Kiegészítő ventillátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze hogy vannak mindegyik fix 12v rol megy mégis van ami 6000rpm es más meg 1500. esetleg rákötsz egy potit és még szabályozni is tudod 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Na most még 1 buktató van.
A ventillátor fordulatszámát nem a kapott feszültség szabályozza? (Zalman honlapján ilyet láttam, hogy alacsonyabb fesznél lassabban forog, hangszint ~20dB, nagyobb fesznél gyorsabban és 34d😎
Mert ezesetben ez ugye fix.
Vagy lehet direkt lassabb fordulatszámú ventiket kapni?
A fapadost olyan értelemben gondoltam, hogy sima ventik, nem úgy, hogy szarok. 😊
A ventillátor fordulatszámát nem a kapott feszültség szabályozza? (Zalman honlapján ilyet láttam, hogy alacsonyabb fesznél lassabban forog, hangszint ~20dB, nagyobb fesznél gyorsabban és 34d😎
Mert ezesetben ez ugye fix.
Vagy lehet direkt lassabb fordulatszámú ventiket kapni?
A fapadost olyan értelemben gondoltam, hogy sima ventik, nem úgy, hogy szarok. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
a fapadost lecserélheted egy kevésbé fapadosra, valami kevésbé pörgõsre 2 venti igy is lehûti
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Csak két fapados 8cm-es házhûtõ venti van bent a két pólusú csatlakozóval. Szóval simán ki lehet cserélni ha van valami jobb alternatíva. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
tápot azért ne berheld át 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vettem egy 400W-os két ventillátoros tápot.
Létezik valami olcsóbb fajta 8cm-es halk ventillátor, amivel ha kicserélem a benne lévõ két ventit akkor halkabbá tehetem?
Vagy csak a 12cm-es ventik között van halk?
Nem olyan zavaró, de az elõzõ 300W-os 1 ventisnél azért jobban hallható.
Létezik valami olcsóbb fajta 8cm-es halk ventillátor, amivel ha kicserélem a benne lévõ két ventit akkor halkabbá tehetem?
Vagy csak a 12cm-es ventik között van halk?
Nem olyan zavaró, de az elõzõ 300W-os 1 ventisnél azért jobban hallható.
Ja, csak a nafta fagy meg a hûtõben 

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)