9
 • Tikal #9
  egy a baj az internettel, hogy olvasni nagyon szar a monitoron, egy ujságot azért tovább birsz forgatni mint a monitort lesni....
 • b
  #7
  a grécsi azt mondta, hogy mindkét kifejezés egyenértékű a magyarban. sajnos hüjék és bunkók vagyunk. :)
 • Cat #4
  szerintem a blog csak divat, nem sok jövője van az olyanoknak, hogy "most jöttem ki a kádból, ülök egy törölközöben a gép előtt és csöpög a hajamról a víz a billentyűzetre" bla bla
  akkor van értelme, akkor érdekes ha egy adott helyszínről, pl bagdadból irja ezt :) amugy imho semmi
 • b
  #3
  a cnn 600 tudósítóról számolt be. és ahogy a cuccosukat néztem ők citizen mobilokkal nyomulnak, meg másodkézből vett hummerrel. :)

  kár, hogy a fasz bloggerekről nem írtál. talán valamikor ők fogják majd lenyomni a híroldalakat. >)
 • Laci73
  #1
  Kétségtelen tény hogy elsődlegessé vált az Internet mint hírforrás - a hírműsorok is szinte betű szerint idézik a weben olvasott dolgokat.
  Bár annyit azért megjegyeznék: nem egészen biztos hogy a helyszíni tudósítok a száz százalékos valóságot közvetítik...

  Más. A Net terjedése előbb utóbb maga alá gyűri a média többi ágát is. Először a nyomtatott média, az újságok tűnnek el a süllyesztőben: hiszen ma már egyre kevesebben kíváncsiak a napilapok TEGNAPI híreire. A hordozható notebook és tábla (na jó, tabletta) PC-k kiszorítják előbb utóbb a jó öreg napilapokat és magazinokat, különösen ha a jövőben egyre vékonyabb és könnyebb külsőbe öltöznek - sőt, akár bizonyos fokig flexibilissé (hajlíthatóvá) is válhatnak, méginkább emlékeztetve a papír kényelmességére.
  Az elektronikus média pedig egyenesen beleolvad majd a Netbe: bizony bizony pár évtized múlva már csak Net előfizetésünk lesz, a tévé, a telefon egyet fog jelenteni a Nettel.