Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IS7 Socket 478,I865PE,800FSB,Dual DDR400
És ez:
Abit IS7 Socket 478,I865PE,800FSB,Dual DDR400,SATA,6ch,8xAGP,LAN,FireW
között mi a különbség?
http://thenamelessphoto.com/
Amire rámegy egy Celeron 2400 mhz-es proci.
2800 mhz-es túl drága.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert pl. ott van benne a HW tuningnál, hogy Tweak Graphic Card. Közöttük meg szerepel a Radeon Family. Mi a fityfirittyet tweak-elhet egy ilyen progi a kártyán, vagy az XP-n?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Milyen Linux-ról van szó?! Remélem SuSE 😉
Ha a startx-re nem indul el a GUI (KDE), akkor add ki ezt a parancsot:
sax
, és állítsd be újra az X-et.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
ezt írja ki:
nem tudtam elindítani az x szervert (azaz a grafikus felületet).úgy tûnik nincs jól beállítva.jelentkezz be konzolról és állítsd be.miútán beállítottad indítsd újra a GDM-et.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
http://thenamelessphoto.com/
Mi a fasz az a PCB???
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Adódott egy lehetõség, hogy a mostani kártyámra (9800se 430/750, 256bit 4 pipe, 4400 ponty 03 -ban, 1 év gar) rádobnék 3K t és 9700as kareszt kapnék cserébe.
De azon már nincs gari. 😞
Sztem nem rossz bolt, csak nem tom mennyivel gyorsabb a 9700np mint a mostani.
Kb mennyit nyom 3dmark03ban?
na és van egy problémám.. segitség topoicba is irtam tegnap hogy:
játékok akadoznak😊 jo de nem ugy hogy kevés a gépem és akad az adogg játékba hanem 1 másodpercig megáll a kép pl nfsu2-nél megyke kocsival és megál a kép 15 másodpercenként 1 másodperce és nemtom mitõl van pl felteszek uj drivert akkor utána jo nfsu2be de pl pacific assaultba nem .......rohadtul nemvágom hogymitõl...
amgy kártyám ati radeon 9600pro és már tobb drivert is kibpoáltam...de fos😞😞
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
tom hogy jobb egy sappire
bár ez is 256 bites de azt se tom az is mit jelent😄
ezt megéri megvenni?
connecdt 3d ati radeon 9800 pro 128 ddr 256 bit
Most alapból 324-en van a GPU és 552-õn a memória.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Múltkor az Acapulco Akciócsoportban meg:
-föl tudod nagyítani? (totál elmosodott kamera felvétel, sarkában a gyilkossal)
-hát persze, átírok pár szubrutint (közben csaj veszettül gépel, mindenféle kockák meg jelek villannak föl a képen) és már kész is! (monitoron a tökéletes 1600*1200as képen a csávó feje, más szögbõl!!!)<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
- Rakomány?
- Nagy sebességû CPU processzorok.
<#idiota>#idiota>