Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sryö
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
http://thenamelessphoto.com/
A léghûtést sztem lassan elkéne felejtsék a gyártók!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a 4 fokozatú memóriatuning, az a PAT, de csak 400mhz-nél mûködik, IS7-ben akkor se biztos.
PIV-nél inkább az órajel számít, nem pedig az idõzítés!
2x512 MB Infineon DDR400 30 kHUF-ért megérné?
Abit IS7 alaplapban van a BIOS-ban 4 fokozatú memóriatuning, azt írja, hogy az utolsó 2-t már csak jó minõségû RAM-okkal lehet. Vajon ebbe beletartozik a Hynix D43 és az Infineon is? Vagy inkáb a CAS Latency és társaival érdemes játszani? Vagy mindkettõvel 😉
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Tuning szempontjából a Hynix vagy az Infineon a jobb márka?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kicsit dragabb, de JOBB a hatasfok 😛PPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Thermaltake BigWatere CL-W0005
Igaz ez azert nem olyan hatekony mint egy Vapochill, igaz nem is kerul szazezerbe. 😛
a hütést nézzétek rajta... nagyon kajak 😊)
"Overclocking Performance
The P4 2.4C processor in our test system is a pretty decent overclocker, but it seems to have a distaste for high CPU voltages, a condition that manifested itself both when air cooled as well as water cooled. The mantra with this processor seems to be "If it won't do it at stock voltage, it won't do it". This behavior was not changed at all by super-cooling the processor, although what it would do at low voltages was considerably extended. On air cooling, the system has previously topped out at 3360Mhz stable. Although it would go higher, stability problems began to rear their ugly head at anything beyond that point.
With the LS attached though, things were a bit different. We were able to increase the stable speed to 3600 Mhz before any additional voltage was needed, and finally topped out at 3685 Mhz stable, at a modest core voltage of 1.625v. Any more speed, and the system was unstable, and any more voltage, and it simply refused to POST. So what the LS has given us is a net gain of 325 Mhz over any other cooling method we've tried, and a total 1.285 Ghz overclock, which represents in excess of a 50% gain over stock speed."

Nincs szerkó most, mert nincs elem a digiben...de este lesz!😉
Szép jó napot mindenkinek!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Na jó 8!