39
Formula1 2002
-
madage #39 Tudja valaki,hogy teljes verziót,vagy cracket,vagy sernyót vagy valamit,hogy ne csak 1 pálya működjön?
-
Djemba #38 f1c 99-02 jó csak de ne palik meg stb. kommentárra gondolj -
madage #37 Nekem léccci küldd el a magyarítást a [email protected] emilre.
kössz -
#36 elkészítettem a magyarosítást ami 95% akit érdekel az szóljon és elküldöm -
#35 köszi másik topikban megvan -
#34 f1 challenge 99-03 ? ebben vajon van lan, mert az bizony nincs a 2002ben:( -
Laceee #33 az F1 Challenge újjab mint az F1 2002 , nem volt itt szó konzolokról -
Djemba #32 csak nem pc-re ps2 formula one 2006 és csak 2008 után fog megjelenni megint pc-re ha meg nem hosszabítja a szerződését a sony -
Laceee #31 van -
#30 nem tudjátok van e ujabb f1 játék ennél? -
Ibron #29 Tud vki patcheket a 2002-höz?ha igen,vagy adja meg a web oldal címét,vagy msn-en küldje má át...ha átlehet küldeni.Előre is thanks. -
Ibron #28 jaaaa....hogy ez..LOL.igen,mer ott legalább van és sztem úgy teljes az F1,ha tv közvetítés is van benne..de a készítők még nem jutottak el idáig:D.
Ibron -
#27 "meg mint említettem tv közvetítés..valahogy úgy,mint a Fifába:)." -
Ibron #26 aha..de nekem így is yo..most naggyából élethű viszonyok vannak.....Istencsászár:igen,az a 1dik hozzászólás F1 és NEM FIFA.szóval nem értem mit kell itt Fifázni.
Ibron -
#25 ha töltsz lá módosításokat, akkor akár a minadrival elsőként is célba érhetsz..emlékszem, mikor neten jácottam, mindardis voltam én is, Indianapolis, és valami 1 perc alatt megtetem egy kört -
#24 #10 -
Ibron #23 ez a mohus gyökér pöcs írt Fifáról te elmebeteg,nem én:D
Ibron -
Ibron #22 hooollll???:DDDDD
Ibron -
#21 te kezdted nagyokos -
Ibron #20 hm?mit beszélsz te a Fifáról?:D Azt a Fifa topicokba írd:D.
Ibron -
#19 a FIFA egy fos....ne olyan legyen....legyen inkább PES-es....
de ha már visszajátszás legyen mán olyan mint a GT4-é és akkor mindenki elégedett lesz... -
Ibron #18 Bazzzeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggg!!!!!!Nem hiszem el!A-1-Ringen versenyeztem,22-dik helyről indultam a Minardival és a rajtom az valami szuper volt,mert az első kanyarban már 8-dik helyen dekkoltam és szépen tartottam magam mögött Panist meg a mezőnyt..Webber 22-dik helyen kocsikázott:DD.Erre mi a jó büdös fenét csinálok??Áhhh...ehh...ekkora hülyeséget...a bokszutca bejáratánál megpördül a Minardim és neki a bokutca védő falának....hátsó bal kerék repül a francba meg a hátsó leszorító szárny is...áhhh.Ilyet bazzeg!Az eddigi pályákon bakke mindenki lazán lehagyott,itt tudtam tartani a ritmust és erre tessék!Beszarok:D.
Amúgy megtaláltam a novice szintre a reális beállításokat,ha érdekel vkit:100% és 30%..így nagyon fasza...nemtom pontosan mi melyik,de holnap beírom ide.Bár gondolom a 2002-vel már alig jáccik akárki is,mer ősrégi..de azé jó játék:).
Ibron -
Ibron #17 meg,ha nem 100%-osat is,akkor is így van
Ibron -
Ibron #16 ok...amúgy tudom mit akartam még ide írni:miért van az,ha 100%-os verseny távot viszek,akkor ha letörik a hátsó leszorító szárnyam és entert nyomok,a damage-nél N/A van?Volt olyan is,h akivel ütköztem,annak kereke tört,meg szárnya én meg kiestem,ő meg a 8-dikon ért célba:DDD....szóval ezt nem értem..van ötleted/ötletek?
Ibron -
#15 nemzavar:D -
Ibron #14 jah:DDD....ok...még eccer thanks.
Ibron
u.i.:szted zavaró,h így ide írom azt,h Ibron?a Fifa 2005--ben néhánynak igen,de nekem mind1...nem fogom a kedvükért megváltoztatni..ez má minden fórumon így megy:D. -
#13 mer ezeken a helyeken nyomonkövetheted a 2005ös kiegészitőket:D -
Ibron #12 aha,thanks...de mé írtad be?
Ibron -
#11 HSW és F1 Challenge 99-02 fórum -
Ibron #10 király,thanks info...ha lesz hír az időpontról,akko gondolom majd a net is fogja nyomni ezerrel...nagyon kíváncsi leszek..pl,:kéne bele safety car:D....meg mint említettem tv közvetítés..valahogy úgy,mint a Fifába:).
Ibron -
#9 sonyé a liszensz egy ideig még azaz nemlesz f1 játék neves készitőktől de, ctdp és az rh csapat ezerrel dolgozik a 2005ös f1en amik még jobbak is leszenk mint egy pénzéhes cégtől kerülne ki egy csilli villa arcade szemét szal nyugi lassan megérkeznek.. -
Ibron #8 Hy all!
Na,tudja vki,h lesz-e1általán folytatása ennek a játéknak?Forma-1 2005?vagy csak 2006 lesz majd?Ja és fasza lenne végre tv közvetítést betenni:D....azzal1ik ország se járna rosszul,ha palik lenne,meg Czolner:DDD....csaka külföldieknek angolul dumálnának...szóval,van vmi hír arról,h jön-e ki 2005 és ha igen,mikor?Vagy 2006.
Ibron -
#7 Kéne a magyarítása valaki tudja honnan lehetne leszedni a havernak kell megígértem neki de eddig nem találtam sehol!!!!!!!!!!! -
blazini #6 Hi!
Valaki segítsen már abban hogy hogyan lehet a kormányt beállítani mert alapból balra húz a kormány és nem fog rendesen a fék és ezt nem lehet állítani. Legalábbis nem tudom. Valaki help hogy kell!!!! -
#4 van már 2003 patch vagy carset hozzá? -
frank3d #3 Honlap cím: http://formula1-hub.uw.hu -
frank3d #2 Azt még elfelejtettem, hogy a hub, technikai és személyes okokból csak délután 2 körül nyit! -
frank3d #1 Sziasztok!
Ha érdekel valakit, akkor a dc++ -on nyílt egy új hub!
Azoknak akik szeretik ezt a játékot, sportot és esetleg szokták neten is játszani! (persze nem csak nekik, mindenkinek)
A hub címe: formula-1.no-ip.com:9999
Gyerek minél többen!
Üdv: Frank