Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Nem, komolyan ennyi, mivel egy csomószor a max határon felül van...
Az 512-es is jóval 756-oson teljesített!
Ilyen szempontból enternet a best of!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Zetorg
ezt számold át mégegyszer!

CoolStuff
Csõkábel, szalag már nincs sehol!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

RelakSfromhome
csõkábel, vagy sima szalag?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Pont annyiba kerül a 90-es, 60-as és 45-ös...
Sõt 1200-ért is van PH!-n, csak az sima foszforeszkáló, nem uv reagens.
Revoltec az 1600-ba kerül pl...
FDD kábel az 500Ft!

Keresd meg a topikját!

CoolStuff
Ja, nem akart senki 1-et adni, ezért a cs:s topikba kérdeztem egy olyat ami a faq-ban is benne van és ezért pont 1 pont jár!😄

RelakSfromhome
90 centist?! 45-öst esetleg

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ollie
A lámák helyett van a büntetõpont?

Narancs
Szopó!
Én freemail & hotmail kombót használom, évek óta...ha 1ik meghal, küldök a másikról...<#vigyor2>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
váááááá!

CoolStuff
Fassssssssssszzzzzzzzzoooommmmmmm!!!
Geci enternet baszta az e-mailt és nem kaptam meg egy csomó üzit, ezért nem voltam ott néhány talin mert nem kaptam meg a méleket!😞((
LOL, eszem-faszom megáll... Pudvás DSL gecó szolgáltató!!

CoolStuff
2000 az sok...
Aszhittem tudsz 1500 alatt!😊

CoolStuff
PH!-n vette!

Narancs
Amúgy én visszaragasztottam volna a sapit, és értelen fejjel, mint aki semmit sem ért visszavittem volna garba...<#ravasz1>

CoolStuff
Jaja, én kiröhögtem azt, aki mondta!😄

RelakSfromhome
Simán tépjem ki azt a két szálat? <#idiota><#hehe>

Az Õrsön lévõ Sugár emeletén van egy kis bodega, ott volt a 90 centis kábel 2000-ft-ért.

Mellesleg eleinte nekem is kicsit zavarónak tûnt a cucc, de elég hasznos tud lenni, hidd el.

Narancs
Az szopacs!
Mondjuk azért érdekelne, hogy hogyan tudták összeforrasztani...sztem vszínû inkább ragasztva volt, vagy rûkövült a paszta...mindenesetre szopacs a dolog...<#vigyor1><#lama>

CoolStuff
Pont elég az a két szál, simán tépd ki, nem lesz semmi baja, hidd el!

CoolStuff
Õszintén szólva én mindig letépem róla azt a fölösleges kis fület, mert idegesít...
Szal sztem örülj neki, hogy nincs rajta!

Kéne nekem is egy ilyen ide kábel, nem tudsz?

RelakSfromhome
Mert ha le akarom húzni, így gyakorlatilag csak a két szélsõ szál fogja a cuccost.

CoolStuff
Jaja, sõt hallottam olyanról is, hogy a mag és a sapi egybe volt forrasztva és 3.2-es nw-s sima p4 mag kettészakadt és elúszott 40 ropesz!

CoolStuff
Hát nem tom, de az intelen elõbb volt dual channel...
Volt már athlon xp-m és sztem nagyon nehéz lesarkazni, szal nem tom hogyan sikerül egyeseknek!😄
Az AMD olcsósága az kétségtelen, de Intelnél a nevet is megkell fizetni, mert ne felejtsd el, hogy azért az Intel volt mindig is az etalon, mégha szar is volt!😊

Szal mind2 jó cuccos, csak hülyültem!😉
Nekem konkrét bajom egyikkel sincs, csak úgy jön, hogy pártolni kell amim van!😄

Narancs
baró, de feltétlen van erre szükség?

RelakSfromhome

Olyasmi kis fül, mint amin a Master felirat van

RelakSfromhome
Olyan kis fülre gondolok, ami a csatlakozóról lóg le, mindjárt keresek képet

Narancs
ammeg mi a rák? Mit kell egy ide kábelen lehúzni?<#nemtudom>

RelakSfromhome
Aham.

És ide kábelre lehúzó fület hogy kéne szerkeszteni? 😄

Narancs
Aha, sniccert benyomják a proci és a lesarkazásvédõ sapka közé, és körbevágják a ragasztócsíkot...<#heureka>
5 fok azért elég sok, pláne ha Prescott k*va meleg, és nem karsz költeni
10-12K t rendes hûtõre...

RelakSfromhome
Lekapják? <#wow2>

Narancs
Ja, nekem mindíg remeg a kezemben a csavarhúzó, mikor a hûtõt kell föltenni Athlon XP -re...
Amúgy a sapka a procin kb 4-5 fok plusszt jelent, szal Elvetemült Prescott fanok lekapják a prociról...

Narancs
Tudsz te ha akarsz...😛
Szvsz ez is k*va faja kis konfig...

RelakSfromhome
Ne szidd, nekem eddig bejött az amd, noha az intelekkel sincs bajom. Egyszerûen:
1: az AMD olcsóbb
2: nemtom, intelbõl van dual channel-es cucc (nincs képben)
3: az amd-t ha hülye vagy, lesarkazod, szal gyakorlatlan arcoknak nem való

CoolStuff
Szal 140k-ból ultra konfigot faraghatsz!😊)
Ha meg tuningolod késõbb, bár így is futkorászik egyenlõre minden rajta, akkor + aztán lesz nemulass!😄DD

CoolStuff
Jó az AMD, de tudod számítógépet kér nem holmi játéksz(e, vagy a)rt!<#vigyor1>

CoolStuff
PH!-n most láttam garis Asus P4C800-E Deluxe alaplapot 20k-ba garival, szal siess és vedd meg, mert az egyik legjobb P4 lapról van szó!😊

Procinak egy 3Ghz-es Northwood magos P4 procit ajánlok, ph!-n 30 körülé kapsz egy ilyet!
Ramból, ha igazán ütõset akarsz, akkor a napokban árult egy srác 512-es Kingmax 500Mhz-es ramokat 20-ba, ebbõl veszel 2-t és jó idejig nem kell baszkurálnod semmit, tudom, hiszen nekem is ilyen van!😉

VGA-ból egy 9800Pro megteszi, kb 40k körül van ez is PH!-n...
Vinyó 160-as Samók 15k körül mozognak!
Tápot inkább boltban vegyél valami minõségit ne Codegent!!!

Durván ennyi, de ezt a konfigot nem kéne cseréld jóidejig!

Narancs
De ajánlj neki te intelt ha ennyira akarod...😛

Narancs
Játékra?
Ráadásul best ár/teljesítmény sem intelre jellemzõ...
És nehogy megint elinduljon a flame, mer akkor tuti mindenkit kibannolnak a topicból...<#felkialtas>

CoolStuff
Bazze, intelt ajánlj neki, ne amd-t!<#ravasz1>

RelakSfromhome
Vettem ide csõkábelt, de nincs rajta kihúzó fül. Lehet rá csinálni ilyesmit házilag?

bazza
Még semmi nem biztos, de remélem tudok majd várárolni, ha nem, akkos sincs baj, elröcögök ezzel a kis 1.7es celaronnal még egy két évet.<#vigyor1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Narancs
Aztán csak ügyesen a PH! -n, tudod, csak garanciális cuccot vegyél, elötte meg próbáld ki ha van rá mód...
Szal fõ az óvatosság!

Narancs
Oké...<#eljen>

bazza
Meggyõztél...😄

vagy 6600GT.

http://thenamelessphoto.com/

Narancs
Prohardver Hardverpiac...😛
Mondjuk ha játékra kell, akkor VGA -n nem spórolnék...inkább egyenlõre 512mb ram, aztán késõbb még veszel még 512 -õt, de 9800PRO alá ne add már sztem...

bazza
PH! láma vok, de ez mi? prohardware?

akkor egy 9600XT

http://thenamelessphoto.com/

bazza
Köcce, amikor a második részt olvastam, döbbentem rá hogy milyen kevés manim van...bár valszeg én 1GB RAMOt teszek bele, és csak gyengébb videokarit.

Annak hol nézhetek utána, hogy milyen procit érdemes, mert nem értek hozzá, de sztem egy 2800Mhz elkéne...

Narancs
helyesb: 512Mb ram ~ 14K

Narancs
Ha igazán jól akarsz kijönni a dologból, akkor PH! -n veszed a cuccokat,
olyat végy ami még garis mindenképpen.
PH! -s árakat mondok most:
Vmilyen nforce3 250 chipset deszka (mondjuk Asus K8N) & Athlon64 3000+ CG stepping proci ~ 50K
GeForce 6600GT AGP ~ 50K
1Gb ram ~ 25K
Vinyó (dönsd el mekkora kell, 160gigás 15K kb)
DVD író vmilyen (10K attól függõen milyen pontosan)
Vmilyen ház (min 10K)

Ha olcsóbbat akarsz, akkor:
Abit NF7 / AN7 / NF7-S ~ 15K
Barton 2500+ mondjuk ~ 18K
512Mb ram ~ 18K
ATi Radeon 9800PRO ~ 45K
________
Többit dönsd el mekkora vinyó kell, kell e DVD író, milyen ház stb...
80gigás vinyó minimum azért...