F1 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kössz
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ibron
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ibron
Ibron
Ibron
de ha már visszajátszás legyen mán olyan mint a GT4-é és akkor mindenki elégedett lesz...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Amúgy megtaláltam a novice szintre a reális beállításokat,ha érdekel vkit:100% és 30%..így nagyon fasza...nemtom pontosan mi melyik,de holnap beírom ide.Bár gondolom a 2002-vel már alig jáccik akárki is,mer õsrégi..de azé jó játék😊.
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
u.i.:szted zavaró,h így ide írom azt,h Ibron?a Fifa 2005--ben néhánynak igen,de nekem mind1...nem fogom a kedvükért megváltoztatni..ez má minden fórumon így megy😄.
Ibron
Ibron
Na,tudja vki,h lesz-e1általán folytatása ennek a játéknak?Forma-1 2005?vagy csak 2006 lesz majd?Ja és fasza lenne végre tv közvetítést betenni😄....azzal1ik ország se járna rosszul,ha palik lenne,meg Czolner😄DD....csaka külföldieknek angolul dumálnának...szóval,van vmi hír arról,h jön-e ki 2005 és ha igen,mikor?Vagy 2006.
Ibron
Rotary & Dypee production
Valaki segítsen már abban hogy hogyan lehet a kormányt beállítani mert alapból balra húz a kormány és nem fog rendesen a fék és ezt nem lehet állítani. Legalábbis nem tudom. Valaki help hogy kell!!!!
Ha érdekel valakit, akkor a dc++ -on nyílt egy új hub!
Azoknak akik szeretik ezt a játékot, sportot és esetleg szokták neten is játszani! (persze nem csak nekik, mindenkinek)
A hub címe: formula-1.no-ip.com:9999
Gyerek minél többen!
Üdv: Frank