Alaptalanok a Palladiummal kapcsolatos félelmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A Nexus a számítógépek között áramló adatfolyamok titkosítását fogja végezni, de a felhasználó által bármikor kikapcsolható lesz, és alapértelmezésben nem is lesz aktív"

Egy ideig, de amint eléggé elterjedt lesz, bármikor aktíválható lesz véglegesen.

"Mint Juarez elmondta, a Microsoft nem fog licenszdíjat követelni a Palladium-alapú alkalmazások készítéséért"

De rendes. 😊
"A felhasználók éppen úgy meg fognak bízni a PC-ben, mint jelenleg a pénzkiadó automatákban."
Most is pont annyira biztonsagos. 😊
a TCPA egy dolog, és a Palladium egy másik
nem kéne összekeverni a kettõt

zer0
Whale:

Minden nezopont kerdese.
Ha a felhasznalo nem fizet az M$-nek (mert esetleg mast hasznal) akkor nem hoz hasznot, kovetkezeskepp meg fog tenni 'mindent' annak erdekeben, hogy ne ugy legyen... "Vagy atall, vagy meghal."
Nem kozvetlenul a felhasznalot teszi tonkre, hanem kiiktatva az alternativakat rakenyszeriti, hogy az M$ rendszeret hasznalja, igy hozva hasznot az M$-nek.

Az engem nem erdekel ha az M$ ilyen korlatozasokat vezet be a sajat rendszereben, mert en sajat celra (es ahol tehetem mindenutt) nem hasznalok M$ termekeket. Engem az zavar, hogy (a gazdasagi helyzete miatt) ki fogja eszkozolni, hogy 'minden' PC hardware igy mukodjon ami ellehetetleniti az ingyenes alternativ megoldasokat.
zer0
"Microsoft nem merné arra használni a Palladiumot,..."

Az M$ nem arrol hires, hogy nem 'mer' valamit megtenni annak erdekeben, hogy tonkretegyen mindenkit aki arthat neki...
[HUN]PAStheLoD
most igen is érdemes fizetni mert különben max egy ébresztõóra prg-t tudsz csinálni.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Lacc
Szvsz most sem létezik és nem is fog létezni olyan rendszer ami feltörhetetlen.
b
jaj! a nagy köd.