Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a karácsonyra vett Thermaltake Xaser III házam egy kis tuningal,de kb 1 hónap és máshogy fog kinézni 😊
1centis ventivel szerelt tápcsi!
Itthon nem paható, de 15 küvecs huf-ba átszámítva kint...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
nem ismerem a progit
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
1: Jó ez így egyáltalán? Vagyis a túl kicsi sem jobb mint a túl nagy?
2: Le tud ettõl égni valami bridge controller az alaplap chipkészletén? (865PE)
football without ultras is nothing
Ezt meg a milyet vegyek topikba írd, mert nem ide való!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ha jol emlékszem akkor ezekbõl van olyan ami 128 ill. 256 bites interfészen megy gondolom a 256-os csak jobb 128MB-vel vagy hogy lenne jobb?
De ha ragaszkodsz ezekhez a VGA-hoz akkor a 9800Se-t vedd meg!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Melyiket vegyem? 9600 Vagy 9800SE.
Állítólag árban ugyanott van és teljesítményben a 9800SE jobb!
Gondolkodjál már egy kicsit. Ha nyitsz egy topikot az orrvérzésrõl, akkor ha meguntad a témát, akkor ugyanazt fogod teleszpemmelni? Akkor szerinted miért van minden témának külön fóruma, és azonban belül is külön topikja?
A szpemmeléssel át lehet fáradni a gumiba, nyiss egy újat, hogy "PC tuningosok szpem topikja", de ITT semmi keresnivalója a személyes beszélgetéseteknek. És különösen nem az alábbi stílusban.
Pavlov irt egy új memóriakezelõt a winfos-hoz a tesztek szerint 10-17%-al gyorsít ugyanazon a konfig-on
Most cseréltem procit ( 3,2 Prescott ) és már megint az a fránya CPU Unworkable baromság.....
Most már elég volt a mindenkori bios frissítésbõl!!!
Megrendeltem a P4C800 Deluxot!!! ABIT rõl váltás!
Remélem ebbe a deszkába már nem fogok csalódni...
???????
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Sztem nari nem tudta megépíteni a vízhûtést, mer megbaszta az áram, azé nem írt rég!😛
szerk.: de mivel ez már megint nagyon OFF, ezért....
Kitagadlak!<#phone>#phone><#nezze>#nezze>
szítsd csak ellenem Borgot köszi 😉
persze ha csak ezen mulik többet nem jövök ide
éljen a topik
Az egyént kell bûntetni, nem a topikot!
Ha Borg gondolja, ad 1 hét bannt és elvan intézve, de ne a topikot zárja be/rakja át a gumiba, ami még segítséget nyújthat másoknak!
Na jó 8!
Ja és az alattam hozzászóló nem én vagyok, csak a logónk egyforma nagyjából!😄D
vagy ha jössz akkor elolvasd a sok baromságunkat
szem nem az a lényeg, h beírom h hogyan csináljak vízhûtést, utána leírja valaki és 3 hétig semmi
itt van egy baráti kör, akik elbeszélgetnek, nem feltétlen CSAK a témáról.
ami a mi kis vitánkat illeti gabesszal ami ennek az egésznek a kiváltoja, most: lerendeztük, egyikünk sem gondolta komolyan, mivel mint mondtam ismerjük egymást.
akkor lene jogod ez a gumi dolog, hogya pl jönne valaki, és nem segítenének rajta
de én nem ugy veszem észre, h ilyen lenne....
no de mind1, majd Borg dönt
Jópár topik volt, ahol te is nyomtad az offot rendesen, nem kell az álszenteskedés!
Na hagyjuk, csõ!
a többi topikot nem nagyon olvasgattam, de amibe belenéztem nem volt off, vagy volt, de a század része annak, mint ami itt megy.
Szal ezexerint az egész sg-s hardver részlegbe csak egy segítség topik kéne!
ezt a topikot már csak csetelésre használjátok, amit lehet a gumiban is.sõt ott még találnátok több társat is!
ezért járok ide egyre ritkábban.mert látom a fõoldalon, hogy van 103 új üzenet, elolvasom az összeset és nincs benne semmi.néha kicsit idegesítõ!
szal én ajánlom a gumiba való áthelyezést!
Hányszor szóltunk már hogy ne itt beszéljétek meg pl a szauszparkot ...
http://epica.nl
és ha tényleg valakinek gondja van a tuningolással akkor majd a segítség topicba megy vagy mi?
Szal szerintem maradjon itt ahol van!
Most mért vagy ilyen, azért néha szó esik pc tuningról is...
Ennyi erõvel a Logómûhely és a többi szar is mehetne gumiba!!!
A legtöbb topik szpemmtopik, szal... maradjon ez itt!<#ticking>#ticking>
Mi azért szpemmelünk, mert jólérezzük magunkat... humorizálunk és elvagyunk, ha itt csak tuningról lenne szó, elveszett volna ez a topik!
de ide nem írhatok, mert büntet a rendszer