Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy nem értem igaz, hogy attól mert a VGA elnyiffant miért menne tönkre más?
Lehet, hogy a tápot vágta haza? Mert se kép se hang azt mondja...
Tényleg, ha más is tönkrement a szar kártya miatt, akkor nem kellenne a kártya gariját vállaló nagykernek / cégnsk megtéríteni a kártya által okozott egyéb károkat is?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
1ik haverom most hívott, hogy vszínû kinyiffant a VGA -ja, mert leállt a hûtés és nem vette észre.
Gép nem indul.
Az lenne a kérdés, hogy lehet -e más alkatrésznek is baja, ha a VGA égett ki?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
akkor elvileg egy 2.4-es és egy 3 gigás procit ugyanannyiba kerül gyártani?
ez ugyan az, mint amikor a 9800Pro-ban letiltanak 4 pipeline-t és eladják 9800SE-nek, feleannyiért.
2.40A GHz
533 MHz System Bus
1 MB L2 Cache
Modnjuk én már lassan semmit sem értek.... o.O
Esetleg ha vkinek lenne bármilyen ötlete, vagy javaslata hogyan csalogassam elõ a HT-t írja meg pls. Elõre is htx.
Ezek szerint tudja a HT-t, csak ki van kapcsolva... nekem meggyõzõdésem hogy igenis tudja, de mivel ez alacsonyabb frekin fut (2400/533), ezért kikapcsolták hogy lehessen használni, ergo valahogy lehetne használni, nem?
Tudom, hogy nagyon eszement ötletnek tûnik, meg egyébként is, de ti tudjátok legjobban, a tuningosok, hogy a meglévõ gépbõl ésszerû keretek közt, de mindent ki kell sajtolni a performansz jegyében 😊
(jah és nyugodtan el lehet küldeni a csába 😊
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Csak 1 ötlet! az xp regd fel úgy hogy a bios-ban kikapcsolod az alaplapi hangkártyát. Elméletileg akkor nem rakja fel. Telepítés után, újra bekapcsolod. Akkor lehet szerintem a cd-rõl telepíteni drivert. Csak 1 tip!
Üdv
Az élet eleme a lét!
Más: lemértem 3DMark 2003-al és ennyi jött ki:

Ez az aláírásomban látható konfighoz képest jó, rossz, optimális?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Gabber: magán a memórián kéne megnézni? Sajnos nem tudom, mert betonstabil rajta borda.. :/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
persze hogy van, a nagyon lájtos az olyan 400/400, de van 466/400 (advanced verzsön, 600/400 ....meg még ki tudja hogy mennyi féle)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate