910
Ti Hogy Éreztétek Magatokat?
-
#429 az LOL! -
#428 27-en Diana D'Rouz Bankban -
#427 dzáááááááá
már csak egy hét! O.o -
#426 Ezen rohogtem en is...
Lehet direkt meghurcolja a mayday booking irodaja -
neménvoltam #425 én csak azt nem értem, hogy Dr. Motte mit keres az ő termükben :O -
#424 loál
sh forum, oder hirlevel...mar kialakult a teljes lineup! lesz másztáblásztá! -
Homaly #423 Valszeg mi is megyunk, csak most mar jo lenne latni valami line-up-ot!!!
Valakinek valami info?? -
#422 Csumpi all!
Lassan közeleg az év legnagyobb partyja!! Minden partyarcnak kötelező a részvétel. Én ott leszek, tegyetek ti is így!!!
Viva la Márc 26!!!!! -
#421 azt nem ismerem:) -
#420 Amit megért a "köz" is:D -
#419 jaja nem tom mi neked a "köznyelv" -
#418 Nemtom...nehezen értelek:)
Leírnád "köznyelven" is? -
#417 hasonló
csak annyi külömbség hogy ő a sámán
és megidézi valamejik summonját
pl:a cerberust assze ö a pokol örzője elméletileg:))
de lehet hogy tévedek.
az nem lehet hogy hyper harcos szeretett volna lenni? csak nem sikerált az áttalakulás vagy mégis?:D -
#416 summot?:)
Azmi? valami sámán? -
#415 biztos valami summont akart meg idézni:) -
#414 nem, csak éppen szarkész volt:)
biztos valami szeretetfless, vagy hogyhíjják jött rá, aztan igy nyilvanult meg:) -
#413 ezkész ^.^ -
#412 hát jah és ö éppen erőködött vagy mi?:D -
#411 Azert ez se semmi:
[img][/img]
Complex zárón csináltam:D
[REHEG] -
#410 csufos minek kellet berakni tiszta szégyen ez a pali+a csaja is fúj -
#409 csak a poloján láthato érzelmet probálja kifejezni. többkevesebb sikerrel. -
#408 Hátö...ja:D
Ez eredeti? Nem hiszem el, hogy valaki ilyen szarkészen fenykepezkedne:)
Nem lehet, hogy photoshop?:) -
#407 welcome
-
#406 ok -
#405 -
#404 na akkor te okostolyás te eddig is tölem idéztél ez az 1ik amásik óvassámá vissza mielőtt eleresztesz 1 hozzászólást me külömben nem lesze még okosabb kinek szólt a +aszánalom a tenevedet nem látom ott szal a mentségedre nem hozhatod fel ugyanis ha nem te akko biztos én indítottam a flémet ugye gondolod te de vajon ki kezdett e okoskodni ovassá má vissza nem csak köpködni kéne -
#403 Most akkor egymast ismetelgetjuk pepitába? Naneeee:D
Ha gondolod legkozelebb nyugodtan idézhetsz is tőlem!
Amugy mentsegemre legyen szolva, hogy nem en inditottam ezt az egesz "flamet", sot meg poenosan is hozzaalltam, de azert azt nem hagyom, hogy leszánalmasozzanak... -
#402 namost aztán télleg nagyon komoly voltál akkor idefigyu ha valaki itt okosnak képzeli magát az sztem te vagy pedig lehet hogy nem is vagy az ezt én is elmondhatom elég sok ilyen embert ismerek mint amilyen te lehecc előadod itt magad mekkora király vagy közbe meg csak egy kis ..... vagy -
#401 "de ha neked igy jön le akkor +a szánalom"
Komolyra forditva a szot, nem szeretem, ha valaki ert valamihez, -vagy legalabbis ugy csinal- es hatalmas a szája.
Képzeld, attol még mert kikepezted magad egy szubkulturabol, nem biztos, hogy te vagy a mindent tudo legokosabb... Sok ilyen embert ismerek es tenyleg zavar, hogy felsobbrendunek erzed magad, mert esetleg tudod, hogy a progressziv zene az nem egyenlo a technoval.
Nembaj, azért mindenkinek jol mondd meg a magadét, hátha elhiszi, hogy sztárcsávó vagy. -
#400 [elvicceli] -
#399 JOLVANB*ZDMEG!
BEVALLOM!
Rohatt tinikábszeres poke vatyok!! -
#398 ja ezt télleg jól érzed ugyhogy egyet értek
de talán nem is kellett volna folytatni -
#397 nem tomér van 1 olan érzésem hogy ezt nem kéne folytatni
-
#396 nem tomér van 1 olan érzésem hogy talán nem rossz indulatbó montam de ha neked igy jön le akkor +a szánalom
-
#395 ezt rád bizom ahogy érzed -
#394 nem tomér van 1 olan érzésem hogy ebből flém lesz
-
#393 nem tomér van 1olan érzésem hogy ebben te problémát látsz
-
#392 nem tomér van 1olan érzésem te leszel az elsőő aki ott lesz
-
#391 sok pénz megy egy 20 ezres ! -
#390 nono ekikatonák
persze hogy adok zsét add méél cimed az küddök át mennyi kőőő