32
  • Ymir
    #32
    na ez egy értelmes beszolás volt , és még válaszoltál is ész érvekkel a kérdésemre bár én nem hinném hoyg annyival drágább lenne mert mikor én vettem az asus ti4200 5000 el volt drágább a gigabyte ati9500 na mind1, bár mindenki ilyen lenne ugye sztavroszkám a beszolásaid lehet hogy poénosak csak ez nem a gálvölgyi show,és az nem baj hogy poénkodsz csak közben azt is ird le hogy mi is a hozzászolásod ehhez a témához.na csá
  • Poki
    #31
    Ui.: Bocs a hejesírási hibákért, de asszem a net nem arról szól. :)
  • Poki
    #30
    Háj!
    Öccsém micsoda eszmecsere folyik itt, csak alíg van értelmes beszólás ahhoz amihez kéne. De hát mit lehetne hozzűszólni ahhoz, hogy jön az NV35. Na és? Amíg nem látom úccse hiszem, hogy mit tud. Én is ma veszek gépet (AMD, G4 Ti) és csak azért veszek Ti-t mert az Ati R9500 15-20 rugóval több. Nem mintha nem tudnám megvenni, de jobban jár az Mber, ha vár vele fél évet, mert addigra lejjeb megy és kedvezőbben jut hozzá (közben a pénze is gyűlik ). Szal mindenki vegye azt amire pénze van, mivel aki igényeskedik annak tutti van pénze is, aki meg nem annak jó az alacsonyabb ár/teljesítmény is.
    Ja, Ti4200-at veszek nem 4600-at.
    Azt meg elismerem, hogy most az Ati a nyerő, az Nvidia meg jól beszopta a szutyok FX-el. De meg is érdemli.
  • Ymir
    #28
    pedig azt hittem válaszol a kérdésemre :((((
  • Ymir
    #25
    JA sztavrosz még mondanék valamit ja és még na válaszolsz a kérdésemre?
  • Ymir
    #24
    SZTAVROSZ neked csak annyit hogy ilyen bunko embert azé még nem láttam,söt fogalmad sincs miröl beszélsz sztem neked még nem is volt ati kártyád ha meg volt is az is valami powermagic fos, nálam viszont volt márkás nvidia de se képben se teljesitménybe nem volt képes utolérni az atit,te vagy azaféle ember akivel nem lehet ész érveken vitatkozni mert csak nvidia forever az agyad és a hozzánem értésed a vonatos poénokkal probálod leplezni, arra kérnélek hogy miután szétszidtad a családom azután egy azaz egy érvet mondjál amiért jobb az nvidia mint az ati de az ne az legyen hogy az nvidia több áramot eszik
  • RpPRO
    #17
    sztavrosz, ha te mindenkit utalsz es sertegetsz, eltudom kepzelni, mennyire utalod magadat. :))) Kisebbsegi komplexusod csak igy tudod legyozni? Amugy aszittem, neked mar az nv40-et is elkuldte tesztelesre az nvidia. :DD
  • sztavrosz
    #16
    Kicsi húszár! Olyan a fejed, mint a seggem. Nincs különbség! A mondatot nagybetűvel szoktuk kezdeni te IQ bajnok, te lófaszjóska senki!!! Jobb lett volna, ha anyád manduláján végezted volna! Nem tudtok a tényekkel szembesülni, ugye??? Ez van! Csak azt bánom, hogy a babakocsidat, anyád helyet nem a vonat tolta!
  • sztavrosz
    #14
    Amilyen kicsi betűkkel van írva az azonosítód, olyan kicsi a farkad, ugye??? Fáj az igazság, ugye!!? Arra költöd a fizetésed amire csak akarod, tudom hogy a McDonald'sban nem fizetnek téged túl jól, úgyhogy a te esetedben érthető az ámdeés, étiájos, línukszós, grévis hangkártyás, éforegeres konfig. De nem kell paráznod, van jó hírem is, hamarosan a kormány megint minimálbért emel, és akkor jobb PC-t is tudsz venni, mint a jelenlegid, ami úgy kb. az ókori abakuszok számítási teljesítményével vetekszik. Annak meg külön örülök, hogy elégedett vagy!
  • Lammer
    #13
    Ezt már én sem bírom beszólás nélkűl!
    Eddig mindig csak yokat somolyogtam ezen a fatökü barmon, de most már én se bírom...
    Figyelj ide faszkalap!
    Mi a fasz közöd van hozzá, hogy én mire költöm a fizetésemet???
    Én tiszteletben tartom másnak a vásárlási-döntését!!! Hagggy döncssem el mit veszek, oké????
    Tudod mit???
    Nekem AMD van ATI 8500-tel és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ezért nem fikázok senkit...
    ennyi, húzd meg magad oké???
  • Sanguinius
    #12
    sztavrosz te hülye vagy.
  • sztavrosz
    #11
    Ma ennyit ér az ATI=1314459180 USD Egy évvel ezelőtt az 13.28 dollár volt 1 ATI részvény, ma 5.54 A fogyasztók pénzszavazatai nem titeket igazolnak, ti lankadt f*szú pöcsök. Vegyétek a gagyi, szintén tűzforró olcsó húsnak híg a leve átiiikilencezerhétszázprósvideókártyátokat!!! Ennyit rólatok faxopók!
  • sztavrosz
    #8
    Az nVIDIA a király és kész! "nem éppen sikeres GeForce FX" Kedves Spencer, nem kéne megmagyarázni a híreket, mert ilyeneket a szocik szoktak csinálni!
  • Evilmann
    #5
    Lehet, hogy jól fut minden, de pl. a Morrowindben vagy az Enclaveben vess egy pillantást a vízre, és még egy csomó ehhez hasonló effekt nem megy egy mx440-en.