36836
  • Sir Quno Jedi
    Nekem a 420-asamon a 4-es csatik szarrá mentek (sok szerelgetés ugye), de mivel élettartam garis, becseréltem a 410-esre. Ezzel buktam is meg nemis. Ez halkabb pl.
  • Punkerwork
    a 410-est több beszállítótól szerezte a chieftec, az egyik iszonyat hulladék volt azóta szerződést bontottak, de lehet még piacon 1-2 gagyi verzió, táp topic-ban panaszkodtak páran.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem 2 ventis 420-as volt ("arany"ozott rácsokkal), mostmeg egy 410-es 12cm-es ventis, de ez is jó !
  • Punkerwork
    a 410-es cheiftec tápra sokan panaszkodtak, a 420-ason 2 venti van anyni a különbség.
  • Zetorg
    és neked nem jó az EU szabvány?
  • Szirob
    Visszanéztem a fórumban. Csak azt mondjátok meg hogy akkor a passzív PFC-s táp jó?
    Mert volt egy link és ott írták, hogy a passzív PFC EU szabvány. És én passzív PFC chieftec tápot készülök venni.
  • janos666 #23789
    Használta már valaki a vgabios nevű programot? Végre sikerült átírni a BIOS-t hogy több feszültséget adhassak a GPU-nak, de inkább nem flashelném fel így a kártyát, viszont van ez a bios loader program ami csak a memóriába ovassa be a biosokat és ha resetelsz visszaáll az eredeti. Az a bajom vele hogy mindíg checksum errort dobál, ha be akarom vele olvastatni a biost. Az 1.1-es verzióval próbálkozom, de a DOS-os ablakban 1997-99 szerepel, talán nem a legújabb verzió. Nem tud valaki linket újabbhoz, mert a googlevel sehogy se találok.
  • RelakS
    Asszem az enyémen is van infraport. Egyetlen bibi, hogy a hozzá való előlapi panelt külön kéne megvenni
  • Zetorg
    hogy jön ide az antenna?
  • Pontius #23786
    Biztos, hogy van azon infraport?
    pl van antennád?
  • Pontius #23785
    oldal alján van kereső, HASZNÁLD!!
    már többszőr ki lett ez tárgyalva...
  • Garyyyyyyy
    Hali, valaki elmondaná hogyan tudom használni a gépben lévő infraportomat?
  • Szirob
    sziasztok! Most vennék tápot. Kinéztem magamnak egy 410 wattos Chieftec tápot, ami PFC-s. 12000 körül van boltba. De ez csak passzív PFC-s a többi chieftec meg aktív PFC-s. Mi a különbség közte az aktív és a passzív PFC közt?
  • fistin
    én nemtom, mondtam, haver intézi, multkor is 6 hét volt mire megjött a csere(mostani..
  • fistin
    hűtő-fűtő ventllátor, általában a fürdőszoba fűtésére használtuk....
  • Narancs
    Garancia nem száll el.
    Ha vmi baj van a cuccal, szépen visszateszed a gyárihűtőt és senki megnem mondja, hogy másik is volt rajta...
  • Zetorg
    6 hét ultrabrutál!
    egyenesen japánba küldöd?
  • Tufa
    parasztmódszerrel?
  • fistin
    és akkor köszi mindenkinek!
  • fistin
    1. kártya csere garival, 6 hét míg megjön
    2. Zalman rá, csak akkor meg lehet, hogy megint vmi baja lesz, mint ahogyan már 2.jára szívom a 6600gt-kel.. tehát garancia lehet elszáll, de "haver" megpróbálja úgy csinálni, hogy ha vmi történne vele, akkor ki lehessen cserélni! hát nem tom mi lesz belőle, de remélem sikerül

egyébként teljesen áll a hűtő azért hagyta abba a zúgást! most addig parasztmódszerrel lesz hűtve, míg dolgozni kel a gép...
    hát már mint említettem másodjára szívom, de ha még egyszer, akkor nem is tom mi lesz
  • Narancs
    Zalman VF700 -at szoktak rátenni.
  • fistin
    igen, az újakra.... hm....
  • Zetorg
    most ugyan olyan hűtőt rak az inno a GT-re, mint a simára :\
  • CUCLI
    artic coolong csinál jó hűtéseket.
  • fistin
    esetleg tudátok jó zalmant ajánlani 6600gt-re, megköszönném, mert ezt már csak az menti meg :(
  • fistin
    óóó sry, ez volt a gépemen, de változott, mer nem volt akkor éppen 6800gt, és így 6600gt-t hozattunk.. na így a helyes

nekem 145 fokál van...

lassan elérte a 100 fokot WINDOWSBAN!!!!!! 2D-BEN!!!! váááá, ez durva...
    szerintem azért maradt abba a berregés, mert kisült a venti, csere, zalman

nemtom láttátok-e már az új inno3d 6600gt hűtését, nagyon szemét!
  • Narancs
    Ja, ez egy nagyon fasza kis dolog sztem...
    Többször megmentette a kártyámat a leégéstől, mikor rosszul tettem föl a vizesblokkot...
  • [NST]Cifu
    Gf6x00 kártyáknál (jó-jó, tudom, Gf FX-eknél is) nem egészen így működik. Ha elér egy bizonyos hőmérsékleti kűszöböt a GPU, akkor elkezdi visszaveni a Core órajelét, és addig csökkenti, amíg a hőmérséklet is el nem kezd visszamenni. Gf6800GT-nél ez a hőmérséklet 135C° (legalábbis nálam).
  • Sir Quno Jedi
    De egy bazi nagy strandventi jól beállítva, hogy a nyitott gépbe belefújjon csodákra képes. Itt a kollegák pl. a téli szoba-fűtőberendezésekkel hűtik a fémrackeket, mer azokban van bazi nagy venti, ráállítják csak fújásra, azt haller !
  • Sir Quno Jedi
    A rosszabb ha már nem is berreg, hanem csak kussol és baxik menni !
  • Narancs
    Hát sztem kapd le az oldalás és vess egy pillantást a VGA hűtőjére...úgy ahogy már mondották korábban, fogd meg a ventit. Ha a traktorberregés abbamard, akkor a VGA -d ventijének kampec...mehet vissaz garba...
  • Narancs
    Igaz, most láttam énis...
  • [NST]Cifu
    Valahol elírás lehet, mert a felsorolásban 6800GT-t ír, de utána rögtön kétszer Inno 6600GT-t.

Amúgy 6800GT-nél sem normális a 100C°...
  • fistin
    zsír, most meg egyre csak szökik fel a vidkari, most már elérte a 95 fokot windowsban! kisült volna? 96 fok, na jól van kapcsolom ki, majd jelentkezek, köcce mindenkinek az eddigi segítséget!
  • fistin
    ecsém, most meg abbahagyta, teljesen olyan mint új korában, csak ki kellett magát fújnia

na valaki lenne olyan szíves, és leírná nekem pontosan, hogy mit csináljak ahhoz, hogy ellenőrizzem melyik lehet a bibi? nagyon megköszönném.. van a vidkari, a táp, az alaplap közelében, mittomén melyik... :)
    thx
  • Narancs
    Nembiztos, hogy a Codegen a ludas. Mostanában sokkal jobb tápokat csinálnak, enyém még egy régebbi darab volt.
    Nekem sokkal inkább a 100 fokos VGA gyanús. Bár nemtom lehet, hogy ez 6800GT -nél normális...
  • bertino
    nekem a fater régi gépében volt hasonló... zörej, vagy kattogás vagy minek lehet ezt nevezni...
    tápcsere volt
  • bertino
    hu, ez veszélyes
  • fistin
    venti
    ha adtok rá hangot tökéletesen hallani... majd du megcsináljuk faterral, mer ha én belekontárkodok, akkor abból csak baj lesz...
  • fistin
    fordítani sry :)