Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
kössz de nem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Csak az ára lesz kicsit durva...kár, hogy intel papa nem integrálta a memvezérlõt mint AMD...kicsit olcsóbb lenne a chipset gyártás...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
nforce4 intel edition:

link

PLackó
hmm de jó nektek.én is egy 6600GT-t szeretnék,nagyon álmodozok róla.majd kb fél év múlva talán, mikor csökken az ára..
a 9600XT-tõl kicsit többet vártam,még mikor októberben lecseréltem a gef2-mrõl,de elleszek vele addig.

PLackó
sikerült beállítani,az olvasás 23 mb/s-al,az írás 35 mb/s-al nõtt,a késleltetés meg 0.1 ns-al nõtt,nem tudom miért pedig fordítva kéne lennie😊(everest szerint)
nah mindegy így akkor az idõzítés :2.5-3-3-6

Zetorg
örülj neki, hogy nem 1.6-os.az egy régebbi széria volt, ami nagyon melegedett és voltak vele próblémás.
a 2.0-ás az újabb kiadás...

janos666
Milyen hûtõt lehet venni egy Inno3D 6600GT AGP-re, mert a gyári inkább egy viccnek néz ki minst coolernek. A romokhoz véletlen sem ér hozzá, a ventilátorát egy Gef3-é is veri... Hallottam már hogy valaki vett rá valami rezes bordát, megmondaná valaki a pontos nevét és a körülbelükli árát?
Amúgy mit lehet azzal tenni ha a nyomtatásuk szerint (rajta a chipeken) 1.6-os RAM-ok vannak rajta, de azt mondják csak 2.0-án futnak? (viszont 500 és nem 450MHz-n az igaz...) Semmit, ugye?
M@TriX
ha a 2.5-öt viszi már örülhetsz, a 2-re nem sok esély van, amúgy az elsõ érték a legfontosabb. amúgy meg jó hatással van még a memó sebességére a húzás

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PLackó
köszi

Narancs
Nem, elég csak az elsõt meg az utolsót.
Mondjuk 2.5-3-3-6 ra, majd 2.0-3-3-5 re ha bírja.
Ajánlom használj memtest86 nevû progit a teszteléshez. Ha hibátlanul lemegy, nem lehet gond.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PLackó
este 7-kor megyek a memóért,akkor már két samsungom lesz.akkor majd megpróbálom 😊
és kb. hogy próbálkozzak?mind a 4 értéket egyel lentebb vegyem?

Crokin
Ha már memó idõzítésnél tartunk. Most van 2x 512 kingmax(400) superram a gépben duálban, 2.5-4-4-8-as id.-el. Mem olvasás 2961, de szerintem lehetne jobb<#confused>

Repatarurgyán

Ez az idöüzitésen kivül a VIA chipset memoriakezelése miatt is lehet mert az nem a legjobb.

M@TriX
lefelé kell csökkenteni, de csak óvatosan. Ha nem indul el semmi pánik, csak vedd aztán feljebb.
A Samsungokból igaz olcsók, de lehet jól hajthatóakat kifogni, szóval próbálkozz bátran.
meg úgy látom egy módulod van, szóval a DUAL-t még nem tudod kihasználni, szóval még ne akarj a csúcsra törni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PLackó
csak mert bosszant hogy az everestben a memória olvasás/írás/késleltetésben szinte sd ramokkal egyenlõ teljesítményt hoz.

PLackó
hali.a memória idõzítésem ez: 3-3-3-8
ez jó,vagy lehet rajta jó irányba változtatni?mire érdemes?

Punkerwork
"Mint ismeretes, Gordon Moore még 1965-ben az Electronics Magazine-nak készült cikkében írta körül a számítógépes processzorok fejlõdési ütemét: a késõbbiekben Moore törvényeként emlegetett meghatározás szerint az egy lapkán elhelyezett tranzisztorok száma nagyjából kétévente megduplázódik; ennek eredménye több funkció, jobb teljesítmény és alacsonyabb egy tranzisztorra esõ költség.
Az Intel cég idén 76 éves társalapítója a "törvény" negyvenéves évfordulója alkalmából szerdán konferenciahívás keretében nylatkozott az informatikai iparág alakulásáról. Moore elmondta, véleménye szerint "törvényében" foglaltak legfeljebb húsz évig maradhatnak érvényben. A szakember emellett annak a véleményének is hangot adott, mely szerint a mai szoftverek grafikus kezelõfelületei egyre bonyolultabbá válnak, ami gátolja azt, hogy a hardver nyújtotta lehetõséget a felhasználók teljességgel ki tudják aknázni. Bár Moore kritikája kapcsán egyetlen szoftvert sem nevezett meg, mivel a világszerte használt PC-k 90 százalékán Windows operációs rendszer fut, gyaníthatóan a Microsoft termékeire utalt.
Gordon Moore utalt arra, hogy a szoftverek kezelõfelületei nem fejlõdnek az alkalmazások képességeivel azonos arányban, bár azt elismerte, hogy maga sem tudja, milyen lenne az ideális, egyszerûen használható interfész."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork

Punkerwork
nem

gondolom nem ingyenes...
vagy igen?

http://thenamelessphoto.com/

igen
Symatec Partition Magic-al...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

hm. és ezt menet közben meglehet csinálni?

messze van még az, vegyél!! 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punkerwork
2007 eleje DDR3, pedig pont azon gondolkoztam hogy veszek még 1 giga DDR2-õt <#vigyor2>

bertino
2 partíció kell, egyikre egyik másikra másik, indításnál megkérdezi melyiket indíccsa el

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gabesz amd64
enyimét is el kéne passzolni valakinek!<#rinya>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
majd ha lesz pénze

Gabesz amd64
akkor paszold el a másikat is <#hehe>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
LooGan elvitte a 400-as ramomat <#vigyor2>

Hali.
Hogy lehet 1 gépre 2 winfost rakni?
most fentvan 1 x64 Win prof.
és szeretnék mér felrakni egy sima XP-t. de nem tom ,hogy lehetne pls help valaki

Hogyan jobb?
DDR/400 Infineon
400Mhz-en 3.4.4.8-on(az 512-es miatt) vagy
CPU-val szinronban 333Mhz-en 2,5.3.3.7?
szerintem egyértelmû, hogy az utóbbi csak hallani akarommástól is hátha van valami ami hasznos lehet.

Punkerwork
Zalman polcunk tovább bõvül VGA RAM hûtõbordával.

Zetorg
mit szeretnél tudni róla?

már intézem a az ms patkányt 😊

NeoMaN
510

bertino
Annyit hallottam róluk, hogy, hogy még nagyon babacipõben járnak <#nyes> nem elég jók, nincsenek kihasználva, és még le se ment az áruk...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha valaki tud egy nyomjon már be egy linket ahol valami jobb leírás van a ddr2-rõl!

szerintem mindenféleképpen a MS IM E 4.0-t vedd meg. Nagyon jó egér én is olyat akartam venni csak most ramot veszek.

Punkerwork
akkor nem az a szám majd megkeresem melyiket mondtam 😊

Zetorg
dehát az ajtós 😊

Punkerwork
TT V8000-es (aszem) ház kell nekem 😊

Punkerwork
nem vásárolok PH-ról és igen nem kell ajtós

Punkerwork
passz, én nem vennék 5k-nál drágább egeret, az fogyóeszköz

Zetorg
hát igen...
egér kérdésre mi a válasz? 😊

biztos nem vásárolsz PH!-ról?
jah, neked nem kell ajtós :\

Punkerwork
ez csak teória, nyerni kéne a lottón hogy csak a hûtésre kiadjak 100k-t

Zetorg
jah, úgy már más 😄

Punkerwork

Zetorg
nem drága 😊

szted milyen egeret?
MX510 vs MS intellimouse explorer 4.0?

Punkerwork
akkor már csak pénz kell 😊

Zetorg
két blokk van a csomagban.
egyik ATI-ra másik Nvidiára.

Punkerwork
legjobb lenne venni mégegy Zalman tornyot és arról menne a VGA + Northbridge pofásan nézzne ki<#ravasz1>