36836
-
#24997 a bordák se egyszerűek rajta -
#24996 Komoly hallod... -
#24995 Ha a lapod vagy a memóriád nem támogatja a 200-as FSB-t nehéz dolgod lesz. Tedd a FSB\DRAM ratio-t 3/4-re és nézd meg memtest86 progival, hogy hibázik-e a memória. Ha nem, akkor lehet egyszerűen szar a procid és nem viszi az adott FSB-t... -
#24994 Pedig a 3200+ -os Barton alapból 200 MHz-en megy (200MHz *11,5 = 2300 MHz, ha nem tévedek). BIOS-ban próbáltad, és nem engedte? -
Kovsebi #24993 Na, én tuningolnék. De most az egyszer nem akar összejönni. Ezért írok ide. Az alábbi kinfigom van /alul/. Nem tudom rábirni 200-as fsb-re. Mi lehet az oka? -
#24992 Ja ! Ki tuningol manapság ?!! Örülünk, ha sok bugos szar LAN-on nem fagy ki downgradelt gépeken ! -
#24991 Itt az új Zalman vízpumpám :)
Ezt a szüretünkkor készítettem
Sűvit mint atom,de a teljesítménye brutális
-
#24990 senki se tuningol :( -
#24989 nem pörög a topic :( -
#24988 de pontosan...de ezt már régebben kifejlesztette egy cég -
#24987 Nem úgy kéne nézni, hogy benyomod a pci-x-es lapba, és már van is rajta agp csatlakozó? -
#24986 Ööö belenyomod az AGP-s karidat és PCI-E -t csinál belőle...azt írják 10% sebességcsökkenéssel jár... -
#24985 mármint PCI-E -> AGP, nem? :) -
#24984 Lol:D ez az átalakító meg annak, akinek nincs elég nagy háza nem valami szerencsés megoldás. -
#24983 -
#24982 Albatron AGP->PCIE átalakító. Csak hogy ilyen is legyen...
-
#24981 Már a másik szomszédja leordította a búráját. Csak annyit hallottam, hogy "Ne locsold te szerencsétlen, ásd el!!!"
Azért az se volt semmi, mikor reggel fater áll ki a kocsival, és látja hogy a dagadt szomszéd a mi garázsunk tetjéről szedi a mi cseresznyénket. Fater ráköszön, csávó vissza és szüretel tovább nyugodtan. Én már csak a "te mégis mi a faszt csinálsz a garázs tetején" üvöltésre kaptam föl a fejem a reggeli kakaómból...
Szal szomszédék tudnak élni... -
#24980 dobj át egy féltéglát -
#24979 ja hát nekem se nyulkáljon bele senki a gépembe!
aztat nem szeressük -
#24978 Ehh -
#24977 Alig fél éve emiatt lett (az utca új lakói által) följelentve, a régiek pedig egyszerűen csak megfenyegették. Nos, úgylátszik eddig tartott a hatás. Legjobb, hogy a két kisgyereke ott játszanak a mérgező füstben. -
#24976 MIAZHOGYNEMTUDRÓLA ?!!! Nekem senki se piszkáljon a gépemhez, mer ütök ! -
#24975 volt a boltban egy 1700+ athlon, amit úgy vett ki a kolega a gépből, hogy levált a mag és beleragadt a pasztába...kicsit volt szétégve.
féltve őrízgettük emléknek, de a takarítónő kidobta -
#24974 gumi? ütös -
#24973 a mostani procim az már vinnyogott volna :DDDD -
#24972 A legsokkolóbb az volt az egészben, hogy a szomszédnak most jutott eszébe gumiabroncsokat égetni a kertjében, ezért még büdös égett szag is volt...
De intel proci tényleg nem ég el. Mondanám, hogy AMD se, de épp itt hever az asztalan egy égett barton. Mondjuk égésében jelentős szerepet vállalt a balfasz gazdája is... -
#24971 ja, de a régiek igen :P -
#24970 de ha nem tud róla akkor mivan? -
#24969 már az AMD procik se -
#24968 Én megölném az öcsémet, ha lenne és ezt tenné a gépemmel ! -
#24967 proci biztos nem hal meg, akár hogy hajtod, meg szerintem a vga sem.
nálam is előfordult párszor, hogy nem dugta be a pumpát, neteztem egy kicsit aztán elindítottam a CS-t és csak azt vettem észre, hogy pár perc mulva elkezdett szaggattni a játék és kikapcsolt a gép.utána néztem, hogy nincs bedugva a pumpa, "izzik" a blokk a procin és meglágyultak a csövek.
intel proci nem ég el!! -
#24966 mekkora szerencse volt ez -
#24965 Huhh srácok, majdnem szívrohamot kaptam az előbb...reggel el kellett ugornom vhová egy órácskára, addig rányomtam a mobilom töltőre, amit a vízpumpa helyére dugtam be. Közben öcsém hazajött, és gondolta gépezik. Be is kapcsolta, netezett és játszott kb 10 percig, aztán otthagyta üresjáratban. Összesen kb 50 percet ment a gép vízhűtéssel ugyan, de pumpa nélkül. Hazaértem, persze anyázás, rögtön kikapcsoltam. 1 óráig teszteltem procit és VGA-t egyaránt, de SEMMI bajuk. Mondom ilyen nincs bazzeg, beszarok. Vszínű egyébként egy lassú keringés beindulhatott, ami elég volt ahoz, hogy ne melegedjen túl a proci. Ki se kapcsolt a gép, simán ment mikor hazaértem.
Amúgy a proci egy 2.8as Prescott (szerencsére alapon ment), vga meg x700pro. -
#24964 Applications
VM-102 is compatible with ALL VGA cards :) -
#24963 Szerintetek kockázatos egy ilyet rákötni egy 6800 Ultrára? :))
(1 vagy 2 rendszerhűtő ventivel együtt...)
Aerocool VM-102 fanless VGA cooler -
#24962 Köszönöm!
Akkor majd otthon próbálgatom, meg utána olvasok ennek az fsb osztó állításának. Ha jól látom akkor volt ez már téma itt a topikban.
ha lesz kérdésem este bombázlak vele benneteket.
Üdv:
Morpheus -
Pontius #24961 feszültséget tényleg csak akkor érdemes, ha már nagyon határon van... (pl. elkezd fagyogatni, vagy nem tölt be a win)
de ez szerintem nem szükséges.
Inkább próbáld meg az FSB osztót állítani.
Amúgy a te géped szerintem simán bírná a 4GHz-et is, főleg azzal az alaplappal... -
#24960 Köszi ez megvan. Mire érdemes még figyelni? Mert ugye külön meg lehet adni, hogy mennyi feszültséget kapjon. Ha egy kicsit "instabillá" válik, érdemes emelni? Persze ésszel való emelésre gondoltam.:) -
#24959 Alapból a memória sebessége nő az FSB-vel együtt, hacsak nem állítod el az osztót. -
#24958 Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne. Memória sebességet hogyan érdemes (lehet) emelni? Procival, videókártyával már próbálkoztam, memóriával nem.
Jelenleg két A-data 533-as memória van a gépemben 4-4-4-12-es időzítéssel alapfeszültségen.
Köszi előre is a segítséget.:) Ha már volt róla szó, akkor bocsi.
Üdv:
Morpheus