Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katarzis bazze!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
2. semmi keresni valója itt.
3. ne spam-elj!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ettõl függetlenül az egér, bill, meg a monitor hiányzik 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egyébként láttuk, és holnap is megnézzük, meg holnapután is, meg azután is, meg azután is, meg.....
csá! Szerintetek ABIT NF7 10000ft ért jo?????
Megéri megvennem?
Ja és egy Asus A7V 266DDR es alaplapot mennyiért tudok eladni?
http://epica.nl
nemtunnátok weblap címet adni, ahol design és egyéb kiegészítõket kapni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Foglalkozás, hobby: Call of Duty
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://epica.nl
Volna 1 kérdésem, ha lehet.
Mégpedig az, hogy mivel és hogyan tudnám elérni azt, hogy amint túlmelegedik a videó kártyám, az riasszon. Nincs valami ezköz ehez?
Bármilyen megoldás érdekelne. (nem feltétlen a számitogépek eszközeire gondolok).
A videó kártyám az Nvidia Geforce Ti 4600-as. Néha nem indul el a ventilátorom és mikor ezt észre vettem elõször akkor megmértem a hõmérsékletet és 68c-fokot mutatott, és éget bakelit szag volt.
A gondom még az, hogy nem tudom, hogy a venti a rossz vagy a kártya nem ad áramot a ventinek.
Plz!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
LÁL!
Na £, csinálni kell X-Aktákra pattogatott kukoricát!😉
Majd holnap MSN... Üdvs!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én meg megyek punnyadni a tv elé, mer csak idegesít, hogy nincs rendes gép!;(
Na jóccakát, Száuszparkot nézzétek, ha tudjátok!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Emeld az FSB -t 10Mhz -enként, és nézd meg meddig stabil a rendszer. Elõször a ramokkal perhuzamosan emeld, tehát FSB😄RAM ratio 3/3 legyen, aztán ha kifulladt a ram, akkor ezen az arányszámon állítva adhatsz nekik kisebb frekvenciát mint az FSB.
Minen beállítást elvégezhetsz a BIOS -ból, márha a lapod támogatja a tuningot...
Eddig világos?