Red Faction 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Death only needs to knock once.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Mert én csak mentem azt lõttem, mivel vagy túl könnyû volt a pálya, vagy túl nehéz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
1-2 dolog, ami különösen tetszett: a mechszerû armor, lövöldözés a hajókáról a város felett, TANK (rohadt jó a "nem-fér-el-sebaj-dõl-a-fal" fíling). tetszettek a maszkos enemyk dizájnjai és a robbanó pókok is. remek ötlet (ha nem is reális), hogy akimbonál lõhetek az egyik fegyverrel, míg a másikat töltöm. korrekt az arzenál is. nagyon hangulatos a hitleri/sztálini/castroi/stbi diktátoruszítás az elején.
ami nem tetszett: lineár 8(, az átvezetõ videókról azt hittem, a motorral készültek (lehet, így is van), amíg meg nem találtam a bikeket, a világ ok, de a sztori lehetne eredetibb is. ja, és mindig idegesített a játékokban a végtelenül respawnoló enemyáradat (nolf2-t is ezért húztam le többek között annak idején).
szóval szvsz korrekt kis játék, a rágógumiszintnél vmivel jobb, pár remek képességgel. nem nagy trónkövetelõ, de túlzásnak tartom, hogy "szar", fõleg az elsõ résszel és az utóbbi idõk termésével (postal, devastation) összevetve. mondjuk 85%.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Feltettem egy régebbi Detonatort és ment is. Az új driver összehülyítette!!!
Þór vígi þessi rúnar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy hasonlít a Gore-ra, nem?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
NEkem RadeON 8500 LE. De Unreal II megy. :)
Próbáltam már 2.6os és 3.2es Catalysttal.
Próbáltam felbontást váltani, az se segít.
Amúgy egy 128as rage-en mennie kell.
Ez igen kemeny 2 ora jatek bazz repul!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- bár ez jogdíjas szöveg - (c)IM,Bravo,Popcorn stb.)A medve nem játék.
miért van benne multi?
En 85 szazalekot megszavaznek neki, de a gagyi multi miatt csak 80 at kap, de ez is jo:)
`Take a look to the sky just before you die`
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Long live the freedom of information!" !!

graf/sound/gameplay
Dear Isonews user ,
As you know, the ISONEWS.COM domain was recently seized by the US Government in accordance with a court case against former owner David Rocci. A few months prior to the seizure, the domain was sold to a third party located outside of the USA, and has since been under the control of new ownewship, which makes the seizure of the domain illegal and abusive.
At the present time, we are in contact with our lawyers to see what our legal options may be. We are fully aware of the fact that taking legal action will be very expensive and time consuming.
For the moment we have decided to temporarily move the website to a new domain, so that all users can remain in contact and we may continue building a strong website for future users to distribute information freely. IZONEWS.COM will be the new location of the website, where you will find the same forums and information as before.
Please help us win this battle against Goliath and spread the word on our domain name!
Thanks for sticking with us, and Long live the freedom of information!
Sincerely,
The IZONEWS Team
www.izonews.com
Tessék lehet olvasgatni a híreket

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az isonews miatt csukták le, pontosabban azokért a cuccokért amit hirdetett és árult, különbözõ konzol mod chippeket, és egyebeket. A pontos hirre már nem emléxem. Már régota csak a lehetöségre vártak hogy valamiért elkaphassák, hiszen az isonews nagyon szúrta sokak szemét.
http://deathfellows.hu/
DIKKMA!
Véletlenûl nyitottam egy topicot ami már létezik... Be is írom, hogy "Sorry lehet törölni"
Gy.k.:Elismerem, hogy tévedtem.
Akkor minek írsz még bele egy ilyen megjegyzést???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?