is meg sd is megy.szerinted akkor megérné ez a proci?

Punker
ha megveszed alaplapot is cserélj, amibe DDR megy!

PLackó
msot egy üzletben ugyan annyiért árulják az 1.8-as P4-et és az 1.8-as celeront.mind a kettõ 12000 FT.miért?nincs köztük nagy különbség?megérné megvennem a P4 1.8-asat?

Punker
vagy csak lejárt a VIP reg-je 😊

barret
Nem valami praktikusak...

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
LOL

CoolStuff
😊)
Van benne valami!😄

Falconer
Ez így sokkal letisztultabb, nemesebb formája a fórumozásnak

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
Nah, szal igen!😄
Hogyhogy nincs logód?

CoolStuff
Ez arra van, hogy a sok kábelt, amik a ledektõl, iletve bekapcsoló/reset gombtól jönnek, azokat tudod összefogni vele (bársztem nem ilyen vastag az a köteg)...
Én a Casetekhez hasonlót kaptam, szal azé tudom!
Egyébként nincs leírás? Én is abból tudom!

Zetorg
a ház gombjaonak és a ledeknek a kábeleire lehet ráhúzni és ez valamennyire összefogja õket...

Falconer
Ez kérlekszépen egy szivatás
Direkt ilyen célból, marketing, most is errõl beszélünk 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
ehh, hát ez télleg elég csecsemõ méret...<#nyes>
Amúgy nem kenem hogy mi ez, sorry...

Akko Csiftek rossz méretet adott... <#ravasz1><#nemtudom>

Na de komolyan, mire való? <#fejvakaras>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

0ppika
<#idiota>

http://epica.nl

Narancs
Ez egy erotikus szerszám, ráhúzod a pénmiszedre, és merevedés köben elszorítja a vért kifelé szállító ereket, így több vér kerül a barlangos testekbe, ezáltal növekszik az erekció mértéke...
Röviden ennyi.<#nyes>