36836
  • Solten
    nálam nem tört el
  • TomDantes
    Üdv, olvastam lentebb a EasyTune programról, nekem is Gigabyte alaplapom van, na amit kérdezni akarok, mennyire megbízható ez a program a tuningolásnál? Jó, rossz, veszélyes...

Mert kényelmesebbnek tűnik mint bele mászni a BIOS-ba...de gondlom ez azért nem az igazi.

Na és itt is úgy kéne mint ha a BIOS-ból csinálnám...plusz feszültség...ram-ot beállítani...

Mert én az E2200-asomon akarnék egy kicsit húzni. Csináltam már egyrégebbi géppel a BIOS-ból...csak mégis azért ezzel a programmal milyen a tunning?
  • kifli
    nagy külömbség nincs köztük

artic cooling freezer 7 pro:

coolermaster hyper tx2:
  • DeerHunter01
    aha köszi a választ.
    nem csak a gta miatt lenne,hanem hogy más játék is jobban menjen mivel a mostani teljesitménnyel nem vagyok elégedett.
    de mondták több helyen is hogy alaplap csere kéne,tehát azt nem úszom meg :D
  • kifli
    e8400 megy vele simán 4ghz-t de 3,2-nél feljebb fölös húzni. egyedül gta annyira prociigénys hogy észrevennél különbséget de az egy sz*r portolás tekintetében szal én 3.2 mondok de 3ghz is elég
  • DeerHunter01
    és akkor azzal a hütővel meddig érdemes húzni ?
  • RAMyMamy
    és melyik a jobb?:D
  • kifli
    ac freezer7-prot válaszd inkább coolermaster ventilapátja nem egy embernél eltört...
  • DaemoonHunter
    Na ma gondoltam megnézem ezt a feszültség dolgot, de bevallom őszintén hozzá sem mertem nyúlni, szóval először leírom mi közül választhatnék: most normalon van a cpu voltage,ha innen feljebb állítom egyből 1.700V következik, persze lehet ettől lejjebb is(igazából ez zavart meg) 1.600, 1.625 stb, vagy kisebb...0.825 stb szóval most akkor mennyire tegyem? Tudom, a legkevesebbet amennyit csak lehet, de az mennyi is?
  • DeerHunter01
    köszi szépen
  • MR ME
    ac freezer 7 pro vagy coolermaster hyper tx2 (mind2 5k alatt van)
  • DeerHunter01
    akkor milyen hütőt ajánlasz rá ?
    valami olcsóbb kéne :S
  • kifli
    3.2-t nem fogja bírni gyári hűtővel vagyis nemfog neki jót tenni szerintem. bár ha tudnál mondani adatokat hogy milyen hőmérsékleten megy terheletlenül meg terhelve akk mégjobb lenne. Gyári hűtővel én max 2.8-ra merném húzni...
  • DeerHunter01
    szevasztok.
    procimat húznám 3,2-re vagy legalábbis addig amig nem kell új hütő.
    mennyire kell beállitani a biosba a szorzókat ?
    most 9x266-on van (alap).
    kell feszkót adni neki ? azt hol érem el bioson belül ?
    alaplap csere lesz amúgy,de aztán húzom a procit,táp meg már lett véve.
    (Chiftec 450 W)
  • DaemoonHunter
    Rendben, ha csak ennyi:) Remélem menni fog, de inkább hagyom holnap délutánra, szóval még jelentkezem
  • solo
    Adj neki egy kis +- feszt.A legkevesebbet amit lehet.
  • DaemoonHunter
    Üdv!

Amd Athlon 3200+-t kicsit feljebb tornásztam, szóval most 3500-nak felel meg, fsb 220, ezek után megpróbáltam 230-ra tenni, be is jött a winfos, de kb 2 perc múlva újraindul a rendszer. CPU hőmérséklete 34fok körül van alap esetben...
    Tanácsot kérnék a továbbiakat illetően, mert gondolom 3800 köré azért fel lehet tolni a kicsikét:)
  • SzocsA
    az fps rate-t hogy számolja ki?

• fery02
    Én nem vagyok tuning őrült, csak fentebb akarom állítani az órajelet, mondjuk 4 GHz-re, arra gondolom elég a program. Meg remélem arra is, hogy a RAM-okat közbe 1066-on fogja hagyni. :P
  • Solten
    Megpróbálhatod. Én is használtam anno, és nem is rossz. Bár az "igazi tuning", a BIOS-ból történik... (jobban tudod
    "finomhangolni" a dolgokat, amit ezzel a programmal nem lehet) ;) :D
  • fery02
    Gigabyte GA P45 DS3-as alaplapomhoz van EasyTune nevű tuningprogi. Ezzel érdemes húznom a procit (E8500)? Mert gondolom kényelmesebb lenne, mint BIOS-ban állítgatni
  • NZiM
    Sziasztok.
    Tegnap összeraktam az új gépemet, lenne egy kérdésem.
    A BIOSban a procihőmérséklet 46fokot mutat. Az reális?
    E7600 c2duo-ról van szó? (nincs húzva)
    Mennyi az a hőmérséklet amikor már károsodhat / leállhat?
  • SzocsA
    tudtok olyan könyvet ami mai kiadású a pc műhely 7 és 1es könyv megfelel-e célból! topik címe!!! 2002es és előtti szóval elavult de az alap az ugyanaz csak jobb konfigok jöttek ki!?
  • solo
    Nem 200 000 ből akar hűtést csinálni, hanem csak paszta kell neki sztem mÍg elmegy venni:/
  • solo
    A gyerek nem azt kérdezte, hogy mitől lesz rózsaillatú a szobája, hanem, hogy mi a f@sza vezetőanyag..Szal, szardmále Arma te is, hogy rohadt káposzta szag lesz: DDDDD

Inkább gyere cs zni:/
  • SzocsA
    Ez jobb!
  • armageddon666
    büdös :/
  • Solten
  • mrzoltan
    Én ezt ajánlom,kicsit olcsóbb és még finom is....
    Nagymami 4ever
  • solo
    És a mustárral milesz?: D
  • RAMyMamy
    jó oda a fogkrém is
  • m1garand
    inkább ezzel kenegesd zalman thermal.....
  • kissadamvikt
    DE!!!! alapórajelen, a teszt végén (havas rész) máér látom a kisebb pixelhibákat, megfogom a ramokat, qurvamelegek... ez azért van mert már szét van hajtva a bele a kicsinek vagy mi?
  • kissadamvikt
    fogkrémet nyomtam rá meg átépítettem homemade-ra a socket a hűtőt, és most 62 helyett 42 fokos a kicsike, max terhelésnél (3dmark06) 48. :D
  • RAMyMamy
    hát ez nagyonnnagy A:SD:AS_?FD:DD
  • armageddon666
    megkerestem neked
  • armageddon666
    teszt

van még bőven lehetőség :) ez a sokadik része a cikknek >.< de gondolom megtalálod a régebbieket... címeik asszem ugyanazok... hűtőpaszta vs lekvár :)
  • kissadamvikt
    fogkrém
  • kissadamvikt
    vogkrém az jó neki? akkor tisztább lesz a képe? xDxDxD
  • armageddon666
    lekvár, fogkrém, ketchup, aloeverás kézkrém. (nem vicc)