Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik vinyót a 20-ast,soha nem látta.
Az bosszant,hogy nincs kiirva semminek a neve vinyót kivéve...
Ki kell találgatni a höfokokat!
Van még -48 fokos "valami" is 😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Azt a progi csinálja!
Szerintem azért Hd0,mert csak 1 vinyót lát...
A másik vinyót valóban nem látja, 20-as Quantum,nincs benne szenzor...
De mi az az LM75?
Nincsenek ezek valahol leírva?
Temp1 a deszka, temp2 a CPU, HD0 a vinyó...asszem HD1 lenne a másik vinyó, ha látná...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
spybotot lenyomtam, kiírtott 1 vmit se semmi változás...
mellesleg szaggatást/lassulást nekem egyszer egy kupac kémprogi meg adver csinált
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
TV kártya bekavarhat?
IRQ -kat lehet vhol variálni? Van értelme?
Pl rossz memóriakezelést, megszakításkezelés miatt az optikai meghajtók is meg tudják akasztani igy a rendszert, hogyha a csigalassú hozzáférési idõre mégis kizárólagos jogot kapnak valami hozzáférésre.
Egy mazsola erre azt mondaná neked most, hogy win ujrarak 😊
Nyomtam 1 óra Prime95 -öt is, és lement a SuperPI is...semmi hiba...ehezképest mégis képes szaggatni a gém...
Kéne 1 kis help:
Szal 1 ideje fura dolgokat csinál a gép ha játszom.
NFSU2 & colin2005 el nyomom mostanában, de néha egy pillanatra nagyon leesik az FPS szám, aztán irreálisan megnõ, aztán normális lesz...
Szal megy rendesen a játék, aztán kicsit beakad, aztán olyan lesz mint a gyorsított felvétel, aztán megint normális minden...k*va idegesítõ...
Kipróbáltam 3 drivert, drivercleanerrel pucoltam, rengeteg beállítást próbálgattam, húztam a kártyát, downclockkoltam a kártyát, de mindíg ugyanez van...elõször Vsync -re gyanakodtam, de akár ki, akár be van kapcsolva akkor is ezt csinálja...:<#levele>#levele>
Vmi 5let? Régebben semmi gond nem volt...
3dmark03 nem akad, ~5700ponty.
2*256Mb 333@400Mhz 2.0-3-3-5 VM ram
Xpert 9800se@PRO
MAxtor 160Gb pata vinyó
UI: kb azóta csinálja, hogy procitcseréltem...2600+ barci helyett lett betéve 2400+ mobil barci. Lehet ez baj? Csak órajelben különbözik...illetve deszka nem hajlanó rendesen fölismerni, csak annyit ír hogy AthlonXP, de nem tudja gyári órajelet, így kézzel van belõve 12*200 -ra...
Jaja, láttam én is a gépeket... de azért megkérdeztem... mondom kitudja, lehet, hogy ajser a srác!😄
Hát nem semmi cucc van belezsúfolva, gondoltam ezt nektek is látnotok kell <#nyes>#nyes>
Amugy oppi mutatta nekem is Computermode-on. Ottvan a többi kép. (Thommy gépe asszem)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Macska az üt!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
dátum: 2005-01-29 - forrás: corsairmemory
A minõségi memóriamoduljairól híres Corsair cég tegnap bejelentette legújabb termékét, a "COOL"-t. Az új termék nem más, mint egy minõségi alkatrészekbõl álló vízhûtõ szett, amely hatékonyabb teljesítményt kínál a léghûtéses megoldásokkal szemben.
Természetesen nem ez a legelsõ vízhûtése a Corsairnek, a korábbi Hydrocool modelljük szintén minõségi termék volt.
Maga a termék több komponensbõl áll, mint például egy nagy teljesítményû pumpa, "High Flow" kiegyenlítõ tartály, 120mm-es hõleadó radiátor és ventilátor, minden ma kereskedelmileg fontos processzorra felszerelhetõ réz hûtõblokk, és az egyéb szerelékek.
Várhatóan hamarosan megérkezik hazánkba is a termék.
Off:
Sry Pontius, nem majmolom a logódat, de megteccett az a videós feeling ott a szélén, szal azé van nekem is ilyen!😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Amugy egy ideig komolyan azt hittem h az idözitések miatt nem ment az egér😄
"Milyen röhej lenne azt kéne irni h jol lehet tuningolni a gépet de egy ponton felül az egér miatt meg kellett állnom"
Idiota állat
http://thenamelessphoto.com/
Am,úgy a logódban a kép nem az irodai patkányokból való? Mikor szétverik a fénymásolót...
hehe <#nyes>#nyes>
A tökéletes elrendezés! <#idiota>#idiota>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sztem VGA-n egy Zalman C + halk venti elmegy... igaz nem passzív, de jó!
De egy 2GHZ-es celkóra milyen passzív hûtõt rakjak?
Kicsit húzni is akarom azért!😊
Létezik, hogy 1 Codegen táp fölpörgeti a ventijét, ha elkezdem terheli a gépet?
Mert esküdni mernék, hogy amikor bekapcsolom a gépet alig hallani a tápventit (csak ez az 1 venti van a gépben), de mikor játszom hangosabb lesz...vagy ez faszság?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én csak betettem.