36836
  • Punkerwork
    igazából semmire :)
    1 órát játsok felmegy 40 körülire.
  • Pontius #23514
    És az miért yó, hogy 28 fokos?
  • geri15
    áhhá :) köszönöm a felhomályosítást :D
  • [NST]Cifu
    Nem olyan régi az, csak a "régebbi", kék szinű Zalman Reserator vízhűtés. ;)
  • geri15
    régi? az mennyi idős? hiába nem értek a témához, annyit azért tudok, hogy azért nem olyan régi ez a vízhűtés-őrület :) azért írok őrületet, mert őrületesen hűt... :)
  • Punker
    a régi Zalman van nekem.
  • geri15
    jó, bocsi, a vízhűtéseket nem igazán vágom, bennem még mindig "barkács sufni munka" képe él :) Mondjuk múltkor láttam nagyon szép (és gondolom jól hűtő) Zalman vízhűtéseket, ilyen vízkeringtető tornyokkal együtt, háth nem volt semmi, a tuti nem barkács :D
    De megéri ha 28 fokon tartja a procid :)
  • Punker
    miért szivárogna? nem barkács sufni munka ez.
  • geri15
    vízhűtés? hmmm :) az tényleg nem kicsit jól hűthet :) de azzal vigyázni kell rendesen nem? hogyha vhol szivárog akkor kampó a gépednek...
  • Punker
    vízhűtés odab@sz neki :)
    rack-ben maxtor winyó mindig meleg, úgyis selejtezésre vár amint átállok Sata Raid-re.
  • geri15
    proci csak 28? milyen hűtésed van? vagy 2.8-on járatod? :) a rack tényleg meleg sztem is, de vannak ilyen ventis rackek is nem?
  • geri15
    thx, már csak be vhogy építeni mer szabvány 10 ropis ATX házam van, de múltkor raktatok be rajzokat csak fog menni.
  • Punker
    netezés közben 28 fok jó a procimnak? :)
    a tetves maxtor a rack-ben viszont 40 fölött van :(
  • Punker
    8 centis nyomja rá a levegőt.
  • geri15
    és milyet? 8 centis, vgy vmi speckóbb kéne?
  • Punker
    kis pucolás nem ártana neki, de jó az :)
  • [NST]Cifu
    Jah, a Maxtornak nem ártana valamiféle hűtés.
  • geri15
    Hány fok egészséges egy vinyónak hosszútávon? Everest szerint a Samsungom 30-40, a Maxtorom pedig 45-55 fok között ingadozik. A Maxtor ugye nem csak szerintem abnormális?!
  • Gabesz amd64
    kislemezmeghajtó üt
  • bertino
    eeeezazzzzzzz bazze én is kulcsosat akartam venni de sehol nem találtam :(
  • Loogan
    Ezt nem láttam Náluk. Viszont kb. ez a típus megvan Vipowerben is. Sőt Nektek is van a listátokban: VP410LS2FU-133 Alu 6700-ért. Lehet szemezek majd egyel. A sima műanyag RACKben 40C fölött van mindig a vinyó, hosszútávon nem egészséges.
  • Narancs
    Ja, nem aggódik sokat. Engem tuti szétbaszna az ideg...de úgy nézki megtudják neki csinálni..
  • Tufa
    Én is tegnap elött olvastam a dolgot, nem is tudtam hogy mosolyogjak vagy sajnáljam szegényt. Az a jó hogy poénra veszi. Aláírás: " Abit nf8, AMD a64 2800+, inno3d 6600gt (-1 kondenzátor :)))), 512ram, 160gb Maxtor-"
  • Narancs
    Inno3D és a minőség: PH!-n egy srácnak a 10 napos 6600GT jéről egyszerűen leesett egy kondi...
    Bővebben link...
  • Punker
    Ramiris listát nézted? sok Chieftec cuccuk van már.
  • Loogan
    Valaki tudna Nekem mondani egy helyet, ahol ilyet lehet venni?
    Chieftec KF-21 (vagy KF-22 vagy KF-23)(1, 2 vagy 3 ventis; alumínium keret + fiók)
  • [Jakuza]
    Mivel a nevet sem tudom, igy igazan nem gondolhatod, hogy tudom e, hogy feketeben letezik e ilyen tipus. :P
    De lenyeg a lenyeg, hogy nagyon profin nez ki a haz, es ha megtudnam a tipusat, akkor tuti lecsapnek egy ilyenre,de fingom nincs arrol, hogy milyen gyarto keszitti a hazat es mi a tipusa.
    Ezert is erdeklodtem, hatha valaki legalabb a kepevel talalkozott mar itt vele.
  • Punkerwork
    passz, feketében van?
  • [Jakuza]
    Valaki nem vagja ennek a haznak a tipusat ?
    Fontos lenne.
  • CUCLI
    hm. jó.
    mert crt-t szeretnék.
    sokat játszom.
  • Punkerwork
    van monitor topic, CRT-t minek?
  • CUCLI
    netto 50ért tudnátok mondani valami fasza kis crt-t?
  • bertino
    mi baj van vele ? enyém is "csak" elhasználódott(2 év folyamatos járatás alatt)

sztem nem olyan nágyon rossz ez
  • janos666 #23482
    Ja, és ha szar 400Mzh-s CL3-as RAM-om van ami alapból 2,5V-os feszkón megy és egy deka tuningot nem visel el, de odapörkölnék nekik mondjuk 2,6-2,7V-ot akkor működne magasabb órajeleken, vagy kissebb időzítéssel? Mennyi idő alatt égne le?
  • Borg
    Én Aerocool GateWatch-ot vettem.
    4fan
    4tempsensor
    külön alarm küszöb mindhez
    3 féle háttérvilágítás
    hangerőszabályzás ráköthető
    vumeter beépített miccel
    óra
    +adnak hozzá temp sensor kábeleket, fan kábeleket, meg a hangerő szabályzáshoz is audiokábeleket, amikkel hátra tudod vezetni.

10500 pénz volt.
  • janos666 #23480
    Egy 300W-os Codegenem már égett le, de fasz volt az emberke és nem engedte más márkájú tápba beszámítani, csak abba ment bele hogy legalábbis 400W-osat addjon márkán belül.
    De a feszkókra reagáljatok már. Ha veszek egy 600W-os Chieftec vagy mittudomén milyen csodatápot akkor is ugyanezt produkálja, vagy nem szabadna terhelés és üresjárat közt változnia? Vagy milyen táp illik ebbe a gépbe?
  • Zetorg
    Codegen!Hagyja el a házat...MOST! :)
  • Punkerwork
    dobd ki azt a tápot mielött dobhatod vele a többi cuccot is.
  • janos666 #23477
    Az aláírás konfigja mellé csak egy 400W-os Codegen tápom van, mivel nem szokott felforrósodni nem gondoltam hogy baj lenne vele, azt hittem a CPU feszültség azért nem állandó, mert automatán van BIOS-ban (az alaplap ilyen AI BIOS-os buzis túlhajtóbarát lap...) De most néztem hogy ha fix 1.55V-ra rakom a CPU feszültséget 100% CPU terhelés alatt akkor is leesget egészen 1.488V-ig és inkább csak 1.50V-on áll. Ránéztem a többi feszkóra is és ha terhelen a gépet (elég csak a CPU-t egy burn-in tesztel) a 12V is lemegy az üresjárati ~11.996-ról 11.611-ig. Ekkora esés már mehet a teljesítmény rovására, vagy jobb tápoknál is normális? A gép nem szokott fagyni, de akkor ez lehet a magyarázat arra hogy miért nem bírom rendesen húzni a VGA-t. (a magasabb órajelet is beveszi a GPU, de nem gyorsul tivább 16%-os tuningtól fentebb egy dekátse, elvileg ezek a GPU-k bírnák még ha rendesen vannak hűtve).
  • [Jakuza]
    Csak a kep miatt linkeltem be, hogy ertheto legyen milyen LCD/VFD panelre is gondolok, es akkor meg nem talaltam meg ezeket a kepeket. ;P

Amugy van itt egy srac aki foglalkozik ilyesmivel: Tavir.hu,de egyenlore meg csak ami nala kaphato az parallel csatlakozasu, de allitolag mar keszitt egy USBs valtozatot.