5868
Jedi Knight 3
-
Corey #1034 na nekem is megvan, ma reggelre végzett.. a multi része nálatok megy? nálam az all seeing eye sem ismeri fel, magágában a játékban meg 1 szervert sem talál neten... -
Takigabi #1033 mail ment -
tubifex #1032 en se panaszkodok az 1MB-os sebessegre -
#1031 Hát nekem lejött végig stabil 384 Kbit/seccel.
FTP rulz -
#1030 a fibernet egz rakás sz*r szerintem is. ez az egyik oka, hogy inkább stellite-tal nyomulok, nem kábellel. nagyon drágák és még szemetek is. :( -
#1029 -
#1028 jó neked...nálam a 64kbit-el az újraindítgatás se segít. pedig ha segítene akár egész nap itt kattintgatnék :)) -
gonosz #1027 elakadtam segitsetek :) -
#1026 Ja ezt már leírtam. -
#1025 Basszus!!!
Bemegyek a Fibernethez és kinyírok mindenkit!!!!!!!
Nem igaz, hogy nem tudnak egy stabil sebességet biztosítani.
Pl. ezt kapjátok ki: amikor a pre-goldot töltöttem kb 25 perc alatt szedett le egy fájlt. De! Ha elkezdtem folyton újraindítani a fájl letöltését a Flashgettel, kb. 10 másodpercenként, akkor 4 perc alatt lejött egy fájl!!!!!!!
Normális dolog az ilyen????!!!!!!
Amugy meg ha nem nyúlok hozzá, akkor zuhan a sebesség. De hát nem fogom órákig itt nyomogatni. A múltkor is filmnézés közben nyomogattam az F5-öt meg az F6-ot.
Nem igaz, hogy nem tudnak egy stabil hálozatot létrehozni!!!
-
#1023 Nektek hogy szedi a warezcenterről? Nekem qrva lassú!!! Már több mint fél órája töltöm az első fájlt, és még csak 40%-nál tart. :( -
#1022 Tubifex, nekem is elküldhetnéd! -
#1021 Gondolom sok ugyanaz mint az Outcastban (god, noclip, talán a setforceall is jó) -
Piccolo #1020 hi all.
Végigjátszottam a dolgot és most csalásokkal szórakoznék, csak épp nem találtam.
Tudnátok mondani? -
Xboxman #1019 Hopp már müxik csak le volt hagyva a http után a kettöspont:) -
Xboxman #1018 De bf-ezem,csak már nem itthoni servereken(mondjuk már ott is ritkán)
Ebből arra következtetek ,hogy te is:)
Csak mindíg keverlek Tnexel(te companys vagy?) -
Xboxman #1017 köszi ,de valamiért nem akar bejönni a lap:/ -
tubifex #1016 talaltam email cimed, arra elkuldtem urlt. have fun -
tubifex #1015 te nem bf-eztel (bf-ezel)? -
tubifex #1014 dobj egy emailt [email protected] majd valaszban elkuldom urlt. nem akarom annyira "kozkezre adni". -
Xboxman #1013 Nekem kéne;] -
tubifex #1012 nemtom hogy crack hiba e vagy nem, mindenesetre erdekesnek tartom hogy csinaltam par bottal local gamet, egy ideig (ami valtozo idot jelent) m1 a game, aztan kivag ezzel a hibaval... masnal m1 frankon? -
#1011 Akkor ez final 47+50 -
#1010 Van fent Crack? Mert ha nem szerintem reinstall, vagy akár el is kezdheted a neten keresni a megoldást -
#1009 48+36 -
tubifex #1008 http://hok.eco.u-szeged.hu/~neo/jk3error.jpg ilyen hibak pld -
tubifex #1007 hat kiprobaltam. ha kell url szoljatok. nalam multiban hibakat ir, bar lehet ez nalam gond. finalnak tunik szerintem -
#1006 hány fileból áll a pregold? -
#1005 Nem akarok 400+fát kidobni, hogyha csak etetés az egész... -
#1004 Ki is próbáltad? Optimalizálták a kódot, és nincsenek bugok? -
#1002 Na, vélemények? Ez most a Final, vagy csak etetés volt az egész? -
#1001 [Ő IS TÖLTI LE EZERREL, BÁR MOSTANÁBAN INKÁBB TRON 2.0-ÁZIK] -
antijedi #1000 nem lehet hanem biztos :D -
#999 ha valakinek leér írjon ide valamit róla! pl. mennyivel szebb/jobb az engine a jk2-nél meg ilyenek. a min. konfigja nagyon picinek tűnik... lehet, hogy ez is q3 engine-es???
kösz. -
#996 Király :)
Már töltöm is -
#994 WarezCenteren a végleges van már? -
#993 Melyikről töltöd? -
#990 Jó izonews alapján OK. Szal megnézzük. -
#989 ISOnewson is ki van rakva úgyhogy nem hiszem hogy egyszerre akarnák megviccelni a nagyközönséget -
#988 LOL én is néztem. Mi a szent szar ez? :D