792
zene, hírek, egyebek
-
#152 máshonnét valami?Torrent, FTP, vagy link... -
#151 valami nem megy!!!:( -
#150 hihie -
#149 WHá, ezek köszi thx örök hála -
blackgamer #148 link -
#147 mijeza zene? letölthető valahol ftp vagy webről? -
#146 jeehhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!don't you cry tonight........ -
#145 Jó nehogy azt hidd, hogy ennyit hallgatok :) Meg sem tudom számolni, annyi zenét szeretek, és annyi legjobbat ismerek. :) De legyen! Deep Purple :) -
#144 Bejövős ez a Coma! (persze hogy jó, Guns :P ) -
#143 ezek a legjobbak
bár a deep purple-t kihagytad :) -
#142 dead horse beszteszt :D -
#141 Estranged-et feltétlenül :) Tetszeni fog -
#140 A Dont Cry is király.
Akkor majd megszerzem ezeket a számokat, bár lehet, h meg is vannak, csak még nem hallgattam meg.
AC/DC -
#139 Helyesbítés: lehet, hogy hallottam, csak nem maradt meg bennem. -
#138 Szövegelni bárki tud. Engem mostani zenék közül is van, ami megfog. Amiben van erő, (de nem erőltetett), vagy zeneileg teszik benne valami, vagy a szövege... Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem mindenki születhet olyan előadónak, mint Axl, vagy Mercury, de nekik el tudom hinni, hogy őszinte amit énekelnek.
Egyébként 20 éves vagyok, de csak két éve ismerem a Gunst... :DDD Ez a vicc. De így visszaemlékezve a 90es években láttam egy rakás guns pósztert, meg guns matricás rágógumit, de a zenéjüket soha nem hallottam, de Led Zeppelint, Black sabbathot, AC/DCt és ilyesmi rockot hallgattam/hallgatok. -
#137 Akkor inkább már egyértelműen az Estranged :)
És Don't cry (alternate lyrics) -
#136 Igen, tudok a feloszlásukról... :D (Nem bírták sokáig :)))
Hümmm... hát nem "szép" dolog ilyet ajánlani :D, de sz'tem ha hirtelen nem tudnád máshonnan megszerezni, töltsd le a Coma-t! :]
TÉNYLEG érdemes meghallgatni! -
#135 A Busted már feloszlott, nem véletlenül.
SZtem egyértelműen a Welcome to The Jungle és a Paradise City a legjobbak, de ott van még a Knockin on Heavens Door is, bár hozzáteszem, hogy amit te írtál, nem is ismerem. :( -
#134 Én is, NAGYON!!!
Nem tudom, írtam-e lejjebb, de ilyen még a Coma!
Attól dettó kiráz (engem is) a hideg! Amikor felhangzik az a nyújtott bííííííííííp... "Zap him again... Zap the son of a bitch again!"
Nagyon kemény nóták ezek!!! A régiek legalább szövegeltek is valamiről, volt a daloknak mélysége, mondanivalója... nem úgy, mint a mai divat "rockerek"! (Gondolok itt a Busted, meg egyéb tini-rockbanda szörnyedvényekre :PPP)
"You got a one way ticket
On your last chance ride
Gotta one way ticket
To your suicide
Gotta one way ticket
An there's no way out alive..."
-
#133 Nekem is ez a kedvenc számom... Sokszor kiráz tőle a hideg. Főleg tokiói koncertvideón, a legvége. "I never wanted it ...to diiiiieeeeeeeeeeeeeeeee hejjeej heejjej
szeretem őket -
#132 Ésss? :() Slashnak volt vmi interjuja, ahol mesélt egy koncertjükről... Már nagybaj játsszák a nótát, nyomatja a solokat, szám közepén pedig észrevette, hogy nincs bedugva a cuccos az erősítőbe 8))))))) -
#131 Puskák még vannak, a rózsa elszáradt. :( -
#130 8D
4evö! :D -
#129 Guns N' Roses a király!!! -
#128 és a gitár csúnyán nincs bedugva! -
#127 jól emlékszel
ebben ugrik be a gecinagy hajóról axl a vízbe :) -
#126 Igen.
Sőt, ha jól emlékszem, Slash emelkedik ki a habokból, gitárral a kezében. -
Vlala #125 ennek van a delfines klipje? -
#124 hohha
mi péntek esténként haverral kocsmába indulás elött mindig megnézünk egy egy klipet a gunstól és meg is van a jó hangulat egész estére 8D -
#123 A legnagyobb kedvenc azonban az "Estranged"...
"Well I jumped into the river too many times
to make it home
I'm out here on my own, an drifting all alone
If it doesn't show give it time
To read between the lines
'Cause I see the storm getting closer
And the waves they get so high
Seems everything We've ever known's here
Why must it drift away and die"
Írtó nagy hatással volt rám ez a szám... persze most is.
-
#122 Óóó... végre megtaláltam a topikok gyöngyszemét!!!
Sajnos én elég későn, csak '94-ben szerelmesedtem bele a GN'R-be (8-os voltam akkor), mind a zenéjükbe, mind pedig Slash-be...
Élőben egyszer sem láttam őket.
Ők voltak az egyetlenek, akiknek MINDEN albumuk, összes számuk kivétel nélkül tetszett/tetszik, és meg is van minden albumuk eredetiben. (...kazin ) -
#121 nekünk videó behalt szazl..
nekem meg queen koncertem is van %D -
#120 hú nekem egy baromi régi koncertfelvételem van meg... még az elsők közül való!
sőt van egy jó kis keresztapa arhívom! de ezek még véháesek! -
#119 ehhe
nekem a tokijóji koncert van meg, két részben
meg volt még egy régebbi, nem tudom mi volt a címe, valami doku- film, csak az volt a gáz, hogy angol, és nem volt felirat hozzá D: -
#118 velkám tu di vidijóz -
#117 melyiket ?
nekem is van kettő :D -
Gabyee #116 gratulálunk a szerencsés nyertesnek -
#115 guns dvd-t kaptam a Nagyanyósomtól karácsonyra! -
#114 -
Gabyee #113 róluk nincs mit beszélni,őket hallgatni kell
aki meg nem teszi az nem tudja mi a jó:P