36836
-
CUCLI #25077 :DDD
hát igen :D -
#25076 Ági is pörög... -
CUCLI #25075 Kis tuning. Végre sikerült feloldani azt a 4 szunnyadó pipát :D. F.E.A.R.ben nagyon nagyot gyorsult a kicsike :D nem szemetel meg csíkoz :D
-
#25074 SP2-től -
#25073 Ugye intel chipseteknél nincs ilyen, ott alapból tud SATAra telepíteni? -
#25072 Rendben, köszi. -
#25071 jaja elején F6 -
#25070 Úgy, hogy azt a floppy-t, amit az alaplaphoz kaptál, szépen behelyezed, majd megmondod, hogy más gyártótól származó illesztőprogram vagy valami ilyesmi. -
#25069 Hello emberek, lenne egy kérdésem.
Még nem volt sata vinyom, hogyan lehet rá a wint telepíteni? Azt írja ki a telepítő CD (arrol van bootolva), hogy nem található telepített merevlemez meghajtó. Most akkor hogyan lehet vele felismertetni.
(ez egy másik gépben van, amin még nincs win) -
#25068 Egyik sem:D Mikland. -
#25067 ez a kedvenc képem....
-
#25066 Hol vetted a kínai piacon? Vagy a Józsefvárosin?
Nekem semmilyen szag nincs :)) -
#25065 Föltettem, megy keményen, teljesítmény az nagyon ott van, de iszonyat hangos így is. Meg apám bejött a szobámba, és megkérdezte: Húú, mi ez a rohadt büdös itt? Mondom neki, az uj VGA. :DD -
#25064 Vazze, ezt nagyon elírtam , 6600Gt akart lenni, igen. -
#25063 De jó hogy nekem nem kell aggódnom ilyesmik miatt, víz mindent elintéz...
Amúgy sztem ha fölteszed a drivert lehalkítja majd magát. -
#25062 mármint 6600gt? :)
sokáig gondolkoztam mire rájöttem, hogy milyen kártyát vettél :D -
#25061 Na megvettem az MSI9600GT-t, még a drivere sincs fent, de igy elsöre nem tetszik. Előszöris ugy süvít mint egy rakéta (a pozitivum benne, hogy elnyomja a vinyó hangját:), és ahogy fujja a levegőt totál kínai tornacipő szaga van. Vagy szerzek egy másik hűtést rá, vagy visszarakom a ház oldallapját és lehangszigetelem az egészet. Csak akkor meg minden felforr benne :) -
#25060 Én több helyen azt hallottam, hogy hülyeség az egész, mert ugysem müködik normálisan. -
#25059 SMART = Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
A HDD (hard drive) kepes informaciokat kozolni magarol, peldaul ha tulmelegszik, ha valami meghibasodik, ha netan valami meghibasodas varhato bar ez legtobbszor hulyesegeket mond. Hogy most menyire van ertelme bekapcsolni nem tudnam megmondani, en nem lattam ertelmet, foleg hogy bekapcsolasal vagy nelkule, pont ugy le lehet kerni az informaciokat. -
#25058 na ráraktam a kártyára a hűtőt megmértem 49 C'volt és most várok.... -
CUCLI #25057 skacok. biosban mire jó a "HDD S.M.A.R.T" nevű opció?
most jelenleg amúgy disableden van. -
#25056 Na az enyémen pl nem volt... de lehet csak azért mert az előző tulaj einstandolta. -
#25055 thx :)
a hűtők azok gyárilag rajta vannak igaz? -
#25054 Nekem 533-as PQI DDR2 van. Alapfeszen 800-ig vitte, tovább nem néztem. Élettartam gari, szal kurvajó. -
#25053 ö ö nem nem akarom alkalmaz nem akarok olvadt videókártyát látni :D -
#25052 vettél egy új VGA-t és úgy döntöttél elötte megsütöd a régit? :) -
#25051 láááááááááááááááááááááááááá öcccccsém 960mhz egy fostol -
#25050 PQI DDR-ek qrvajók voltak 1,5 év alatt egyetlen rossz példánnyal se találkoztam (sulinetben csak azt árulhattuk) de a DDRII-eseket nem ismerem. -
#25049 A PQI külföldön amennyire olvasgatom a fórumokat elég ismert, és állítólag pariban van az OCZ-vel és a Corsair ramokkal minőségre. -
#25048 Tudja fene. Én személy szerint nagyon antipatikusnak találom ezt a fajta "kedvezményt". Most vagy támogassa az állam rendesen akkor az informatikai fejlesztéseket, vagy ne. -
#25047 PQI DDRII-t ismeri valaki? lehet azt veszek ha nem kapok TFT-t sulinetben -
#25046 nem baj szerelek rá -
#25045 kurva annyát -
#25044 Szvsz egész egyszerűen nincs a videokártyán hőmérő... :D -
#25043 bazeee mit vársz attól? olyan kártyákban nincs hőmérő..... -
#25042 fél év? tesóm július körül kapta vissza a lóvét március helyett :(
persze még így is jobb mint a semmi. -
#25041 egy fos Geforce MX 4000 (Asus 9400X/td) alapból 280mhzig lehet húzni és 420mhzig (de fogogk venni egy Geforce 6600 256mb DDR) de van egy progri amivel sokkal többet ki lehet hozni belőle,vettem egy hűtöt amit rá akarok szerelni hogy többet utdjak kihzoni belőle csak ehhez előbször kéne tudni hogy mennyi volt hűtő nélkül a hőmérséklete és hogy a hűtő menyire csökkenti a hőmérsékletet és akkor majd ha rajtalesz a hűtő akkor majd felhúzom anniyra amekora volt alapból.... -
#25040 Nem, fizetni 54 ezret kell, annak jön vissza a fele, ami 27 ezer, viszont csak fél év múlva, addig az álam bácsinál romlik tovább, ugyanakkor sulinet nélkül megkapnád még pár ezressel olcsóbban. :-) -
#25039 milyen VGA? -
#25038 nem mutatja a videokártya hőmérsékletét esetleg be lehet valahogy álítani?