Red Faction 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Butterbean47
szerintem meg rohadt jó game!! jobban el vagyok vele mint a mostaniakkal!

Death only needs to knock once.

ALCATELGOD
sduashdizghasoihd8izasgdo8uashduzfugzg8zasdiuhasoiuhdoiawusdo9 TÖRÖLJÉTEK EZT A SZART!!!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Látom él a fórum

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Szerintem egy kúrva jó game..... Shopot elvtárs

Randal
Ezt a játékot tényleg cska sima megyek azt lövöknek készítették.
Mert én csak mentem azt lõttem, mivel vagy túl könnyû volt a pálya, vagy túl nehéz.

Örm
Hogy kell a mentett állást betölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

asszem vmi "kikötõbe" kellett menni. a fenékhez közel, alulról felfele. talán 8(...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

nem nagyon értem a nagy ócsárlást (fõleg az elsõ részhez képest). a grafika ha nem is csoda, elég korrekt, van 1-2 hangulatos zene, NAGGYON jó a fejlesztett bontogatás. ami azt illeti, nem csodálkoznék, ha a kicsit tuningolt motort licenszelnék, és más játékban is viszontláthatnánk.
1-2 dolog, ami különösen tetszett: a mechszerû armor, lövöldözés a hajókáról a város felett, TANK (rohadt jó a "nem-fér-el-sebaj-dõl-a-fal" fíling). tetszettek a maszkos enemyk dizájnjai és a robbanó pókok is. remek ötlet (ha nem is reális), hogy akimbonál lõhetek az egyik fegyverrel, míg a másikat töltöm. korrekt az arzenál is. nagyon hangulatos a hitleri/sztálini/castroi/stbi diktátoruszítás az elején.
ami nem tetszett: lineár 8(, az átvezetõ videókról azt hittem, a motorral készültek (lehet, így is van), amíg meg nem találtam a bikeket, a világ ok, de a sztori lehetne eredetibb is. ja, és mindig idegesített a játékokban a végtelenül respawnoló enemyáradat (nolf2-t is ezért húztam le többek között annak idején).

szóval szvsz korrekt kis játék, a rágógumiszintnél vmivel jobb, pár remek képességgel. nem nagy trónkövetelõ, de túlzásnak tartom, hogy "szar", fõleg az elsõ résszel és az utóbbi idõk termésével (postal, devastation) összevetve. mondjuk 85%.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Örm
Ha Geforce kártyád van akkor töltsd le az nvidia.com-ról a legújabb detonator drivert!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Carlos
SimCity 4-nél volt hasonló nekem.
Feltettem egy régebbi Detonatort és ment is. Az új driver összehülyítette!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az 1 nekem is jobban tetszett!!!

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Felraktam az elsõ rész demoját és hat azért elég durva, hogy annak szebb a grafikája mint ennek, pedig azért az már megjelent vagy 2 éve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
Dettó.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Gagyi gém.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
A játék tényleg rövid, viszont szerintem jó kis játék ez, jó kis pörgõs akció game.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Le kell ugrani 1 szintel lejebb és ott lesz egy ajtó.

Dikkma
Nem értem, mindenki azt mondja milyen fos a grafika. nekem nem volt annyira szar, mint itt mondjátok. Valami csoda történt? :)

Amúgy hasonlít a Gore-ra, nem?
Taptarap
Nekem is 10 percet futott a gépemen aztán reinstall mert ilyen fos grafikát stb. kb 1,5 éve nem láttam.Óriási csalodás volt.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Azért hogy a Volition FreeSpace 2 után ekkora szart csináljon... szégyen.
Én megoldottam: Uninstall... :D
fluga
na bazzeg nekem meg most elindult ez a trágya domb. nem értem. egyik pillanatban kiirta, hogy nem elég jó a kártya és 5 perccel késõbb (anélkül, hogy bûrmit megváltoztattam volna) 1024*768-ban full grafikával, röccenés nélkül ment a gamma. ezt leszámítva egy katasztrófa. az elsõ rész az nagyon király volt, de ez csak silány utánzata, a motor olyan randa, hogy szerintem randább, mint az elsõ geo motor (az unreal warfare motorhoz már ne is hasonlítsuk). látszik, hogy egy psx-es átirat.

[HUN]PAStheLoD
igen! és minden ok! korrekt de a game shit!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

No, akkor egy lépéssel közelebb...
NEkem RadeON 8500 LE. De Unreal II megy. :)

Próbáltam már 2.6os és 3.2es Catalysttal.

Próbáltam felbontást váltani, az se segít.

Amúgy egy 128as rage-en mennie kell.
fluga
bazz azt irja most hogy your video card doesnt meet the requirements, ati radeon 9000 pro. ez nem elég neki??

fluga
ugyanez van az unreal IInél is semmi kép csak háttér hang? radeon9000prom van. miért teszi ezt velem??

fluga
nyomom én is de nem meegy! ez mitõl van?

Vajon az miért van, hogy telepítem a Red Factiont miegyéb, beállítom, legújabb driverek 9es DX, és indítás után a kép leakad, csak a háttérhang megy? (A fõmenüben.)
Ahm leultem red faction 2 ot jatszani... Grafika... hagy kivanni valot maga utan... Ugyanugy mint a jatek maga... 2 ora mulva ... vege... Jezusom ennyi lenne a jatek ? igen ennyi. osszesen 3x halltam meg. ennel csak a serious sam jobb mikor ott 1x se halsz meg vegig :) Kiabrandito! az 1es 100x jobb volt!

Sephi
Bake a Red Faction jatek kemeny 2 ora! Eskuszom itt hagytam havert ma nalam jaccani delutan 5 kor es normal jatekot jaccot singlit es 7 kor mikor haza jottem akkor nezte a befejezo filmet.

Ez igen kemeny 2 ora jatek bazz repul!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem vagyunk elkényeztetve???EMber tisztában vagy te azzal hogy mostanság mik jöttek ki?VAgy a holdon élsz?:PP

Dikkma
Hé te, ha nem vetted volna észre, az isonews az elmúlt idõszakban is mûködött mint http://stolemy.com, most meg mint izonews.com mûködik, ne legyél már ennyire nyomi, ha nem tudsz valamit inkább maradj csendben, ne reklámozd is magad még mellé.
Dikkma
Mert napi 2-3 topicot lehet záni, fogyatékosok miatt.
a.carkey
Jó ez? Érdemes leszedni? Az elsõ rész rövid volt, és az ásás kivételével semmi extra nem volt benne. Most van? Szép? Ai? Annyi más van, csak a PIGI2 csalódása után nem akarok sávszélességet elherdálni hasonszõrû társakra ... Valaki segítsen (különben öngyilkos leszek - bár ez jogdíjas szöveg - (c)IM,Bravo,Popcorn stb.)

A medve nem játék.

Gyerekek! Irjátok már meg ,hogy miért rossz( ha rossz egyáltalán)
I.C.ram
Nagyon gáz játék!!!!! Sokkal rosszabb mitn az 1.
"de a gagyi multi miatt csak 80 at kap"
miért van benne multi?

gergou
Nem ertek egye, a postal 2 ot pl fossaveri, es nekem tetszik a game, nyomjatok csak tovabb, majd beindul, a kornyezetet meg vegkepp csak itt lehet ebben a gamben ilyen szinten lebontani...
En 85 szazalekot megszavaznek neki, de a gagyi multi miatt csak 80 at kap, de ez is jo:)

`Take a look to the sky just before you die`

elvagytok tévedve, ennek agamenek nem "jónak" kell lenie, az elsõ se volt az itt a bonthatóság a lényeg, elvileg ennek a gamenak az lene a lényege szerintem hogy valahogy elterjessze ezt a bontogatós szemléletmódot... (bár a fejlesztõknek gondolom nem mindegy menyit kaszálnak vele :DD)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
hát nem is jó nem is rossz mondjuk a Violationan a Freespace 3on kéne dolgoznia szrtm

Spenser
ja nem valami nagy szám:(...

Ez jó vazz,
"Long live the freedom of information!" !!
Hujú, én gyõztem!
Ja, rövid értékelést, plz.
graf/sound/gameplay
Skyline, ideje frissíteni az információidat...

Dear Isonews user ,
As you know, the ISONEWS.COM domain was recently seized by the US Government in accordance with a court case against former owner David Rocci. A few months prior to the seizure, the domain was sold to a third party located outside of the USA, and has since been under the control of new ownewship, which makes the seizure of the domain illegal and abusive.

At the present time, we are in contact with our lawyers to see what our legal options may be. We are fully aware of the fact that taking legal action will be very expensive and time consuming.

For the moment we have decided to temporarily move the website to a new domain, so that all users can remain in contact and we may continue building a strong website for future users to distribute information freely. IZONEWS.COM will be the new location of the website, where you will find the same forums and information as before.

Please help us win this battle against Goliath and spread the word on our domain name!

Thanks for sticking with us, and Long live the freedom of information!

Sincerely,

The IZONEWS Team
www.izonews.com

izonews.com = isonews.com

Tessék lehet olvasgatni a híreket
nekem a multi nagyon hiányzik a gaméból.. :(

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

G. Joe
Adócsalálsért! :))) lol
Az isonews miatt csukták le, pontosabban azokért a cuccokért amit hirdetett és árult, különbözõ konzol mod chippeket, és egyebeket. A pontos hirre már nem emléxem. Már régota csak a lehetöségre vártak hogy valamiért elkaphassák, hiszen az isonews nagyon szúrta sokak szemét.

http://deathfellows.hu/

Crem
Bocsánat mindenkitõl, kis OFF:

DIKKMA!

Véletlenûl nyitottam egy topicot ami már létezik... Be is írom, hogy "Sorry lehet törölni"
Gy.k.:Elismerem, hogy tévedtem.
Akkor minek írsz még bele egy ilyen megjegyzést???

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nakem is kellene dj féle helyen van már ?
Oldal 1 / 3Következő →