792
zene, hírek, egyebek
-
#312 most mi van axl-el.
zenél még? -
Gabyee #311 Ők az istenek(Meg a Chili:) -
#310 áztat%4 -
#309 /me eszhalkatyja: november rain -
#308 hy
a snoop dogg c. topikot mere talalom.
.dddd -
#307 N0w pLayIn' iN wInaMp : Guns N' Roses - Don't cry -
#306 ..don't you ever cry-yy-yyy dont you cry tonight :D
-
#305 :) -
#304 up -
#303 Hát akkor, ahogy a Don't Cry klip végén..:
R.I.P. W. AXL ROSE 1962-1990 -
#302 az biztos :D -
#301 azt nem tudom, de azzal az utolsó Rio koncertel be is temette magát :D -
#300 96-ban már meghalt Rose, nem? :-) (szigorúan csak zenei, és mentális értelemben) -
#299 Jah kb.. a 93as vagy nemtom lehet 96os koncertfelvételük már valami borzadalom volt. -
#298 Huh .. azért Axl is fejlődött valamit énekben ez a 85ös dont cry-tól.. aztán meg vissza jól. -
#297 demot még!!! -
#296 jáj :D -
#295 Jok a demoak -
#294 Ain't Goin' Down - 1985 - live
Ez az egyik legelső daluk.
Végül nem adták ki (talán annyira nem is baj :-) )
De érdekességképpen, meg lehet hallgatni. -
Adelaide #293 de az a lerövidített változat volt...de így is nagyon szép, igazad van:) -
#292 Gitárral meg mindennel együtt megjelent hivatalosan, ez így érdekes, szimplán zongorával :) -
#291 hm, jóak ezek a demok, ha van még ne legyetek restek belinkelni :-) -
Adelaide #290 nem győzünk elégszer hálálkodni, köszi:))) a vége egy pillanatra tisztára a greas-re emlékeztetett:) kár, hogy nem került fel ez is vmelyik cd-re, gitárral meg mindennel együtt -
#289 November Rain - zongora változat -
#288 Na, legyen még egy November Rain verzió, hátha valakinek nincs meg.
Itt Axl kezdi már kidolgozni a későbbi dalt, megvan már a végső szólónak a dallama is , ezen a felvételen csak ő szerepel, ahogy eljátssza zongorán
Ez egyszerűen gyönyörű, a végső szóló zongorán előadva különösen.
-
#287 htx:o -
Adelaide #286 köszike, ezer hála a demókért:)))))))) annyira szeretem a Don't Cry-t, és tényleg nagyon szép ez a '85-ös demo:) -
JohnPetrucci #285 Ja, és a November Rain demo....
Hát nekem is áldásom a linkelőre!!!!
-
JohnPetrucci #284 De kira!
Soha nem hallotam tőlük még demót, de ez nagyon bejön.
Érdekes hogy ők is ilyenek voltak. -
#283 Don't Cry - 1985-ös demo -
#282 :-)
Belinkelem neked a Don't Cry 85-ös demoját is.
Kicsit rossz minőségű, Slash néha kicsit mellényúl, de közben egyrészt jó ritka felvétel, másrészt nekem jobban tetszik mint a később megjelent változat :) -
#281 még mindig áldom azt, aki belinkelte az 1985ös november rain demot... -
Adelaide #280 de ha nincs összefogva a haja, ezerszer jobban néz ki
a sweet child meg a welcome to the jungle klipje a kedvencem...lehet hogy azért, mert ezeknél hang is van, nem csak kép:) de a patience is tök ari -
#279 Nem lényeg :D -
#278 rövid haj? pff, csak össze van fogva :P -
#277 Sziasztok! Bocsi, hogy eltüntem, csak leérettségiztem, és 4 napig ittam, nem voltam itthon.
anymore and what for sztem: soha többé, és miért...
Amire nagyon rákattantam az aaa Yesterday-s klippje.. Nagyon jó ez a fekete-fehér megoldás. Olyan a hangulata, mintha egy kibaszott másnapos reggelen sütne be a füstös szobába a napocska, de már kezdődne megint minden előről. Meg a bevágott képek nagyon hangulatossá teszik az egészet. És loál.. Axl-nek rövid a haja :D Mindenkiről vannak jó képek benne. -
Adelaide #276 na, mostmár töltöm a klippeket:) -
Adelaide #275 én meg egyet se láttam, csak képeket belőlük:( csak az a baj, hogy a november rain-ben egy csomó képen csak az a csaj látszik, akinek mindig elfelejtem a nevét:) -
#274 jah meg a welcome to the jungle is jó :-)) -
#273 Hm a dont cry klippje nincs meg, leszedem ^^
nekem a paradise city, november rain, estranged