Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rudanjoe
arctic-cooling Freezer 64 Pro
nekem 3700+-on van fenn, felhúzva 2530-ra,
alapon 25 fok, terhelve 30😊
fordulatszám 2000
6 év garancia, gyakorlatilag nincs hangja...

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

CSOCSO
ne tudd meg milyen lol. megrendeltem az utolso akcios napon... 20 dodot.. azaz mittom en.. mondjuk 5 ezer ft-t megtakaritottam a dolgon... elkuldik.. erre mikor varom ma nezem az interneten hogy visszakuldtek mert nincs a csomagon a hazszam... hat a k. anyjukat.. nezem a rendelesi papirt.. ki van toltve minden gyonyoruen nemtom mivan.. felhivom a postat.. a kedves holgy elmondja hogy latja a hibat es fogalma sincs hogy miert lett visszakuldve.. dehat nehari de mar nem lehet mit csinalni. .hurra bazz kosz!! felhivom a boltot.. mondjak hogy hja.. fogalmuk sincs mivan..bocsika.. vissza adjak a manit ha megjott hozzajuk a cucc es ujra meg kell rendelnem.. az akciot meg lebutyizzuk telcsin hogy rajta legyen.. hurra.... oke... szal akkor most ha megrendelem akkor a bankkartyam ketszer lesz terhelve altalatok.. hat vegulis igen amig meg nem jon a cucc...
hat koszi.. ergo varjak 1 hetet mig nektek megjon..rendeljem meg es akkor en varok 1 hetet? hurra!
mindegy meg szerencse hogy a gepet nem most akarom osszerakni hanem olyan juliusra.. tehat van meg idom de akkor is lol.

Barney Tech
10k körül egy jõ hûtõt valaki?
Gyorsan 939esre.
egy 3200+ amdn menyni tudod huzni ki tud jönni a 2,5ghz?
egy dzsó hátõvel.

lol

CSOCSO
ocsem cuccat visszakuldte a posta.. lolller!!! ujra meg kell rendelnem a hetvegen
Zetorg
amd feature
visszaveszi a proci órajelét és feszültségét, ha nincs terhelés

Barney Tech
Cool'n'Quiet
Ez mit is jelent pontosan?

Punker
felmész szépen a tt oldalára és megnézed nem nagy kaland.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler Durden
Ok megvan (: Ebben elöl van nagy ventillátor or somethin'?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

bazza
tesóm maxtorja elvileg kifingott (2 éves ata 80gb), beraktuk az enyémbe és 1 éve tök faján megy. Aztán kiderült hogy a deszkája volt hibás, nem a maxtor ;PP

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Falconer
Nekem is, de sok rossz tapasztalata volt másoknak. És nem tudom, hogy az ujabbaknál már kiküszöbölte e a maxtor a hibákat.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bertino
nekem a régiség ellenére jol megy még az enyim 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falconer
Tudom 😊 De szar is?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Barney Tech
jó occso.<#nyes>

Falconer
Mostani ujabb maxtor vinyokrol mi a vélemény? Azt tudom, hogy a régiek szarok, de most ami jo árban van, az a maxtor. 250es sata 16MBtal 21k.

Punker
gúgli a barátod 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tyler Durden
Milyen árban van ez a ház és hol lehet hozzájutni?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Barney Tech
ja mostmá megy de már megtaláltam ezt.

Punker
nekem simán megy:

http://www.enermax.com/english/power.asp

Barney Tech
thx
enermax.com nem akar bejönni.

Punker
hát pl van az enermax.com-on is számláló de már párszor bebizonyosodott hogy durván felül mér

Punker
mi van? minden játék elindul csak max nem használja ki

Barney Tech
Apámmal azon vitatkoztunk hogy egy kétprocesszoros gépen nem tudnának elindulni a játékok se programok mert azok csak ugy indulnak ha 2processzorra vannak irva igaz ez?
És mi annak a honlapnak a cime öö öö ahol össze tom adni hány wattot fogyaszt a gép.

Barney Tech
Amugy kiégett két led kis szar ami ott világit elöl (gyári ledek) ha kihuzom az alaplaból akkor igaz elindul még?

Barney Tech
Most igy néz ki de sztem élõbe sokkal jobb.A plexit ma csináljuk meg.

Barney Tech
Na kész van a gép neon fasza lett.

bazza
látod neked is mást jelent a kifejezés. haverom pl azt hívja moddolásnak amikor pl összetört cd-k darabjait ráragasztja egy átalakított szobai ventire és beépíti a gépház oldalába ahol egy mini stroboszkóp is van...a hangos dolgot viszont szépen megoldotta, egy plexi hangszigetelt szekrényben van az egész gép 😄

Punker
szerintem meg az hogy szép és JÓ/JOBB legyen.

bazza
Hát sztem a moddolásnak épp az a lényege, hogy tök mindegy milyen hardware van benne. Legalábbis nekem ezt jelenti 😊)

bazza
Egyébként szép, de elég nagy dzsumbuj van benne 😊

bazza
"6neon+3ledes venti+2db led" = 10Watt ? <#pardon1>

Barney Tech
Az csak ideiglenes mert a régi megfingott de most akarok egy 650wattosat.Dehát ha majd fogja birni az uj cuccot akkor nem kell uj.
Amugy 2winyo+1dvd+1cd+6neon+3ledes venti+2db led+a proci meg többi.

Punker
hát izé most mit lehet mondani mikor mercury táp van benne? olyan mint a tuning trabant, nézhet ki jól, de hulladék marad<#wow3><#falbav><#wilting>

Barney Tech
De azsé fasza nem?

ebben a gépben az a jó,hogy nem csak hallod mikor már aludnál,hanem látod is.<#duma><#nyes><#alien><#taps><#nevetes1>

Barney Tech
Vélemények esetleg valami ötletek?

bertino
ú mennyi kábel 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barney Tech
Még nincs teljesen kész.A kábelek majd elrendezem a plexit majd betetetem és veszek még bele cuccokat.

CSOCSO
haverom kb ilyen szintu kartyaval bf2 zik.... legszarabb minosegben elfut.. de eleg nehezkesen... emelett van 2.4 es procija meg 1 giga ram
Barney Tech
Megjöttek a gépembe a cuccok naon basz.

Azt nem ajánlod, hogy egy dugóra 3 ventit kösek?
Mért hogy máshogy lehet megoldani?

Barney Tech
Nem ajánlom.

Igen!

Punker
thx

Barney Tech
Punker
játszottam vele szal nem kötelezõ neki 😊
de nem igazán értem hogy ez a kis progi mibõl vesz le.

Barney Tech
Anyám minny hozza a neonokat 😄

Barney Tech
Az alaplabba?

Barney Tech