63
Destruction Start - www.destgames.hu
-
#23 szerintem ezek PS2-es képek... -
Blint #22 igen, úgytudom, hogy azok
még van pár itthon a gépemen, majd kirakom holnap azokat is -
#21 és azok frankón a PC-s verziójú képek? -
Blint #20 basszús, még is csak vannak a G betű alatt :D
tiszta hülye vagyok már :) -
Blint #19 jah, bocs, mégsincsenek fönt :(
holnapra pótolom őket, már fel akartam rakni -
Blint #18 vannak, igen
menj be a Destruction Start oldalon a kép galériába
bal oldalt a menüben, lent -
#17 különben vannak már a PC-s Vice City-ből képek? -
#16 ok, majd a hétvégén megkeresem ICQ-n keresztül, hátha be tudok segíteni -
Blint #15 Figy, nem kell érteni az oldal szerkesztéshez, mível a frissítés PHP admin oldalról történik.
Az úgy működik, mint a forum pl., hogy ilyen szöveg dobozba beírod a hírt mondjuk és egy mehet gombal, kikerül az oldalra.
Hogy pontossan, hogy épül fel majd az oldal nem, tom, mert nem én csinálom, de beszélj OsOnO-val ha érdekel.
Esetleg az ICQ számát is meg tom adni: 159979718
Már nincs fönt, de kora este gyakran on-line -
#14 remélem még a Vice City megjelenése előtt elindul az oldal -
#13 szívesen segítenék, csak az a gáz, hogy nem értek az oldalszerkesztéshez... -
Blint #12 Lehet, hogy GTA: San Andrews, a GTA4-et nem hivatalos forrásból hallotam! -
Blint #11 Ha minden jól megy, akkor még ebben a hónapban!
A Design már készűl, lessz aki megírja a PHP kódot is, már csak több szerkesztőre van szükség, hogy minden meglegyen az indúláshoz! -
#10 én már nagyon várom -
#9 és mikor indul kb? -
#8 GTA4? Nem a GTA: San Andrews-re gondolsz? -
#7 -
Blint #6 Igen, SŐT!! GTA 4 -el is! Bár erről még csak annyi hír van, hogy lessz, de később ezel is fog foglalkozni az oldal.
Vice City az mindenkép lessz! -
#5 Vice City-vel is foglalkozik majd az oldal? -
Blint #4 Hali
Hamarosan indul a Destruction Start új aloldala, egy GTA játékokkal foglalkozó oldal!
Ennek az oldalnak a szerkesztéséhez keresünk tagokat, akik minden fizetés nélkül, ingyenesen beszállnának a szerkesztésbe!
Webcím: www.gtarovat.on.hu
Vagy elérhető a Destruction Startról is: www.destgames.hu
Ez az oldal a GameStar CD mellékletén található GTA3 rovat on-line változata lesz, viszont nem csak GTA 3 -al foglalkozik majd, hanem az összes eddig megjelent GTA játékkal!
Az oldal főszerkesztője OsOnO, tehát neki írjatok, amennyiben szeretnétek jelentkezni:
[email protected]
Az oldal foruma már elindult, amit lehet is használni:
http://destgames.hu/forum/viewforum.php?f=25
-
#3 jaa, télleg, sorry :DDD -
#1 "Doom 3 fejlesztés leáll!
2003 Április 1. | 15:08:30 - Dile
Sokakat lesúlytott a hír, hogy az ID Software a Doom 3 alpha verziójának kiszivárgásából adódott vesztesége miatt képtelen folytatni a játék fejlesztését. John Carmack szerint õk már biztosan nem tudják befejezni a gammát, így el kell adniuk annak jogait. Az egyik fõ pályázó a Microsoft...
"
l0l, vagy ez igaz?