Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malachi

a karácsonyra vett Thermaltake Xaser III házam egy kis tuningal,de kb 1 hónap és máshogy fog kinézni 😊

CoolStuff

1centis ventivel szerelt tápcsi!
Itthon nem paható, de 15 küvecs huf-ba átszámítva kint...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

janos666
Mindegy, a 3DMark szerint simmet nem gyorsult a gép (legalábbis 3D ügyileg, márpedig csak az AGP hidhoz és a porthoz nyúltam) szóval nem pipálom be hogy alkalmazza a beállításokat minden indításnál hanem törlöm a faszba ha nem javasol valaki valami optimálisabb beállítást mint a BIOS_defaunlt, hátha sikerrel jár...
és ez mire yó?
nem ismerem a progit

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

janos666
LEtöltöttem a PCI Latecy Tool 2-t, hirtelen felindulásból minden értéket 0-ra állítottam. Csak most gondolkoztam el rajta, hogy
1: Jó ez így egyáltalán? Vagyis a túl kicsi sem jobb mint a túl nagy?
2: Le tud ettõl égni valami bridge controller az alaplap chipkészletén? (865PE)
PC TUNINGOSOK SZPEMTOPIKJA

Gabesz,Ql,Narancs lehet jönni...

Elnézést Borg az offért

football without ultras is nothing

CoolStuff
Szia!

Ezt meg a milyet vegyek topikba írd, mert nem ide való!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff

Szóval akkor inkább 9800se és ha malacom van akkor tom modolni?

Az addig oké mert ha lenne sok pénzem ami nincs akkor megvárnám a x800Le-t szüval tudnék mit venni.Ez nem gond nekem.Csak ott van a pénztárca tényezõ ami meg nem elhanyagolható.nem is dolgozom úgyhogy ez csak a zsebpénz.

Punkerwork
az a min annál gyengébbet ne vegyél, bár hosszútávon arra se építhetsz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csak az a baj hogy most meg 9200-m van az meg már nagyon gáz!

S mit 9600xt? Mert az odavágja mindegyiket!

Punkerwork
vagy várj, vagy tégy hozzá pénzt, mert ezek a kártyák fél év múlva már semmit nem fognak érni.

Most csak erre van pénzem!
ha jol emlékszem akkor ezekbõl van olyan ami 128 ill. 256 bites interfészen megy gondolom a 256-os csak jobb 128MB-vel vagy hogy lenne jobb?

Gabesz amd64
Szerintem nem éri már megvenni egyiket sem!
De ha ragaszkodsz ezekhez a VGA-hoz akkor a 9800Se-t vedd meg!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Sziasztok!
Melyiket vegyem? 9600 Vagy 9800SE.
Állítólag árban ugyanott van és teljesítményben a 9800SE jobb!

A baráti kör, meg a beszélgetés mióta PC tuning téma?
Gondolkodjál már egy kicsit. Ha nyitsz egy topikot az orrvérzésrõl, akkor ha meguntad a témát, akkor ugyanazt fogod teleszpemmelni? Akkor szerinted miért van minden témának külön fóruma, és azonban belül is külön topikja?
A szpemmeléssel át lehet fáradni a gumiba, nyiss egy újat, hogy "PC tuningosok szpem topikja", de ITT semmi keresnivalója a személyes beszélgetéseteknek. És különösen nem az alábbi stílusban.
Te egy kicsit el vagy tévedve. A PC Tuning mint topik kell ide, csak a szpem nem. Szal a megoldás nem az lesz, hogy a topik kerül a gumiba, hanem az, hogy a szpemforrás kerül kiiktatásra... különbség.
Breki33
Amúgy ide csak hardware-s tuningot lehet irni?

Pavlov irt egy új memóriakezelõt a winfos-hoz a tesztek szerint 10-17%-al gyorsít ugyanazon a konfig-on
Breki33
Jókor mondod két évig ez a párosom volt P

Csajszinál akinek eladtam még mindig megy.
Breki33
De miért a C-t?
Punkerwork
ezt mondom mióta, Intel + Abit nem jó párosítás.

Már a ...öm tele van a ezzel az is7 raides alaplappal!!!
Most cseréltem procit ( 3,2 Prescott ) és már megint az a fránya CPU Unworkable baromság.....
Most már elég volt a mindenkori bios frissítésbõl!!!
Megrendeltem a P4C800 Deluxot!!! ABIT rõl váltás!
Remélem ebbe a deszkába már nem fogok csalódni...
???????

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

Gabesz amd64
Hát igen,megbeszéltük a dolgokat!és tényleg nem komolyan gondoltuk az egészet!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

CoolStuff
Már megint offolunk... 1 logóval!😄
Sztem nari nem tudta megépíteni a vízhûtést, mer megbaszta az áram, azé nem írt rég!😛

feláldoznám magam a cél érdekében

szerk.: de mivel ez már megint nagyon OFF, ezért....

CoolStuff
Te is marhára kitartó vagy!
Kitagadlak!<#phone><#nezze>

CoolStuff
Nem gondolta komolyan... remélem!<#ticking>

jólvan
szítsd csak ellenem Borgot köszi 😉

persze ha csak ezen mulik többet nem jövök ide
éljen a topik

Zetorg
nem kényszerített senki.nem is fogok többet ide jönni.

ha a topik marad, gratulálok.

CoolStuff
Ha nem lenne off, nem kellenének moderátotrok!😄
Az egyént kell bûntetni, nem a topikot!
Ha Borg gondolja, ad 1 hét bannt és elvan intézve, de ne a topikot zárja be/rakja át a gumiba, ami még segítséget nyújthat másoknak!

Na jó 8!

Ja és az alattam hozzászóló nem én vagyok, csak a logónk egyforma nagyjából!😄D

és ki kényszerít arra, hogy te ide gyere
vagy ha jössz akkor elolvasd a sok baromságunkat
szem nem az a lényeg, h beírom h hogyan csináljak vízhûtést, utána leírja valaki és 3 hétig semmi
itt van egy baráti kör, akik elbeszélgetnek, nem feltétlen CSAK a témáról.
ami a mi kis vitánkat illeti gabesszal ami ennek az egésznek a kiváltoja, most: lerendeztük, egyikünk sem gondolta komolyan, mivel mint mondtam ismerjük egymást.
akkor lene jogod ez a gumi dolog, hogya pl jönne valaki, és nem segítenének rajta
de én nem ugy veszem észre, h ilyen lenne....
no de mind1, majd Borg dönt

Zetorg
ehhe...erre inkább nem válaszolok.

CoolStuff
Igen persze...ez amolyan strucc módszer, mi?
Jópár topik volt, ahol te is nyomtad az offot rendesen, nem kell az álszenteskedés!
Na hagyjuk, csõ!

Zetorg
nem.
a többi topikot nem nagyon olvasgattam, de amibe belenéztem nem volt off, vagy volt, de a század része annak, mint ami itt megy.

CoolStuff
Az is valami b+!

CoolStuff
Ebben igazad van!

Zetorg
gratulálok

CoolStuff
Amit most csinálunk az is off, szal ennyi erõvel minden off, ami nem a témába tartozik...
Szal ezexerint az egész sg-s hardver részlegbe csak egy segítség topik kéne!

CoolStuff
De az aktuális pc híreket 2 naponta megbeszéljük!😄

Zetorg
hetente bejön 1-2 ember, aki megkérdezi, hogy meddig és hogyan lehet húzni a hardwert, meg milyen procit vegyen.ez bõven belefér a segítség topikba is.

ezt a topikot már csak csetelésre használjátok, amit lehet a gumiban is.sõt ott még találnátok több társat is!

ezért járok ide egyre ritkábban.mert látom a fõoldalon, hogy van 103 új üzenet, elolvasom az összeset és nincs benne semmi.néha kicsit idegesítõ!

szal én ajánlom a gumiba való áthelyezést!

Zetorg
ha most lenne kedvem, összeszámolnám, hogy hány hozzászólást szólt itt a tuningról.érdekes adatokat kapnánk, az biztos.

0ppika
Azért az túlzás hogy mindenki jól érzi magát a nagy offjaitok közben, esetleg te és az aktuális játszótársad ...
Hányszor szóltunk már hogy ne itt beszéljétek meg pl a szauszparkot ...

http://epica.nl

Gabesz amd64
Minek kéne ez a gumiszobába!
és ha tényleg valakinek gondja van a tuningolással akkor majd a segítség topicba megy vagy mi?

Szal szerintem maradjon itt ahol van!

CoolStuff
Ott nem csak a törzsközönség fog szpemmelni!
Most mért vagy ilyen, azért néha szó esik pc tuningról is...
Ennyi erõvel a Logómûhely és a többi szar is mehetne gumiba!!!
A legtöbb topik szpemmtopik, szal... maradjon ez itt!<#ticking>

Mi azért szpemmelünk, mert jólérezzük magunkat... humorizálunk és elvagyunk, ha itt csak tuningról lenne szó, elveszett volna ez a topik!

Zetorg
rakd már át a gumiba légyszi!
ennek már úgyis mindegy.

sztem is jó
de ide nem írhatok, mert büntet a rendszer

Még kaphat (kettesével), aki nem birja abbahagyni a szpemmelést, meg fõleg az anyázást.
CoolStuff
LOL, mijez a bûntetõ pont?😮
Ma nincs száusz pakse!😄D