Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az mindig is mindenhol MÉH volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
ok, salgótarján rulz.

sry de nemtoom hol élsz..nálunk mély a telep 😞

Scrat
Venice

Zetorg
emeld az fsb-t, amíg bírja
ez a nagy titok 😊)

ram alapfesze 2.6 általában, de rá szokták írni.ezt 0.1-0.15 volttal emelheted, ha kell.
prociét nem tudom, magtól is függ.jó lenne tudni, hogy winchester vagy venice...

Danee
utoljára iylet tavaly láttam Ausztriában
Az alagutat szellõztették vele 😄DDD

Scrat
Nahh megvan a GEIL Value DDR Dual Kit 2x512 mamóriám.

Nem vagyok egy nagy tuning mester,(da azzá akarok válni)<#idiota> így segítséget szeretnék kérni.
Lap: Asus A8N-E
Cpu: Athlon64 3000+ s939
Ram: a fent említett kit

A proci ugye 9-es szorzóval, 200-as fsb-vel megy alapon. (1800mhz)
A ram 2.5-3-3-6 -os idõzítéssel.

Hol kezdjem? Annyit csináltam hogy a cpu fsb-jét felraktam 220-ra,ezzel megy.
A régi sima memóriákkal 245-ig stabil volt, feljebb nem próbáltam, semmmi mást nem állítottam.
A Bios-ban a feszültségeket nem látom mennyi alapon, mert AUTO-n van vagy Manual-ba oda rakom ahova akarom, elég kis lépésekben állítható.

Aki vágja a kérdést, légyszi segítsen, milyen sorrendbe állítgassam a vasat, hogy meglássam mit tud a kicsike!

THX. <#integet2>

Zetorg
"A MÉHTELEPEN begyûjtik a hulladékot és anyagok típusa szerint szétválogatják õket.Különrakják a papírt a fémektõl és a fémeket is különválogatják úgy mint a vasat, alumíniumot és a rezet."

sry

vasashoz D:

Zetorg
mélytelep? :S

inkább mélytelepre :S

Zetorg
5 kiló volt <#alien2>

esetleg, ha megszorulok, beviszem méhbe <#idiota>

Danee
kilóra mennyibe kerül? 😄

bertino
elbírja az alaplap, nem szakad le vele ? 😄😄DD😄😄😄D😄
Szerk.: most látom #25837 bocsi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zetorg
hm, vapochill rulz, mindig is tudtam 😊
190k...sajnos nem vagyok milliomos, szal nincs sok esélyem egy ilyen vásárlására 😞

amúgy az asus lapokról nem lehet lemûteni a fém merevítõt? :S

szerk.: fosh ez a wireless, eladom a picsába 😊

Zetorg
még nem olvastam, nemsokára átnézem 😊

Punker
PH-s cikket nézted a kompresszoros cuccról? ASUS lapokban mindig is tetszett a proci alatti lap, erre itt az a hátrány 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
lehet, de nálam inkább a lappal van "baj", följebb van a foglalat, mint általában.

a súllyal nincs gond, nagy mûanyag lap van a lap hátulján.ha rendesen be van csavarozva, semmi baja nem lehet.

Punker
meg hát banyek qrvanehéz nem szivesen raknék ekkora súlyt az alaplapra.

Punker
tudom azért nem vennék ilyet, bár lehet a TT-ben elférne de akkor is.

Zetorg
jah, alig fér be 😊
a felsõ merevítõhöz hozzá is ér...

Punker
szép nagy 😊

Zetorg
ezt vettem víz helyett:

Zetorg
jah, jut eszembe haver vett egy alaplapot az opteronokhoz, elvileg este teszteljük 😊
valami MSI, 62k-ért, dual proci, de AGP-s.
86k-ért lenne nforce4-es...

Zetorg
fõnök azt mondta, hogy 3 hónapig bírja neki a 3800mAh akku benne...kiváncsi leszek rá

Punker
arra készülj fel hogy mindig játék közben fog lemerülni 😊

Zetorg
2-3 hete leadtam az egeremet gariztatni demand nagykerbe és kedden felajánlották, hogy adnak helyette wireless-t, mert vezetékes nincs nekik...

most tesztelgetem, kiváncsi vagyok milyen

Punker
majd lesz

Narancs
Nagyon kemény...kár, hogy VGA-ra nincs ilyesmi.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bertino
majd ha hazaértem ^^

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
kompresszor tesztet néztétek PH-n? durva nagyon 😊

Gabesz amd64
Punky azé ilyet nehogy csináljál egész véletlenül<#hehe><#eplus2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

RelakSfromhome
He... Van olyan is? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punker
ezt inkább az amortizáció topic-ba.

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Zetorg
értem, thx.

Narancs
Persze, ha nem lenne külön HSI hûtõ akkor lennél bajban, mert azt a zalamnhoz nem adnak, így ahol a gyári cooler hûti a HSI-t, ott kicsit macerás a csere zalmanra emiatt...

Danee
valami csendes de jó procihûtõt tudtok? (atlon barton 2500+ xp aszem 😊)

Zetorg
van rajta HSI hûtõ...
így is rámegy?

Narancs
Zalman VF700 -at szokták rányomni...Csak nem tudom az Inno karidon a HSI hídnak van -e külön hûtõje, sima 6600-on nincs azt tudom.

Zetorg
AGP-s 6600GT-re van már valami értelmes hûtés?

tegnap eladtam a vízhûtést, vettem egy zalman 7700alcu-t és lenne egy hangtalan gépem, de az inno hûtés ordít :\

Narancs
Állítólag nem vészesen<#nyes>

Zetorg
nem párásodik?

Narancs
Szobahõ alá csak kompresszorral szvsz...ha fagyban kirakod a gépet a kertbe neked is lehet annyi, egy _Seth_ nevû állat PH-n télire mindíg kibassza a gépet az erkélyre, és döntögeti a tuningcsúcsokat...

zolo15
Akinek kb 15-18 fokos a procija az küldjön már eerõl képet légyszi

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Narancs
Inno3D 6600GT vízhûtés by Ordasi:
A blokkot nem közvetlenül a magra tette, hanem egy alu lemezzel öszekötötte a memóriát, a gpu-t meg hsi hidat, és a lemez tetjére került a blokk. Még csak hasonlót sem láttam még, de állítólag hatásos. GPU terhelten 31 fok, nem rossz.

Zetorg
thx 😊

Promi
c:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe
Zetorg

outlook express ikonját honnan tudnám elõszedni?
véletlen letöröltem <#miaz>

Zetorg
20-25k