36836
  • Falconer
    Loál nagyon. Ez nem PC tuning kérdése, hanem egy ADSL vagy kábelnet elérésé.
  • Punker
    hülye kérdésre milyen választ lehet adni? mi köze a f@s mobil-os net elérésednek a topic-hoz?
  • izb
    olyan a válasz,amilyen a kérdés
  • Gabesz amd64
    Ő már csak iylen...amúgy gőzőm sincs mi lehet a problémád

a másik dolog az,hogy ne itt tedd fel ezt a kérdést..ennek van egy Segítség topic.
  • garabo
    Punker!
    Köszönöm a tartalmas hozzászólásodat, remélem a következőben már használható tanácsot is adsz?!
    Üdv:-mmov-
  • Gabesz amd64
    passz!
    de szerintem Radeon
  • Punker
    lol :)
  • izb
    riva tnt2
  • Punker
    hoppá ez tetszik, milyen kártyán? :)
  • Gabesz amd64
    Egy kis egyedi hűtés az Asus-tól:

• wander01
    ADSL?
  • izb
    he he

Nem az a lényeg az internet sebességénél,hogy milyen erős a géped.
    Ezzel a kapcsolattal soha nem fogsz normális sebességen netezni mobilon.
    Próbáld ki a t-mobil 3g rendszerét.Azon elviekben hasít a net.

• Punker
    lol
  • garabo
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne: Nokia 6220-al netezek notebookkal, 19200-as sebességet ad a t-mobile, de iszonyu lassú. Tudnátok valami elfogadható ötlettel szolgálni, hogy mivel lehetne ezt gyorsítani? A notebok 1800 mhz-es, nem tekinthető lassunak, a memória pedig 512-es.
    Kérem, aki tud ötletet adni, szivesen venném!

Üdv MINDENKINEK

• Pontius #24863
    örülök, hogy segíthettem
  • Loogan
    Nagyon király a 913N. Nem bántam meg. Gyönyörű színei vannak, válaszidő jó, szinte alig észrevehető az utánhúzás. Képminőség csúcs, nincs pixelhiba. Eddig egy LG 710PH-m volt, de ég és föld a különbség.
    Kösz a linkeket!
  • Zetorg
    akkor passzolom...
    nekem is volt olyan lapom, csak nem premium, hanem deluxe, de már nem emlékszek a beállításokra :(
  • Gabesz amd64
    királyak a képek...Zalman is ott figyel :)

a VGA-t meg a Geil memcsiket elfogadnám :O
  • Loogan
    A héten voltam a BNV-n, és a B pavilonban volt az InfoMarket. Az idén nagyon a design-re nyomult rá mindenki, nagyon kevesen (szinte senki) nem képviseltette magát kirívóan nagy informatikai újdonságokkal. Öltönyös uriemberek nem is nagyon kószáltak, csak fiatal kölykök LAN-oztak, meg magamfajták szaglászták és izlelgették a kínálatot. Csak a szokásos csilli-villi volt, azért akadtak érdekes dolgok. A képek telefonnal készültek, úgyhogy nem egy nagy minőség.

Ennél a képnél a szívem hasadt meg, de inkább az üvegnek kellett volna. Drágaszááág...

Szerintem a legszebb ház. A fújás tényleg mesteri volt rajta...

...egy Zalman vízhűtéssel volt összekomponálva.

Feltuningolt Kandalf messzebről és...

...közelebbről. Belül UV zöldre fújva. Élőben jól nézett ki.

HDD zaj és vibrációcsökkentés profi módon. Mellékesen arra azért kiváncsi vagyok, hogy nem melegszik-e túl egy ilyen bezárt winyó.

Tuningramok a GEIL-től.

Karácsonyfa...

Számítógép kontra gitár. Na egy ilyennel lehet jót koncertezni. :-DDDD

Cooler Master família.

Hát ennyi, a többi képet nem tartottam érdemesnek felrakni (meg amúgy is csak max 10-et lehet egy hsz-ben), elég homályosra sikeredtek. Amúgy volt egy nagyon kis korrekt cég kint: Gabatech. Nagyon szép házakat árultak elég jó áron. Mondjuk kicsit jobb, mint a Codegen. Egy fekete-ezüst SZÉP elegáns ház 450W-os táppal 7900 HUF. Majdnem vettem is egyet. Ez most nem a reklám helye volt, csak Őket egy korrekt kiállító cégnek találtam.
  • formatuq
    nem ertelek jo lovag, mivel ha allitom a cpu config menuben a sebesseget, akkor az overlock menuben minden auto lesz, eltunnek a manualisan beallitott ertekeim
  • Zetorg
    állítsd a ramot 400-ra és akkor elvileg 600-on fog menni, mivel a FSB:RAM arány 1:1.
  • formatuq
    koszi

lenne meg egy kerdesem.
    alaplap: A8N-SLI Premium bios: 108 BETA
    ha allitom hogy milyen memo van benne (200, 266, 333, 400, 433, 466, 500, 533, 550, 600) mivel enyem 600-as, akkor a overclocl menu-t visszarakja AUTO-ra.
    Ha az overlock-t allitom, akkor a CPU config/ DRam menu-t rakja auto-ra, es persze nem az lesz amit en akarok.

CPU-Z

Most 9x300MHz-n megy, de a memoria csak DRAM Frequency 193.7 MHz
    Ezt hogy tudnam allitani?
    Ebben ha tudna valaki segiteni.
    Koszonom!
    F
  • Danee
    ezt melyik nagkerben tudom megvenni, ramirisen nincs ilyen...?
  • Narancs
    frequency: 158.8 MHz --> 160MHz -en járnak a ramjaid (vagyis 330-on)
    fsb:dram cpu/17 --> FSB 17-ed részén megy a ramod

Memtest-86 progival tudod megkeresni a ramod végét. Így látatlanban többet énsem tudok mondani...
  • formatuq
    udv,

segitseget szeretnek kerni.
    van egy uj configom, kicsit sikerult huznom, de nem teljesen ertem ezt az alaplapot, a beallitasokat.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=39668

fsb x cpu szorzo = cpu freki, igaz?
    245 x 11 = 2699 (Mhz) - ez a vege a cpu-nak szerintem

a problema ott van, hogy a CPU-Z azt irja a MEMEORy menuben (es fingom sincs mik ezek, es hogyan allitom)
    frequency: 158.8 MHz
    fsb:dram cpu/17
    CAS# Latency 3.0 clocks
    RAS# to CAS# 3 clocks
    RAS# Precharge 3 clocks
    Cycle Time (TRAS) 5 clocks
    Bank Cycle Time (TRC) 22 clocks
    DRAM Idle Timer 16 clocks
    # of memory modules 2
    Module 0 OCZ DDR-SDRAM PC4800 - 512 MBytes
    Module 1 OCZ DDR-SDRAM PC4800 - 512 MBytes

azt mar sikerult kimernem 2700MHz a cpu-m vege, ehhez szeretnem a legjobb beallitast megtalalni, ha valaki tudna ebben segiteni, igen halas lennek.
    Legyszi ha valaki tud segiteni, azt szajbaragosan tegye, koszi.
    Elore is koszonom.

Format
  • Narancs
    Aha, szerintem se húzod sokáig ezen a fórumon
  • Mersh
    aha.... szerintem is tuningoljátok agyon a gépeiteket

• Punker
    630-asról van ilyen infó mit bír?
  • Narancs
    LGA775 2.8as Penya 3.5GHz-re húzva másfélóra Prime95 után 48 fokos. Mondjuk feszt még nem emeltem...
  • izb
    vapochill micro
    www.vapostore.hu
  • Danee
    Nem az a gáz hogy nem tudok beszerelni egy vízhűtést, csak nem nagyon bizom a maszek cuccokban, a gyáriak meg drágák. Nem tudtok mondani egy csendes de jól hűtő prociventillátort, nekem most CoolerMaster Jet 7 van csak ez naon hangos :)
  • zizzenet
    Elnézést, hadd tegyem fel itt is a kérdést, a vonatkozó topicban nem nagyon reagálnak. Vettem egy Chieftec GPS-400AA-101A 400W-os tápot. Kipróbáltam, és főleg kihasznált állapotban markáns szélzúgást produkál, plusz egy kicsit még búg is. Ez nem normális dolog, ugye? Elvileg ennek olyan halknak kéne lennie, hogy a vinyó kerregése hallható legyen mellette, nemde? Vagy én várok túl sokat? Szóval ez a porszívó üzemmód gáz, és ha az, akkor mitől lehet? Egyáltalán ez a típusú táp jó?
  • 0ppika
    Ha jól emkléxem még nemvót
  • Pontius #24844
    NÉZD

Amúgy mondom... Az előző hozzászólásomban van egy fórumlink 500 akárhány hozzászólással.
    Ha van egy kis időd olvasgass bele, a nagy részét sztem átpörgetheted, csak a "hoszabb" "tapasztalatleírásokat" olvasd el...
  • Loogan
    Nem lenne rossz a DVI, de annyit nem ér sztem. Másrészt most nagyon nagyon jó áron jutnék hozzá egy 913n-hez.
    Kösz a tippet.

Oké, hogy a DVI-on digitális a jel (elvileg a technológia jobb), de olvasgatva a neten paramétereiben némileg alulmarad az analóg társainál. +20k-t most még nem ér (szvsz). MMarkt-ban is nézegetve vannak nagyon gagyi képű márkás digitálisok. Hiába állítgatja az ember, nem tud szép képet kicsikarni belőle. Ugyanakkor némely olcsóbb analógnak gyönyörű színei vannak, jó válaszidővel, és egyéb. Szal, nemtom...
  • Pontius #24842
    Ha fontosnak tartod a DVI-t akkor a 913N nem a te monitorod.
    Ha leszarod a DVI-t akkor a lehető legjobb választás!!! Nem fogsz benne csalódni...
    Én szartama a DVI-re (nem bántam meg...)
    Sokan próbáltak róla lebeszélni, sokan sujkolták a DVI szükségességét. Hát szerintem mindenki döntse el maga...

Ha többet akarsz róla megtudni, személyes tapasztalatok (többek tözött az enyém is) meg miegymás akkor nézz be IDE
    Az írások elején van egy kis kavarás, de ne is foglalkozz vele... :)
    Akkor még nem voltunk azzal tisztában, hogy a 915 ugyan az mint a 913 csak USA változat...
    Amit ott olvasol az mind a 913N-ről szól...
  • Loogan
    Úgy hírlik, hogy itt valakinek van Samsung 913n-es monitora. Milyen élőben, szépek a színek, jó a kontraszt, jó a válaszidő, stb? Érdemes, vagy hanyagoljam?
    (Nem technikai paraméterekre vagyok kiváncsi, azokat tudom.)
  • Punker
    én meg azon hogy hol találok melót.
  • [Jakuza]
    De legalabb lenduletben van az orszag.
    Igaz az mas kerdes, hogy a vegpont a Csomolungma csucsa es nem felfele, hanem onnan lefele taszitottak szerencsetlen Magyarorszagot.
    Kerdes, hol tartunk most, mert hogy meg nem ertunk foldet az szaz szazalek.
    Lenyeg a lenyeg gyorsulunk a zuhanasban talan innen van az a fene nagy lendulet.
    Most mar csak azon kell elgondolkodnom, hogyan uzzem ki a vorosoket a spajzambol. :P
  • Punker
    zseniális terv volt amúgy, az SZDSZ adott pár milliárdot ajándékba a haveroknak az MSZP-nek jó kampány szöveg, csak közben becsődölt az ország.