Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cool leirnád h mi kell egy olyan vizhütéshez ami a gépen belül zajlik le tehát nem kell ilyen hütöbe meg akváriumba tenni😊
És amellett jol hüt!

Azért mert nekem nem a gyári zsir van rajta hanem a legfinomabb zsir amit rc kocsikhoz adnak (Kyosho vmi nem tom mos a modell számát) és ez 5 honapig nyujt teljes zsirosságot, mert annnyira finom h át kell kenni sürün😊

CoolStuff

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
LOL!😄D

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Minek azt zsírozni?

Szerintetek kormányt lehet tuningolni?😊
Elektro-motor MOD vagy vmi ilyesmi nincs?😊 Csak mert köv héten fogom átzsirozni a MOMO Force-omat aztá olyankor ugyis ki kell kapni az elektromotort 😊 Vagy ez esélytelen ötlet?😊

Narancs
2004 legagyatlanabb hardverei...😄!!!

Legjobb a béka hangfal, meg a napelemes kabát...<#nyes>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Falconer
LÁL 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

barret
OLLIE ATYA<#falbav><#falbav><#falbav> Még ez a megszólítás...

Bérbe vehet? reklámfelület...

ollie
😮

Nem, sajnos, nem, emlékszem.
Jó, dolog, ez , a , vesszö, ollie-atya, nem, mondott, hülyeséget.

Narancs
Biztos nem emléxel már mennyi volt...hát én se, de nem is ez a lényeg!

,

Nem!Apa vette vhol pesten.Azt nem tom hol.

Falconer
Jahh, viájpí itt mindenki

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

én meg nem látom, szal nemtom milyen lehet 😄DDD

CoolStuff
Jó ez a víájpí!😛

CoolStuff
Hmmm, mi van itt, ezt szeretem!😄D

Narancs
engem személy szerint az eleje egy nagy randa bogárra emlékeztet...sötétbe még meg is ilyednék tõle!
<#nyes>

Falconer
Hát de gáz... 😄

Enermax 600W, ami megrázó élmény lehet!
kecske

ezt az uccsó képet nem látom, hála az éppen fekete-fehér módban müködö monitornak ^^ (olyan színváltós... néha zölden, néha sárgán, és a mai nap meglepetése a fekete-fehér világítás volt 😄D)

a házikó az csudajóu =P
kecske

Narancs
Sorry vagyok...<#idiota>

Falconer
<#gun><#violent><#violent>
Elvitted a tékemet! Én akartam!

ollie
a vesszõ meghalt?

Narancs
<#falbav><#lama><#lama><#lama><#worship>

Punkerwork
<#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mindenki beszél errõl a sulinetrõl... ez valami király bolt, vagy mi? <#nevetes2><#nevetes2><#banplz><#lama>

Narancs
Nem semmi ram az biztos!
Nem is reméltem, hogy sulinetben ilyen faszát adnak! ;P
Te is sulinetben vetted?

De azt képzeld ám el h tesom gépében volt sokáig aztán mondom megnézem milyen van benne mert össze pakoltam összes ramot a házban aztán 2 gb-tal probáltam ki a gépet aztá mindegyiket elöször külön kiprobáltam mondom te jo isten ez egy állat, aztán azota szoktam ezt is használgatni😊
Isteni szerencsénk van

Narancs
Ja, zsír lenne<#ravasz1>

Falconer
Na! Nem lesz így megelõzve a bogyó tápik 😊

Akkor twinmos lesz😊
De kiszedtem és ezt használom mert olyan jo érzés h igy megy.
Le kéne gyártatni még belöle párat, mondjuk 400-asat.Az 466ot vinné 2-2-2-5ben😊)

Narancs
Ezt olvasd el inkább...

Narancs
Igazad van, rosszul emlékeztem...ez inkább NF7 tulajoknak izgalmas...😛

Narancs
Az igaz, nincs is sok cucc abban a gépben, és nemis túl erõs...

nemigazán =P

ollie
De még a 200W-s korszakban nem számított annyira a minõség, mert kicsi volt a teljesítmény.

Narancs
Amúgy fél órája nincs üzi náluk, szal kicsit belehúzunk lenyomjuk õket!<#vigyor2>

Narancs
Ja...😛

Narancs
Ebben a cikkben kitérnek rá elég részletesen ha jól emléxem...

Punkerwork
de mi nem csak spam-elünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gabesz amd64
menni fog ne izgulj<#taps>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narancs
2. PC tuning !!!

BogyóKaticát le kell nyomnunk srácok!<#nyes> (persze csak viccelek...)

ahol pontosan le van írva, hogy mit-hogy, mi-mit jelent, meg hasonlók 😊

Narancs
Milyen linkre gondolsz?

Gabesz amd64
ez tényleg nem lenne rossz

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Nekem maxtor 60 gigás azt mûveli hogy fél óra múlva áll le!igaz már több mint 2 éves..Ez csoda a Maxtornál<#vigyor>

Narancs
Ja, seggemet verem örömömben a földhöz! 😊
Még jó hogy mondtad, hogy neked milyen jól megy az kis VM chipse csoda, mert különben nem próbáltam volna ki...
De azért ne kereteztesd be, hisz akkor mi lesz a gépbe? 😛