36836
-
#23515 igazából semmire :)
1 órát játsok felmegy 40 körülire. -
Pontius #23514 És az miért yó, hogy 28 fokos? -
#23513 áhhá :) köszönöm a felhomályosítást :D -
#23512 Nem olyan régi az, csak a "régebbi", kék szinű Zalman Reserator vízhűtés. ;) -
#23511 régi? az mennyi idős? hiába nem értek a témához, annyit azért tudok, hogy azért nem olyan régi ez a vízhűtés-őrület :) azért írok őrületet, mert őrületesen hűt... :) -
#23510 a régi Zalman van nekem. -
#23509 jó, bocsi, a vízhűtéseket nem igazán vágom, bennem még mindig "barkács sufni munka" képe él :) Mondjuk múltkor láttam nagyon szép (és gondolom jól hűtő) Zalman vízhűtéseket, ilyen vízkeringtető tornyokkal együtt, háth nem volt semmi, a tuti nem barkács :D
De megéri ha 28 fokon tartja a procid :) -
#23508 miért szivárogna? nem barkács sufni munka ez. -
#23507 vízhűtés? hmmm :) az tényleg nem kicsit jól hűthet :) de azzal vigyázni kell rendesen nem? hogyha vhol szivárog akkor kampó a gépednek... -
#23506 vízhűtés odab@sz neki :)
rack-ben maxtor winyó mindig meleg, úgyis selejtezésre vár amint átállok Sata Raid-re. -
#23505 proci csak 28? milyen hűtésed van? vagy 2.8-on járatod? :) a rack tényleg meleg sztem is, de vannak ilyen ventis rackek is nem? -
#23504 thx, már csak be vhogy építeni mer szabvány 10 ropis ATX házam van, de múltkor raktatok be rajzokat csak fog menni. -
#23503 netezés közben 28 fok jó a procimnak? :)
a tetves maxtor a rack-ben viszont 40 fölött van :( -
#23502 8 centis nyomja rá a levegőt. -
#23501 és milyet? 8 centis, vgy vmi speckóbb kéne? -
#23500 kis pucolás nem ártana neki, de jó az :) -
#23499 Jah, a Maxtornak nem ártana valamiféle hűtés. -
#23498 Hány fok egészséges egy vinyónak hosszútávon? Everest szerint a Samsungom 30-40, a Maxtorom pedig 45-55 fok között ingadozik. A Maxtor ugye nem csak szerintem abnormális?! -
#23497 kislemezmeghajtó üt -
#23496 eeeezazzzzzzz bazze én is kulcsosat akartam venni de sehol nem találtam :( -
#23495 Ezt nem láttam Náluk. Viszont kb. ez a típus megvan Vipowerben is. Sőt Nektek is van a listátokban: VP410LS2FU-133 Alu 6700-ért. Lehet szemezek majd egyel. A sima műanyag RACKben 40C fölött van mindig a vinyó, hosszútávon nem egészséges. -
#23494 Ja, nem aggódik sokat. Engem tuti szétbaszna az ideg...de úgy nézki megtudják neki csinálni.. -
#23493 Én is tegnap elött olvastam a dolgot, nem is tudtam hogy mosolyogjak vagy sajnáljam szegényt. Az a jó hogy poénra veszi. Aláírás: " Abit nf8, AMD a64 2800+, inno3d 6600gt (-1 kondenzátor :)))), 512ram, 160gb Maxtor-" -
#23492 Inno3D és a minőség: PH!-n egy srácnak a 10 napos 6600GT jéről egyszerűen leesett egy kondi...
Bővebben link...
-
#23491 Ramiris listát nézted? sok Chieftec cuccuk van már. -
#23490 Valaki tudna Nekem mondani egy helyet, ahol ilyet lehet venni?
Chieftec KF-21 (vagy KF-22 vagy KF-23)(1, 2 vagy 3 ventis; alumínium keret + fiók)
-
#23489 Mivel a nevet sem tudom, igy igazan nem gondolhatod, hogy tudom e, hogy feketeben letezik e ilyen tipus. :P
De lenyeg a lenyeg, hogy nagyon profin nez ki a haz, es ha megtudnam a tipusat, akkor tuti lecsapnek egy ilyenre,de fingom nincs arrol, hogy milyen gyarto keszitti a hazat es mi a tipusa.
Ezert is erdeklodtem, hatha valaki legalabb a kepevel talalkozott mar itt vele. -
#23488 passz, feketében van? -
#23487 Valaki nem vagja ennek a haznak a tipusat ?
Fontos lenne.
-
CUCLI #23486 hm. jó.
mert crt-t szeretnék.
sokat játszom. -
#23485 van monitor topic, CRT-t minek? -
CUCLI #23484 netto 50ért tudnátok mondani valami fasza kis crt-t? -
#23483 mi baj van vele ? enyém is "csak" elhasználódott(2 év folyamatos járatás alatt)
sztem nem olyan nágyon rossz ez -
#23482 Ja, és ha szar 400Mzh-s CL3-as RAM-om van ami alapból 2,5V-os feszkón megy és egy deka tuningot nem visel el, de odapörkölnék nekik mondjuk 2,6-2,7V-ot akkor működne magasabb órajeleken, vagy kissebb időzítéssel? Mennyi idő alatt égne le? -
Borg #23481 Én Aerocool GateWatch-ot vettem.
4fan
4tempsensor
külön alarm küszöb mindhez
3 féle háttérvilágítás
hangerőszabályzás ráköthető
vumeter beépített miccel
óra
+adnak hozzá temp sensor kábeleket, fan kábeleket, meg a hangerő szabályzáshoz is audiokábeleket, amikkel hátra tudod vezetni.
10500 pénz volt. -
#23480 Egy 300W-os Codegenem már égett le, de fasz volt az emberke és nem engedte más márkájú tápba beszámítani, csak abba ment bele hogy legalábbis 400W-osat addjon márkán belül.
De a feszkókra reagáljatok már. Ha veszek egy 600W-os Chieftec vagy mittudomén milyen csodatápot akkor is ugyanezt produkálja, vagy nem szabadna terhelés és üresjárat közt változnia? Vagy milyen táp illik ebbe a gépbe? -
#23479 Codegen!Hagyja el a házat...MOST! :) -
#23478 dobd ki azt a tápot mielött dobhatod vele a többi cuccot is. -
#23477 Az aláírás konfigja mellé csak egy 400W-os Codegen tápom van, mivel nem szokott felforrósodni nem gondoltam hogy baj lenne vele, azt hittem a CPU feszültség azért nem állandó, mert automatán van BIOS-ban (az alaplap ilyen AI BIOS-os buzis túlhajtóbarát lap...) De most néztem hogy ha fix 1.55V-ra rakom a CPU feszültséget 100% CPU terhelés alatt akkor is leesget egészen 1.488V-ig és inkább csak 1.50V-on áll. Ránéztem a többi feszkóra is és ha terhelen a gépet (elég csak a CPU-t egy burn-in tesztel) a 12V is lemegy az üresjárati ~11.996-ról 11.611-ig. Ekkora esés már mehet a teljesítmény rovására, vagy jobb tápoknál is normális? A gép nem szokott fagyni, de akkor ez lehet a magyarázat arra hogy miért nem bírom rendesen húzni a VGA-t. (a magasabb órajelet is beveszi a GPU, de nem gyorsul tivább 16%-os tuningtól fentebb egy dekátse, elvileg ezek a GPU-k bírnák még ha rendesen vannak hűtve). -
#23476 Csak a kep miatt linkeltem be, hogy ertheto legyen milyen LCD/VFD panelre is gondolok, es akkor meg nem talaltam meg ezeket a kepeket. ;P
Amugy van itt egy srac aki foglalkozik ilyesmivel: Tavir.hu,de egyenlore meg csak ami nala kaphato az parallel csatlakozasu, de allitolag mar keszitt egy USBs valtozatot.