1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#157 IGEN! -
#156 Igen a micsukó, vagy mi a franc a címe. Na és mit gondolsz melyik híres "sztár" vállalta el ezt a szerepet??? -
#155 Hát ez a msáok két csatornán is igy megy, ezek a játékok nagyon debilek, a müsorvezetőik meg kétszer olyan debilek....
Van az a kinais faszság, álriporteres micsoda, most komolyan van olyan ember a földön aki ha meglátja azt a nőt a parokájában a nagy fogával nem vágja le hogy nem igazi? Tényleg ennyire hulyének nézik az embereket? -
#154 Én nem tudom azokat kik készítik és milyen céllal, de népnevelő hatása kb annyi van, mint a sárga karikának a számmal.
Még kér a nép, most adjatok neki......vagy felkelünk :) -
#153 szerintem nem baj, hogy reklámoztak, csak egy kicsit túllihegték, a lényegről meg senki nem tud többet :) -
#152 mindkettő :) -
#151 Tegnap a Viasatot megbüntették 1 percre a reklámidő túllépése miatt. Amit azok csinálnak az egyszerűen szánalmas. Minden műsoruk előtt egy picsa könyörög, hogy fejtsük meg a feladott abszolút triviális rejtvényt, amihez kb 10 percen át segítségeket mond, meg betűket ad meg. Ezek vagy hülyék, vagy az embereket nézik teljesen hülyének. -
#150 FUUJJ !! UNIÓS REKLÁM!! FÚÚJJ!! -
#149 Jó, hogy szóba hozod, attól az üzenettől vagy mi a franctól ki bírok akadni. Ennél nagyobb idiótaságokat ki nem lehjetne találni. Ráadásul az a remek zene közben... -
#148 akkor a 4 óra reklámot hajnal 2 és reggel 6 között kéne leadniuk egyben+a bemutatókat, előzeteseket+közérdekű infokat+meg az bölcs idézetekkel záruló kis szösszeneteket, amiknek a neve nem jut eszembe.
Baeg tegnap néztem a BK-t a barátnőmmel, és a két rész nem volt olyan hosszú mint a kettő közötti kereskedelmi infodömping!!!!! okádék -
#147 A Monte-s reklámról még annyit, hogy a nagymutter négy doboz pudlingot csomagol a kölyöknek, oszt' a végén a fél busz jóllakik vele.
A pápaszemes Herripotter gyermek helyében meg pofánverném a srácot,tudja kit b*sszon fejbe a pudingjával! -
#146 Általában reggel 6-tól hajnali 2-ig van műsor, vagyis áltag 20 óra naponta. Ha ebből 12 percet nézünk, akkor naponta kb. 240 perc vagyis 4 óra tisza reklám/nap/kereskedelmi tv. És ehhez jön még a délelőtti tv shop reklámok ideje, ami 1/2 - 1 óra naponta. Phuu... -
Ramza #145 Annyira nem. Egy kellemes nap is tűnhet egy pillanatnak, és 5 perc reklám is fél órának :D -
#144 akkor én valahol rohadtul el vagyok tévedve, na mindegy :). -
Ramza #143 Nem lépik túl sajnos, csak úgy tűnik :(
Évente kb. két-három ilyen eset szokott előfordulni, sajnos gyakran közel másodpercre pontosan belövik.
A 7-9 óra sem jöhet ki, számolj csak utána.
De abban egyetértünk, hogy horror az a sok szemét, amit meg kell néznünk :( -
#142 akkor annyi :), de azt is túllépik rendszeresen. Valahol olvastam, hogy egy nap kb 7 v. 9 óra reklám megy le a kereskedelmi adókon...a pontos számra nem emléxem, de minden képp horror :( -
Ramza #141 Közszolgálatiban óránként 5, kereskedelmiben óránként 12 perc reklám engedélyezett. -
#140 ú baeg ez azért elég durván hangzik....szal ő egy tökéletes célpontja a reklámoknak :) -
#139 Kémiatanárunk mondta, hogy az "aktív zöld részecskék" a mosószerben eredetileg színtelenek, csakbefestik őket, hogy figyelemfelkeltő legyen... -
#138 A sok féle mosóport egyrészt azért nyomják, mert valahol konkurenciái egymásnak, másrészt meg azért, mert különböző célcsoportot céloznak meg. Nyílván a Dosia, ami asszem az olcsóbb kategóriába tartozik a szegényebb tarsadalmi réteget célozza meg, és ezért hangsúlyozzák folyton, hogy mennyire olcsó. Az Arielnél meg hogy minden szart kiszed, meg hogy mittomén milyen aktiv részecskék vannak benne, és nem az ára a lényeg...A kozmetikumoknál meg inkább korosztályos megoszlásról lehet szó, mert mindegyk qrva drága. Amilyen korú nő reklámozza, az a célcsoport.
Amúgy fullra idevágott a szösszenet :))
uff -
#137 Ez egy fullra idevágó kis szösszenet volt :)) -
#136 A reklámok 80%-a mosópor vagy hajfesték. Attól hogy egy reklámblokkban látok Ariel/Tomi/Dosia/Perwoll/stb mosóport ill. 200 fajta sampont meg hajfestéket férfi létemre nem fogja a vásárlási szokásaimat befolyásolni. A gyerekekét úgyszint. A reklámok nagy része inkább az erre fogékonyabb nőket veszi célba, több kevesebb sikerrel. Én maximum annyit akarok (vagy nem akarok, de a reklámok belémsúlykolják) tudni, hogy az Ariel jobb, mert drágább.
A humoros reklámok legalább figyelemfelkeltőek, de egy mosóport nehéz lenne így reklámozni. (A söröknél tökéletes.) -
#135 Az írtam, hogy nem rossz. Nekem is tetszik, nem azt mondtam, hogy szánalmas. ;) -
#134 a soproni ászok bemutatja:
MÁTRIX : Reloaded
-
#133 Kíváncsi vagyok, hogy ha egyszer végignéznénk a reklámzabálók éjszakáját, utána milyen agymosottak lennénk :) -
#132 Abszolút egyetértek veled, a péntek13 kampány egy idegtépő szar volt.
Viszont nemrég láttam egy Klapkához hasonló költségvetésű, és kreativitásban is majdhogynem alulüberelő reklámot:
"lapot!Lapot!"->MIX (ez valami új újság asszem)
BROÁF -
#130 De azért szerintem egyszerűbb azokat a reklámokat felsorolni amik tetszenek :).
Éppen ma vannak óccsó jó cuccok az Elektroworldben :))) ha van kedved egy kis real-henteléshez a csordában :))) -
#129 Szerintem ez még az aranyos kategória és nem a szánalmas! -
#128 :)
Szóval Suprás vagy!
Dícséretes!!! -
#127 De!!! :)
Félig... :)
Vannak occcsó jó cuccok is. Néha... -
#126 Ez az új Mounten-Dew (vagy ahogy írják), sem rossz. Amikor a csávó egy bicajjal lehagy egy vágtázó gepárdot, aztán lenyúl a torkán, és kivesz a gepárd gyomrából egy teljesen ép 0.33-as MD-s dobozt. Wazz. A "csúnya cica" egészben lenyelte a dobozt??? :) -
#125 Semmi. Elfelejtettem kibiggyeszteni elé az offtopic betűhalmazt :) -
#124 az benne a legkirályabb, amilyen pofát vág a faszi, mikor a csaj meglöki az Elvis babát, hogy rángatózzon...az az elégedettség, és önbizalom apám!!! :) -
#123 hja igen amikor szétalázza az autot majd az auto kipurcan :))))) -
#122 ja egyszerűbb lenne egy lyukacsos papírlap meg egy festékszóró :) -
#121 Régebbi, de asszem audi reklám volt, mikor a táncoló elvisz babás faszit vette fel az audis csaj. Na nekem sokáig az volt a kedvencem :). -
#120 adnak hozzá lyukacsozott maszkot is?mint minta... -
#119 arghh..szanalmas.hu kategoria... -
#118 ez tiszta sor, én is röhögtem rajta, csak egy kicsit tovább vittem a gondolatot. A poén részével maximálisan egyet értek én is!
Igaz nem TV reklám, de a múltkor nő ismerősöm mondta, hogy az idén a szeplő a trendi, és ennek megfelelően az egyik női újságban már reklámozták a SZEPLŐ RAJZOLÓ CERUZÁT!!!! Ez már a vég.... -
#117 ez csak egy pojjjén.. hogy már menne aludni a faszi vetődik a cuncimokusa mellé erre a picsa: ájjácsak meg... erre a férfi megáll a levegőben..semmi más csak poén