Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://epica.nl
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Tervezgetem, hogy MX440-esemet lecserélem egy jóval modernebb kártyára, ám a kassza szûkös. Én Egy GeCube Radeon 9550XT(400/500) 128MB-re gondoltam. Mivel ezek csak tervek, megkérdem, hogy mit gondoltok errõl a kártyáról.
(eddig csak egy helyen láttam ezt a karit, tudnátok mondani üzleteket, webáruházakat ahol ilyet kapni? Olyan kéne ahol házhozszállítást is vállalnak!)
viszont a fele visszajön, szal gyakorlatilag 46e ft...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Én mindenképpen TFT-t veszek, sulinetben gondolkozom...
Sulinetben sajna nem lehet kapni 173P-t, viszont lehet kapni 710N-et aminek 12ms a válaszideje, 1280x1024-et bírja...
zetorg:
Fényerõ : 300 cd/m2
Kontraszt arány : 600:1
ezek yónak számítanak?
Vagy ha ausztriában 50 alatt kapok valami 17"-os finomságot akkor ott veszek...
CS-zek vele, különösebben nem zavaró, mondjuk van egy kis mosódás, de meg lehet szokni.
filnézéshez kiváló!
jah, és a lényeg, hogy 10 óra gépezés után semmi bajom!ez elött egy 19"-os CRT volt, 85hz-en használtam 1280x1024-ben és 3-4 óra után kifolytak a szemeim.
ha vigyázol a szemed fényére, mindenképpen TFT-t vegyél! 😉
Álltalában 16ms-es már bõven jó játékhoz/filmhez.
Ettõl függetlenül van moncsi ami 25ms melett is szépen teljesítt de álltalban ezeknek elég húzós az ára.
pl: Samsung SyncMaster 173P <#worship>#worship>
De állítólag nem teljesen mindegy hogy mennyi a válaszideje az adott tft-nek, és ez az ami leginkább érdekel. Ezért kérdeztem tulajdonképpen hogy mennyi lenne egy játékhoz (gyorsakhoz) is tökéletes tft.
Munkához kell?
Ha CAD-es munkákhoz akkor mindenképp CRT azon belül is EIZO...
Minden más munkához tökéletes a TFT...
Na igen, a papíron az áll, hogy a környezeti hõmérséklet ne haladja meg a 38 fokot.
Na de mi lessz nyáron, amikor árnyékban 30-35fok van? 😛
Mongyuk annyira nem vészes.
A teszt alapján a környezeti hõmérséklet 50 fok volt igy ment a proci 75-öt 100%-os terheltség melett, ami annyira nem is rossz. Szal egy jól szellõzõ házban max 60 fok lehet...
Basszus, ha rám szakadna egy tft és egy kivetítõ, én neki ugranék!
és még bécsig sem kell menni.
Ober/unterpullendorf rullz (15perc autóval)
Ha jól értelmezem akkor lényegében õk 300$-ból összeraktak egy 1500$-os cuccot 😛
Nekem a sima monitorom pl. tökéletesen megfelelel win+játékhoz szal csak 1 14/15"-os jó tft-t + 1 kivetítõt kellene vennem. (kb. 100K...)
100k-ért lényegében egy tv-t kapok amit tudod a géprõl vezérelni ráadásul mozi minõségben. ekkora tv-t vagy kivetítõt csak több 100e ft-ért kapnék
Csak egy baj van! 250k
Esetleg egy megoldás:
Lehet kapni 2 DVI kimenetes kártyákat. Az egyikre rádugsz egy tft-t vagy sima monitort winhez+játékhoz, a másik kimenetre rádugod azt a tft-t amit kivetítõn nézel.
+ha a gépbe van egy tv-tuner akkor TV-t is nézhetsz duálban szal a sima moncsin amin a win megy tudod állítani a másik kimenetet. Nagyon durván meg lehetne oldani. Csak $ kellene hozzá 😊
Bár ha számolunk akkor nem is olyan drága megoldás.
1tft amit szétszerelsz: 45-50k
1kivetítõ: 45-50k
+1monitor vagy tft: 35-150k
Ez igy összesen MAXIMUM 250k
250ért nemtom milyen projektort kapnál... (talán a legoccsobbat)
igy viszont lessz egy minden igényt kielégítõ rendszered. szal meggondolandó <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
igazam van hogy néz már ki az a hûtö mint egy kirázott legyezõ!
Lehet télleg jó de ilyet akkor se raknék be a gépbe elrontaná a dizájnt!<#nyes>#nyes>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A humorizálásra válaszoltam:
"az összes zalman hûtõ szinte igy néz ki, és neked még csak most tünt fel? 😄"<#falbav>#falbav>
Rendeltem netrõl egy ASUS P5GD1 PRO alaplapot. Namármost rendeltem még 2 b 512 MB samsung memót.
Még nem próbáltam ki, mert nem vagyok otthon. De az alaplap kézikönyvébe ezt olvasom:
Double-sided x16 modules are not supported in this motherboard
A ram 2 oldalú,mindkét oldalán 8-8 IC. Ezekszerint buktam a dolgot???
PSN ID.: Beegabor