10
WinTV Pci - Csíkos a kép!!!!
-
orkenyid #10 OK, már megy! (3.27-tel) -
#9 ismet modositottam a tuner drivert, de mar nem lehet vele videot rogziteni!! mivel tudok felvetelt rogziteni ??? -
magyar ember 2 #8 Ja. -
#7 Ja, eddig sose volt gond az update-okkal.
-
#6 hi
nekem is WinTv-m van!!! 3.11-es driverrel, mert az ujak telepitesekor hianyzik valami dll!!! nektek siman felmegy az uj driver??? -
#5 Nekem 3.31 van, azzal sincs baj.
-
magyar ember 2 #4 Leszedtem a legujabb, 3.34-es wdm drivert, sokkal szarabb, mint a regi, 3.27-es, csikozza a kepet, pixeles, szoval szar. Probald inkabb a 3.27-est letolteni (nemtom lehet-e meg). -
magyar ember 2 #3 Nekem is az van, semmi baj nincs vele. Toltsd le a hauppauge.com-rol (http://www.hauppauge.com/html/sw_wcst.htm) a legujabb drivert, esetleg a wintv2000-bol is a legujabbat, aztan hajra. -
#2 Próbáltad már a kábelt egy tévébe bedugni? Ha ott is csíkoz, akkor call UPC, ha nem, akkor sztem a tunerkártyán szállt el vmi.
Nálam elég hasonló konfiggal, ugyanilyen tunerkártyával a UPC+chello tökéletesen működik (Debrecen).
-
orkenyid #1 Van egy WinTv PCI 878-as kártyám és csíkos a képe!!! 3 függőleges csík van MINDEN csatornán (UPC)!! Próbáltam már az overlay módot kikapcsolni, de semmit sem segített!
A gépem:
-Athlon XP 1800+
-Soltek SL75KAV-X
-SB16
-GF4 Ti 4600
-Hauppauge WinTV PCI 878 (VFW Driver (A WDM-el sem jó))