36836
  • Falconer
    Lehet. Valami 99.8 százalék kézbesítését garantálja hivatalosan a posta. Amikor a híradóban hallottam még anno nagyon elszállt az agyam.
  • izb
    Ja csak míg csomagként adod fel valamilyen szintü biztosítás van rajta.
    Igy a kockázat is kisebb,és a csomagok is talán nagyobb eséllyel megérkeznek.
  • Narancs
    És leveleket elveszteni lehet? Amúgy csomagként föladott cuccokat is lazán elhagynak, PH-n sokan emiatt nem postáznak mert már megjárták.
  • izb
    Ja mert a netes áruházak nem csomagként adják fel a csomagot,hanem levélként.
    Igy nem is csoda hogy eltűnik meg hasonlók.
    Nem védem a Postát,de nem csak ők a hibásak.
  • Punker
    felhívtak, jön, na ez legalább korrekt.
  • Narancs
    Lol ez a posta...sok csomagot meg egyszerűen elvesztenek. Múltkor láttam asszem a naplóban, hogy milyen korszerű is a Magyar Posta, ők igazán nem értik miért nem küldenek a külföldi netes áruházak magyarországra semmit.
  • Punker
    nekem sokkal jobb lenne ha futárral jönne, gyorsabb, ide is ér nem nyúlják le és még olcsóbb is.....
  • Borg
    Ez a posta... emlékszem még tavaly ilyenkor 600-1000ft-ért is elvittek ajánlott meg utánvétes csomagot. Most valamelyik nap értékbiztosítással akartam feladni egy A5-ös pufiborítékban valamit, és majdnem lehúztak 4000ft-ra :D Mondtam is gyorsan, hogy a biztit gyorsan húzza ki róla, így "csak" ~1400Ft lett, aztán súlya se volt...
  • Punker
    ha ezt tudom várok jövőhétig, de ha holnap nem jön meg tuti lemondom vagy nem veszem át.
  • Narancs
    Uhh, nem semmi...
  • Punker
    ZALMAN ZM-MIC1 csiptethető mikrofon 1db 1080 Ft/db + ÁFA
    csomagküldés (Vidék) 1db 1840 Ft/db + ÁFA

frankó
  • Punker
    hát ez nem az én napom egerem nem jön meg, a mikrofon szállítása vidékre 1840 pénz + sarc, ez vicc érdekes módon a DVD-éim 990-ért ide érnek.....
  • Punker
    megrendeltem, mondjuk az érdekes hogy válasz mail-ben nem jöt tmennyi a postaköltség
  • izb
    1,5-2 méter lehet max.
    Az oldalon tényleg nincs info erről:(
  • Punker
    srácok segítsetek nekem plz, Zalman ZM-MIC1 mikrofon kábel hosszát hol tudom kideríteni? Zalman oldalon nem írja :(
  • vakondo
    megtudja nekem mondani valaki hogy kell ezt az aláírást meg csinálni ??

• CUCLI
    bios
  • rvn
    hy! A ramot lehet valamien progival huzni?
  • bertino
    xD
  • Borg
    Sokba kerül, sry.
  • Vakeraka
    hogy frissítsem a biost?? ingyen kéne:)
  • Narancs
    Jó kis lap, kár, hogy ebben sincs fix PCI órajel...
  • CSOCSO
    annak mennie kell.. mivel csak satam van.. amugy majd ha meglesz akkor segithettek mit hogyan kell beallitani hogy fasza legyen.
    elvileg hetvegen minden a kezemben van
  • Zetorg
    annyi még megy vele, 260FSB fölött nem működik a sata vezérlője...
  • CSOCSO
    hat.. esetleg ramot huzni jo lenne...

proci annyira nem erdekel..elozo alaplappal 3.6 ra huztam es 3dmarkban egy pontyi kulonbseg nem volt..szal proci huzas nem erdekel nagyon..de lehet hogy huznak.. max 3.4 re...
    ramot 440 1060fsb.. meg mittom en.
  • Zetorg
    ha nem tudningolsz, akkor jó lesz :)
  • CSOCSO
    ag8.... csak ez 3rd eye nelkuli de le se szarom.. a lenyeg hogy ertelmesen lehet beallitani a ramokat meg mindent... mert am ostani alaplapom az eszmeletlen butitott..
    majd ertelmes alaplap meg nincsen a boltokban:(
  • Zetorg
    milyen lapot rendeltél?
  • Laceee
    az én 6800gt-m 5 perc játék után 110 fokos "nincs oldala a számitógépemnek + egy 12cm-es venti fújja rá a levegőt" (asszem ebböl garis csere lessz)
  • CSOCSO
    oh yess.. talaltam masikat!!!
  • CSOCSO
    beszarok... szoltak hogy nincs mar tobbet tobb ilyen alaplap.. LOL... faxa... nincs mit tenni.. meg kell szabadulnom ket giga ramtol es venni ddr2+t plusz jo alaplapot
    :(

orulok...
  • Borg
    Terhelve nekem is felmegy pár óra után 89-90-ig. Ha jól emlékszem, valami 130-ig bírják hibázás nélkül a hőt. Persze minél kisebb, annál jobb. Valszeg majd én is veszek rá valami rendes hűtőt, de a gyáritól egyelőre nem rossz ez a 90 se.
  • CSOCSO
    terhelve??? lehetne kevesebb is de nem gaz... ha meg alapbol akkor meg jujj:D
  • Davidus
    Végülis semmi gond nincs csak durván hangzik az a 87 fok:P
  • izb
    Ha nem fagy és stabilan fut,akkor nem sok.
  • Davidus
    GPU core temperature: 87 C

ez sok?(6600gt)
  • CSOCSO
    nah!! vegre megtalaltam a legjobb alaplapom ami megfelel minden kriteriumnak...

(775, pci e , 4sata, ddr400 es van eleg hely)

abit ag8 3rd eye

meg vettem gyorsan vga hutot is... remelem vegre faszan fog menni a ram meg minden

• Zetorg
    Conroe Vs. X2
  • littleNorbi
    Ha be akarok rakni egy SATA merevlemezt a gépembe, akkor csak a BIOS-ba be kell kapcsolni a SATA1/SATA2 -t és a SATA1/SATA2 DMA transfer-t ?
  • Punker
    ugyanannyi mint a piros, de mivel a ház is kéken világít :)