832
Kízeleg a szavazás - IGEN vagy NEM?
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
-
#124 mondjuk azt, hogy nem utálod a kiba komcsikat, mert a fidesz politikája ezerszer kommunistább volt.... -
#123 Nem tudom, de a jobboldali szimpatizáánsok tipikus jeleit hordozod magadon, az elvakultságot, az agresszivitást, a kőfejűséget.
Bocs, nem akarlak megbántani, de ez az amitől kikészülök. -
K.András #122 "hol tankolnád szívesebben tele az autód?"
Ezt igy nem lehet nézni,itt arrol van szo hogy náluk lehet többe kerül mint itt, de náluk ötször akkora fizetés mellett... -
#121 és utána nézd meg, hogy az én szüleim mennyit keresnek, és rögtön középen találod magad..... hidd el, az a sima Brava pl. anyáméknak egyszerűen ELÉRHETETLEN lenne... -
#120 na, úgy látom itt egy flém alakul ki, úgyhogy lépek angolra.....
hali! -
KennyG #119 ...ha ez nem kurva nagy különbség akkor mi?! -
#118 ja, és nem azért vagyok EU párti, mert az MSZP az, nekem mindegy melyik párt jutattja be az országot, de aki ellene van, azt nem tudom megérteni, nem megy annyira jól, hogy kimaradjunk -
KennyG #117 nézd meg faterod mennyit keres és nézd meg hogy anyám v. apám mennyit keres 1 évben és azután szövegelj! -
#116 hát erre mit mondjak? :) -
#115 hát sajna én is "kiba komcsi" vagyok, meg Kenny is és Gery is, és érdekes módon mind ugyanazt akarjuk elérni
de ez már tényleg nem ez a téma... -
KennyG #114 Ukrajnában! : ))) -
#113 Ez egy faszság! -
#112 hol tankolnád szívesebben tele az autód? Itthon vagy a németeknél? -
KennyG #111 és legalizálni kellene má' a fűvet lásd Svájc, Nagy Britania, Belgium, Hollandia. -
#110 lenne.
próbáltam is -
K.András #109 De attol mert a %-ék magasabb(ha az bár nem hiszem) azért az összegben lehet kevesebb mint a mienk... -
#108 oké! az nem árt senkinek :)))))))) -
#107 "van más választásom?"
most akkor van vagy nincs? -
#106 Ha már adózás..
A sávos adózás szemét dolog, de másképp tényleg a büdös életbe nem állna talpra ez az ország.
Talán egyszer majd megváltozik az adózási rend, de az még messze van.
Addig is a tehetősebbje jobban kiveszi a részét a költségekből, ez van:( -
KennyG #105 na menjünk és tépjünk be inkább! : ))) -
#104 bazz 5kor angol órám van , mennem kéne már nagyon :))))))))))) -
#103 Na ebben tévedsz!
A németeknél 90% adó a benzinből -
K.András #102 "te szívesen fizeted Kádár tartozását?"
Kb négy éve ki vannak fizetve azok a hitelek amiket a kommunizmus alatt vett fel az ország!
Ez azt jelenti ellentétben azzal amit szajkoztak, hogy igy meg ugy el van adosodva az ország az nem volt igaz. -
#101 Naaaa. -
KennyG #100 és akkor még nem beszéltünk az üzemanyag adójáról ami szintén nálunk a legmagassabb... az adót is megadóztatják vazze! -
#99 miért ne lenne lehetőségem???? -
#98 a társadalombiztosítás nem SZJA, ugye -
#97 De nem minden áron kell a nyugati tőkét az országba csalni.
A magyar gazdaság nem feltétlenül erősödik a túlzott külföldi tőke beáramlástól.Fokozottan oda kell figyelni erre.
Én baloldali szimpatizáns vagyok, végighánytam 4 évet a Fidesz agresszív politikáját látva, de azért sok dologban egyet értettem velük, többek között a külföldi tőke szabályozásában.
Ha már itt tartunk, a Fidesz inkább követi a hagyományosnak mondott baloldali eszméket, mint az MSZP, csak az előadásmód visszataszító.
De ez a topic nem is erről szól, sorry:D -
#96 a véleményedre vagyok kíváncsi, nem a lehetőségeidre, mert tudom, hogy azok nincsenek
Kenny sem azt mondta, hogy nem fizet, hanem azt, hogy nem szívesen -
#95 Te is középosztály vagy nem? -
#94 persze hogy nem, na
BOCS KENNY nem rád hatagszok, hanem a sok kiba komcsira
KENNY!!! TÉGED SZERETLEK !!!! csak ne beszélj faszságokat :))) -
KennyG #93 Meg azt unom, hogy van aki kurva sokat keress és van aki kurva kevesset! az 2 típus található Mo.-on. NO középosztály! -
#92 és az szerinted mi?? nem csak az SZJA-t hívják adónak.... -
#91 van más választásom? -
#90 amúgy nem hiszem, hogy Kennyt kéne lepöcsözni... -
#89 hihi, azt hogy csináltad????
azt nem adóra fizetted, hanem tb-re meg hasonlókra -
#88 miért, te szívesen fizeted Kádár tartozását? -
#87 hanem kivel te pöcs????? nagyapáddal??? -
#86 hát pedig ez volt.... vállalkozóként kifizettem 150 rugót, nulla forgalom mellett, aztán meguntam és kiszálltam -
KennyG #85 az lehet, de ne velem fizettessék vissza!