36836
  • vki
    Ne szivass! +5GHz azé nem bír el. Mellesleg nem 100 fokon szeretném járatni.
  • Zetorg
    8ghz körül
  • vki
    Csá! Szerintetek nekem mennyire lenne érdemes felhúzni a gépet?
  • Borg
    A thermaltake nem gyárt tápot, csak elad.
    Szóval a kérdés inkább az, hogy mi van belül. A régi TT-kben Chieftec belső volt.
  • geri15
    Jól néz ki, és a Thermaltake az minőségi is, szóval szerintem igen.
  • Borg
    Aerocool Turbinefan-t próbált már valaki?
  • oroy_
    ismeri valaki a Thermaltake W0063 modelt? erdemes megvasarolni?
  • Gabesz amd64
    cöcöcöcöcöcöcö

pff
  • Gabesz amd64

maxtor sux
  • xj700t
    Üdv!

Ha már vincsiről beszélünk. Thermaltake házban hogyan oldottátok meg a vinyó hűtését? Nekem egy sharkot sikerült szereznem, de kellett kicsit barkácsolnom az optimális hőmérséklet eléréséhez. :I

• Falconer
    Nekem már régóta ilyen van, én találtam fel, és most láttam a piacot alkamasnak arra, hogy bedobjam a terméket.
  • Narancs
    Hát remélem, mindenesetre az új Hitachim kibaszott gyors és semmi hangja. Nem az hogy halk, hanem nincs hangja. Nem sokkal drágább mint a Maxtor, de sokkal jobban megéri.
  • Gabesz amd64
    lesz ez még olcsobb is!
    nem kell 5 évet várni,hogy bekusszon!
  • Narancs
    Jaja, csak egyenlőre még nagyon drága. De 5 év és sztem bekúszik a desktop piacra is. Amúgy notikhoz már lesz kombó drive nemsoká, aminek egy része flashmemória, másik fele hagyományos. A rendszer a flashbe települ, ezért kibaszott gyors.
  • Gabesz amd64
    erről beszéltél Nari?

"A vállalat saját fejlesztésű ArrayPro memóriaszervezési rendszerére épül az Adtron tegnap bejelentett, merevlemezeket helyettesítő, flash-alapú FlashPack A35FB típusjelzést viselő, számítógépekbe építhető adattárolója. Az egység külsőre egy merevlemez szakasztott másának tekinthető, hiszen befoglaló méretei teljes mértékben egyeznek a lemeztányért tartalmazó háttértárakéval, ráadásul az Adtron eszköze ugyanúgy, ugyanazon a SATA interfészen keresztül kommunikál, mint számos lemezes társa.

A FlashPack A35FB úgynevezett Solid State Disk (SSD), azaz a hagyományos merevlemezekhez képest nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, az adatok lemeztányérok helyett memória-IC-kben tárolódnak. Az Adtron háttértárai ennek megfelelően teljesen zajtalan üzemet, alacsonyabb fogyasztást, továbbá a kategóriájukban minden eddiginél nagyobb adatkezelési sebességet és kapacitást ígérnek.

A vállalat 1 gigabájttól 128 gigabájtos kapacitásig forgalmazza a FlashPack A35FB-t, mely a termék adatlapja szerint folyamatosan képes tartani akár a 80 MB/másodperces írási/olvasási tempót is. A FlashPack A35FB mindemellett sokkal ellenállóbb a környezeti behatásokkal szemben, mint a merevlemezek; az egység „ipari körülmények” közt is használható, ami elsősorban az átlagosnál sokkal nagyobb hőtűrést takar (-40/+85 °C).

Többek között ennek köszönhető, hogy a gyártó főképp katonai célokra ajánlja a FlashPack A35FB-t. Ennek megfelelően – az otthoni felhasználók nagy bánatára – alakul az eszköz árképzése is; az Adtron FlashPack A35FB 8 GB tárolókapacitást nyújtó változatának ára mennyiségi vásárlás esetén „kedvezményesen” 1900 dollár, azaz hozzávetőlegesen 400 000 forint, feltételezzük a 128 GB-os modell ára már az államtitok kategóriáját képezi."
  • Punker
  • Zetorg
    naugyehogyugye
    mindig igazam van ^.^
  • Gabesz amd64
    jah

jah télleg Punki az Inteles!
  • Zetorg
    ok, de azt ne felejtsd el, hogy nem amd-ről beszélünk.
  • Gabesz amd64
    szerintem többet ér 3 giga memcsi mint 2*1 giga Dual-ba!
  • Falconer
    Egyébként egy 2800+os Sempron teljesítménben mennyire van lemaradva/jobb pl az én 2200+os huzott Tbredemhez képpest (333fsb, @2800+)? Csak hogy ugy képben legyek én is a sempronokkal.
  • Zetorg
    add el ;)
  • Punker
    én is ettől tartok, el kell adnom vagy még beszámítatnom :)
  • Zetorg
    szvsz nem fog menni a dual, úgy meg eléggé belassul a memóriakezelés...
    szerintem nem éri meg feláldozni a dual channel-t, + 1gb memória miatt, főleg, hogy 2 és 3 gb között lehet válogatni :)
  • Zetorg
    szerintem inkább az nem veszi észre, akinek rossz a szeme.
    25 és 70 fps között nagyon is sok ülömbség van játékban.
  • Punker
    #25203? most komolyan? időzítések stb nem fog bezavarni?
  • Falconer
    Nem is, qrvára látszik. Nézz meg pl egy 3Dmarkot!
  • Falconer
    Látszik és kész, ez a lényeg. Nyílván nem tul szembeötlő, de azért lehet látni.
  • 0ppika
    Megnézném hogy Te hogyan játszanál pl a Call of Duty-val 25 fpsel :D
    Elártulom neked hogy CoD-ban a 25 pfs szabályosan képregény, én kb 60 fps felett látom csak folyamatosnak a játékot, biztos azért mert hozzászoktam a 200 felettihez, vagy szuper szemem van, de az is lehet hogy egyszerűen csal az fps számláló ...
  • izsook
    Na jó. A folyamatos kép az 25 fps. Ezek szerint van folyamatosabb és legfolyamatosabb is, ha igen légyszi oszd meg velünk :)
  • sure
    Így igaz, buksza kérdése a jó gép, nyilván. Akinek nem limitált a budget-je, az megveszi mindenből a toppot, és nincs szükség tuningra...(az más kérdés, hogy ha az embernek ez a "hobbija", akkor a csúcskonfigot is lehet tovább hegyezni, aztán ha hazavágja,vállrándítás és vesz egy másikat...;) )

De szegény ember vizel s főz; egy Celeron vagy Sempron "alapú" gép is jobb, mint a semmi!

(szerintem ugyanarról beszélünk, és egyet is értünk! Riszpekt!)
  • Falconer
    Nem kell ahhoz szuper szem, de mindegy.
  • izsook
    Szerintem ne, hanem csak simán küld el postán, majd Én kidobom megígérem ;)
  • izsook
    A PC tuningról csak annyit, hogy minél több pénzed van annál jobb a számítógéped (pont)
    Nyilván jáccogatni ez is jó P4 2,8 GHz prescott LGA 775, MB ABIT AG-8 3rdEye,
    DDR Apacer 512MB, ABIT X600Pro 256MB PCIE," meg a szóban forgó semprom is. Viszont nem szabad megfeletkeznünk róla, hogy vannak közöttünk szuper képességű emberek is, akiknek olyan szeme van, hogy kiszúrja, ha egy játék csak 35 fps-sel megy nem pedig 60-70-nel.
  • Punker
    ma elméletielg megjön a 2*1 giga PQI ramocskám, szerintetek mellette hagyjam a mostani 2*512-őt? :)
  • sure
    Hát...egyrészről aki tuningolni akar, az legalább azzal legyen tisztában, hogy a Sempron 2800+ az nem 2.8 "GHz-es" proci (néhány topik, cikk, FAQ átolvasása után bele lehet vágni a tuningba, aztán belejön az ember egy-két BIOS reset után...;) ).A #25199-cel egyetértek és értem a ráutaló magatartást;)

Azzal nem feltétlen értek egyet, hogy a Sempron (vagy a Celeron, ha már itt tartunk) csak "irodai alkalmazásra" jó. Nem biztos, hogy mindenki csak a 2005-2006-os játékokkal akar 1280x1024x4AAx16AF-ben Ultra High részletesség mellett játszani.
    (én Sempron2600+ tulaj voltam 9 hónapig, és 1GB PC3200 RAM mellett egy R9600proSE mellett jól elvoltam sokáig. "Kis" feszemeléssel (1.65V->1.75V vitte az a 200MHz FSB-t, és érezhető javulás volt tapasztalható)
  • izsook
    sure nem egyről beszélünk :)
  • sure
    Főleg, hogy azt írja, a "Sempron 2.8 GHz-es procim". Már ez is szép eredmény, hogy alapon ennyit megy...;)
  • izsook
    "P4 2,8 GHz prescott LGA 775, MB ABIT AG-8 3rdEye,
    DDR Apacer 512MB, ABIT X600Pro 256MB PCIE," Nem akarok beleszólni, de ez se a csúcs kategória! :)
  • Taptarap