9
  • Tikal #9
    egy a baj az internettel, hogy olvasni nagyon szar a monitoron, egy ujságot azért tovább birsz forgatni mint a monitort lesni....
  • b
    #7
    a grécsi azt mondta, hogy mindkét kifejezés egyenértékű a magyarban. sajnos hüjék és bunkók vagyunk. :)
  • Cat #4
    szerintem a blog csak divat, nem sok jövője van az olyanoknak, hogy "most jöttem ki a kádból, ülök egy törölközöben a gép előtt és csöpög a hajamról a víz a billentyűzetre" bla bla
    akkor van értelme, akkor érdekes ha egy adott helyszínről, pl bagdadból irja ezt :) amugy imho semmi
  • b
    #3
    a cnn 600 tudósítóról számolt be. és ahogy a cuccosukat néztem ők citizen mobilokkal nyomulnak, meg másodkézből vett hummerrel. :)

    kár, hogy a fasz bloggerekről nem írtál. talán valamikor ők fogják majd lenyomni a híroldalakat. >)
  • Laci73
    #1
    Kétségtelen tény hogy elsődlegessé vált az Internet mint hírforrás - a hírműsorok is szinte betű szerint idézik a weben olvasott dolgokat.
    Bár annyit azért megjegyeznék: nem egészen biztos hogy a helyszíni tudósítok a száz százalékos valóságot közvetítik...

    Más. A Net terjedése előbb utóbb maga alá gyűri a média többi ágát is. Először a nyomtatott média, az újságok tűnnek el a süllyesztőben: hiszen ma már egyre kevesebben kíváncsiak a napilapok TEGNAPI híreire. A hordozható notebook és tábla (na jó, tabletta) PC-k kiszorítják előbb utóbb a jó öreg napilapokat és magazinokat, különösen ha a jövőben egyre vékonyabb és könnyebb külsőbe öltöznek - sőt, akár bizonyos fokig flexibilissé (hajlíthatóvá) is válhatnak, méginkább emlékeztetve a papír kényelmességére.
    Az elektronikus média pedig egyenesen beleolvad majd a Netbe: bizony bizony pár évtized múlva már csak Net előfizetésünk lesz, a tévé, a telefon egyet fog jelenteni a Nettel.