Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem tudom felhúzni normálisan pl 3 GHz-re????
Memórián kell valamit állítani ha húzom a procit?
Most 1066-ra , meg 5-5-5-15 -re van állítva bios-ba, 2.26V-on.
Valaki írjon már PLS valami konkrétabbat, mert nem igaz, hogy nem megy ez a szutyok proci 3GHz -en, másnak mindenkinek megy nekem BSOD!!!
Olyat ír hogy az egyik processzor nem kapta meg a megfelelõ utasításkészletet blabla....
Help valaki aki tudna segíteni írjon már valami konkrétabbat.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Apunak mindig igaza van! Most is.
- Intel Core i7 920, 2800 MHz
- 2*Corsair 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM
- ATI Radeon HD 4800 Series (512 M😎
+ 3 Winyó - 2 Venti - DVD-író meg egy ventiszabályozó
géphez ? Ha nem mekkora lenne elegendõ,eddig nem volt semmi baja...csak néha (az is csak a GTA4-nél((eredeti)) fordul elõ),hogy lefagy. Mégpedig ilyen szépen : Képek
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
smc wbr145s-n2
makett.tk
Innen kb bármelyik jó.
@ Hellomarci
Segítségeteket szeretném kérni.Nem vagyok egy nagy informatikus,teljesen más az érdeklõdési köröm,de most szeretnék valamit megoldani.A lakásunkban van egy asztali gép,a hugomnak a lakás másik sarkában laptopja van.Mindíg megy a hirig,hogy ki netezzen.Nem sokára itt a névnapja szeretnék ajóságos bátyja lenni és megoldani,hogy netezzen Õ is a szobályában.Hallottam olyan rádiós megoldásról ami ezt lehetõvé teszi.Kérlek benneteket,hogy írja le aki tudja,hogy mit kell vennem és hogyan tudom beüzemelni.Ha jól sejtem a 4hónaps laptojába van valami berendezés ami fogadja a rádiójeleket.(ha hükeséget írtam nézzétek el nekem én csak egy cukrász vagyok,az inform.csak hobbim.Ha lehet azért ne legdrágábbat ajánljátok,annyira nem vagyok bõkezû)
Segítséget elõre köszönöm.
A P43 annyira nem tunigolható!
csak mert a P43 újabb chipset
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a rendszer mûködéséhez szükséges folyamat vagy szál leállt vagy leállították blablabla
szerintem nekem ilyen random bluescreen generátor van beépítve 😄
Saor Alba
"és úgy lehet csak tuningolni hogy nagy szorzót adunk meg az fsb t nem lehet emelni mert nem indul el azt mondták! miért van ez így? "
ez meg baromsag
Saor Alba
és úgy lehet csak tuningolni hogy nagy szorzót adunk meg az fsb t nem lehet emelni mert nem indul el azt mondták! miért van ez így?
ujraindítok mindent alapra álítik akk meg nem akart bejönni a win mert C:\WINDOWS\system32\config\system hiányzik vagy sérült
meg írta indítsak telepítést és j vel javítsam meg blabla...
beraktam win cdt bebootoltam odáig elment hogy válaszzak partíciót akk kivettem dvd-t resi és bejött win...
de húzni még mindig nemtudtam a procin 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Manuálísan állítsd a max-ra!
Az MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) alatt
Robust Graphics Booster > Turbo
CPU Host Clock Control > Enabled
PCI Express Frequency (Mhz) > 100
C.I.A.2 > Disabled
Performance Enhance > Standard
System Memory Multiplier > Auto
DRAM Timing Selectable > Auto
CPU Host Frequency > itt állíthatod az FSB-t!
Óvatosan, plusz Feszt ne adj neki a gyári hûtõ miatt!
Ha nem jó a beállítás (megas az FSB, és kevés a freki)akkor a gép újraindul, és a DUAL BIOS miatt visszatölti a régi, jó BIOS-t!
Valószínûleg azért nem használja a 3 Ghz-t mert nem bírja alap feszültésgen!
Próbálkozz mondjuk 240*12-vel! Boot, majd teszt Prime95-el!
Ha nincs hiba mondjuk 2 órán keresztül, akkor jöhet magasabb FSB, mondjuk 245. Figyeld folyamatosan a hõmérségletet!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Finoman emelgesd, ne esz nelkul mert cmos clear lesz a vege. Minden emeles utan futass prime 95 stability tesztet. Lesz egy pont (vagyis orajel) ahol feszemeles kell mar a stabilitashoz, ki kell tapasztalni.
Elsokent allitsd a procid 12-es szorzora es ugy emeld az FSB-t. PCI Express Frequency-t allitsd 100-ra.
Saor Alba
Ha tuningolni szeretnel az FSB-t noveld, a szorzo ennel a procinal nem allithato felfele (12.5 a max). Amint irtam a masik topikban, egesz legyen a szorzo (pl. 12.), lefele ugye allithatod.
Saor Alba
biosban csak a normál teljesítménynek kell látszódnia
procit húznám 3-ról 3.2-ghz-re bisoba beállítom fsb-t 356-ra mentés gép újraindúl nem jon be kép meg semmi...
restart most minden jó rendben elindul a rendszer de cpu-z be meg everestbe is 333-as fsb-t ír és 3ghz-t.
megint restart biosba be ott minden úgy van ahogy beállítottam, emeltem egy kis feszt is mert proci kevesebbet kap mint ami be van állítva 1.250-rõl 1.318-ra (asszem) beállítottam megint resi megint semmi változás.
giga p45-ds3 lapom van és nemtudom mi lehet a baj :S