Serial-ATA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszke
Vagy azt hogy winfos telepítéskor lássam a SATA karin lévõ vincsit.
A régi vinyót a PATA-sat kivettem.
SATAS wincsi már be van particionalva 10GB+ a maradék, NTFS-nek bírni kéne.
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Promise többet tud.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
VIA vs. Promise?
elég egyértelmû hogy nem a via-sat :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
De az én ilyen lapomon mindkettõ rajta van FIR
- VT8237 VIA
- Promise 20579
Mindkettõ rajta van
Skacok, segítsetek már, xp64 feltelepítés miatti problémák miatt kérdem!! Van egy MSI K8T NEO2 alaplapom, minden rendbe vele csak van rajta két fajta SATA, melyik melyik
Itt van a leírásban a két fajta stat vezérlõ, mi akülönbség
VT8237 és a Promise 20579 On-Board SATA vezérlõ
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
HDD SEAGATE BARRACUDA SATA V 120GB (7200RPM, 8MB) 39754 49692
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Volt egy teszt a 120GB-s Barracuda V-rõl (Seagate), szeretnék én olyan gyors IDE vinyót.
Nem mellékesen Raid-ben rávert a nálánál drágább 10.000rpm-es és csak 36GB-os WD-re Raid-ben!
A WD árából két ilyet lehet kapni.
A Seagate nem sokkal drágább, mint egy sima IDE-s 120-as vinyó ...
Errol beszeltem csakhogy 10000Rpm nem 7200 mint a mostaniak ez a nagy kulombseg.
Mert szerintem egy 7200-es SATA semmivel nem gyorsabb mint az eddigi vinyok.
SATA mobil rack-et lehet venni valahol?
A SATA vinyót ugyanúgy lehet particionálni, mint a sima vinyót, ugye? Pl.: fdisk, EFdisk, Partition Magic, stb.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"