36836
-
thelifeis #35636 Tudom , de sajnos muszály volt gyorsan kézhez kapni valamit olcsón...
Szóval egyeltalán nem lehet tuningolni? -
#35635 asrock nem éppen a tuningjáról híres... -
thelifeis #35634 Sziasztok , szeretnék érdeklődni hogy ez a lap tűri e a húzást:ASrock Conroe1333 D667
Rákerestem googlen , de nem igazán egyértelmű számomra. -
#35633 ja ha valami japán az tuti jó pl japán autók japán csajok -
#35632 Scythe-t valaszd szvsz, ventijei isteniek, nameg japo cucc :) Jo minoseg. -
pepe81 #35631 Murphy törvénye szerint, aminek egyszer el kell romlani, az úgyis elromlik :)Szóval ki mit mond a felsorolt márkákról, ez érdekelne.Illetve ti mit választanátok, segítségeteket kérem. -
pepe81 #35630 A megbízhatóságot úgy értem, hogy jó véleménnyel vannak róla. Szóval jó tapasztalatokat. -
#35629 Hi. Megbizhatosag alatt mit ertesz? Hogy nem romlik el 1 honap mulva? -
pepe81 #35628 Ezeket találtam, mint Ventilátor szabályozó és hőmérséklet figyelő eszközt:
- Thermaltake A2349 Hardcano 12 SE LCD
- Super Flower SF-610 Digimaster
- Super-Flower FanMaster 609
- AeroCool GateWatch 2
- Scythe elölapi panel Kama-Meter
Köszi a választ előre is! -
pepe81 #35627 Hali! Nem tudnátok olyan Ventilátor szabályozó és hőmérséklet figyelő eszközt ajánlani, ami megbízható a tapasztalatotok szerint. Néztem párat a neten. Mi a véleményetek róluk?
-
#35626 ValószÍnűleg kiszáradt a paszta a CPU és a hűtő között.Menj el boltba, vagyél egy kis tubussal, 200 ft kb, szedd le a procihűtőt, takarÍtsad le a hűtőről és a proci kupakjáról is a régit, és kent be újra.Nagoyn vékonyan kend fel...Elég egy kis körömvégnyi is.Majd tedd fel a hűtőt megint.Ill előtte még fújd ki a port a hűtőből. -
Gerifinuccsi #35625 Helló! új vagyok uh ne szoljatok ki csak annyi a kérdésem hogyha gémezek minek áll meg a gép mármint a processzor hőfoka felmegy az egekig! ( 50-60 fok) de eddig nem, csinált ilyet! radiátor mellet volt télen akkor se most meg már igazi kisventillátor van benne ugy is uazt csinálja! HELP!! -
#35624 köszi a linket, megnézem -
#35623 A lap: link Remelem nem mATX hazad van :) -
#35622 Ja és alapon 29 Fokos a proci, a magok meg 20 Fokosak
Terhelve : 45 / 37 -
#35621 Ok, akkor nem kínlódok...
Esetleg tudsz mondani egy másik lapot ehelyett, ami jó lenne ?
Off
Viszont a hűtés tuti lett, AC Freezer 64 Pro - val
Alapból 1400 RPM, 15 perc Orthos után 1980 RPM
Gyári hűtővel
Alap: 3000 RPM
Terhelve: 5800 - 6000 RPM
Már azt hittem felszállunk....
On -
#35620 Jah, utanaolvasgattam, igazi antituning lap :/ Bar nem is arra talaltak ki. Azt irja, a lapod nem tamogatja az OC-t. Dynamic Power Sawer meg nincs rajta (regi deszka). -
#35619 No az Easytune - re ezt irja ki...
Lehet mégis igazad van...
This feature is currently being disabled due to either
your motherboard doesn't support overclocking feature
or the Dynamic Power Saver is enabled.
Try to disable the Dynamic Power Saver or make sure
your motherboard support the overclocking feature.
-
#35618 Köszi, megpróbálom -
#35617 Ezen kivul vissza lehet venni a HT orajelet 800-ra, igy nem kell legyilkolni a ramot. pl: 800-as HT eseten:
11*230=2530 MHz a RAM "csak" 844-en fog menni.
-
#35616 Az a gond, hogy ha az "FSB-t" (AMD nel nincs FSB), emeled novekszik a memoria orajele is. De lehet jatszogatni hogy pl. a szorzot kisebbre allitod. Itt egy kalkulator: link
Tehat ha beallitasz egy 11-es szorzot 230-al: 2530 MHz lesz a CPU orajel, de a memoriaje is novekszik 888-ra (kb), igy azt is meg kell kuldeni kis fesszel ha nem stabil. Ki kell jatszogatni. Ezert jo a szorzozarmentes procko (Black Edition), ott a tuningnal nem feltetlen kell piszkalni az "FSB"-t. -
#35615 Hi
Max. holnap tudok képet feltenni, most dolgozom, délután meg a nagyobbik gyereknek gyereknap lesz az oviba, szóval későn érek haza, de megpróbálok holnapra valami képet összhozni..
Ezt az Easytune - t próbáltam, de az "Overclocking" és az alatta levő inaktiv menüpont, mikor rákattintok, akkor kiir valamit, hogy állítsam át a bios - ba. Holnapra ezt is megnézem.
Elolvastam ezeket, azt szeretném kérdezni, hogy a ramot mindenképpen állitani kell ?
Pl. most a szorzó 11,5 ; FSB 200, Igy 2300 Mhz
Elvileg ha 12 a szorzó, akkor ha jól tudom még nem kell a ramot bántani, és mondjuk FSB - t 230 - ra állitom, akkor az mehet 2760 MHz -en ?
Max. a feszültséget kell picit növelni ? De azt meg nemigazán szabad nagyon, ha jól értem...
Most lehet sok hülyeséget írtam ...
-
#35614 Egyebkent kiprobalhatod meg az Easy Tune 5-ot, Win alol:
link
Ezeket olvasd meg: link -
#35613 Van CTRL + F1 menud??? Ez a hulye manual nem elitette. No akkor tudsz rola loni screenshotot v. valami? -
#35612 Jol van felrakva? Nem szabadna rezonalnia. -
Ez tuti ???
Ha biosban benyomom a CTRL + F1 - et ott van valami FSB, ami 200 - ra van állítva, és 1 mhz - ként lehet növelni... csak nem mertem piszkálni...
Szóval akkor nem lehet... , mindegy, köszi -
#35610 Igen ám csak a HyperTX-em úgy rezonál, hogy kiakarja magát szakítani az alaplapból. Hihetetlen hogy dorombol a gép miatta, lehet vissza lesz rakva az alap inteles hűtő, kezd kiakasztani. -
#35609 Hi. Szvsz azt ne csesztesd, porog az annyit amennyit kell, a lap szabalyozza a hofok fuggvenyeben. -
#35608 Csekkoltam a lapod manual-jat (BIOS), egyszeruen kihagytak belole a tuning-beallitasokat. Se RAM, se CPU... Szoval ezzel a deszkaval nem fog menni, ez egy irodai, IGP-s lap. Sorry mate. -
#35607 Hali! Segítség kellene! CPU ventijét szeretném lentebb tekerni, mivel tudom megtenni? Speedfant próbáltam de cseszett csinálni bármit is. Biosból nem lehet állítani. Tudna vki help? -
#35606 Köszönöm a válaszokat
"De AMD tuningról pontosabb dolgokat Soltentől kérdezz. "
Remélem benéz ide ma is... -
#35605 tess korrekt leírás -
#35604 A kingston ramot vidd vissza, és monnyad, hogy te nem ezt kérted.:/
Hátha át lehet őket b@szni, mert nincs a számlán feltűntetve a pontos név: DDDDD
De lehet csak rosszabbul jársz...
FSB-t kezdd el emelni a bios ban. Közbe teszteljél minden 5-10 mhz emelés utánn a win ben 3dmarkkal, orthossal . De AMD tuningról pontosabb dolgokat Soltentől kérdezz. -
#35603 upsz...
Látom itt már kérdeztem...
Igaz, nem is felelt senki... -
#35602 Sziasztok
Most vettem egy gépet, és szeretném tuningolni, csak nem értek hozzá igazán, remélem valaki tud segítenmi, mit , hogyan érdemes:
Gép:
Alaplap: Gigabyte M61PME-S2
CPU: AMD Phenom X3 8650
Cooler: AC Freezer 64 Pro
RAM1: 1 Gb Kingston 800 Mhz
RAM2: 2 Gb Quimonda 800 Mhz /igaz azt mondták mindegyik Kingston /
Videókártya: Gigabyte HD4670 512 MB DDR3
Táp: 420 Watt
Válaszokat előre is köszönöm. -
#35601 jobb tippet nemtudok, és a legújabb verziót
am nem nyersz annyit vele ha azt a kártyát húzod mint amennyit veszíthetsz, 2-3 fpsért nemhiszem h megéri szarakodni... -
skygt90 #35600 hi! valaki megtudná nekem mondani hogy melyik programmal tudnám kicsit feljebb húzni a videókártyám órajelét ? ...32-bites vistám van és a Riva tuner nem engedi állítani az órajeleket ...melyik verziót érdemes beszerezni a riva tunerből ? valakinek valami tipp ? -
#35599 köszi -
#35598 9 hsz-t olvass vissza, kérlek. -
#35597 #35595 - re valaki ?