24
-
harcu #24 Akármennyire is nem tetszik, a Patriot az légvédelmi rakéta, utólagos szoftvermódosítással alkalmassá tették BM elfogására is. Valszeg az utólagos gányolás meghozta az eredményét... Egyébként nagy tömegben támadó szovjet bombázók ellen tervezték (kis sebesség, stabil magasság, nagy radarvisszaverő felület), hát tehet arról a Patriot, hogy mire elkészült, megszűnt a Szu? -
#23 gondolom a terminatort lattatok...? -
#21 1.: A Patriot képes teljesen automata üzemmódban működni, mint ahogy az AEGIS-rendszerrel felszerelt hadihajók rendszere is teljesen automata.
2.: A Patriot rendszerre legalább 3 milliárd dollárt költöttek az első Öböl-háború után. Ettől függetlenül még mindig messze vannak a tökéletestől (Kuvait city-t már legalább egy rakéta elérte, pedig legalább 4 Patriot üteg van a város körül).
3.: Az M$ a mai napig nem gyártott stabil és jó multitaskos op.rendszert, aki ennek ellenkezőjét állítja, az még nem látott normális Linux szervert...
4.: Az USA hadserege és a NASA is elsősorban M$ alapú rendszereket használ. Az USAF-nál és az US ARMY-nál windows alatt futó programmal tartja szemmel a hadszintér történéseit a helyi (telepített) parancsnokság. Ha jól tudom, még a magyar összlégtérellenőrzést is M$ Windóz alól futó programmal végzik. Nyilván tisztán technikai szempontok miatt döntöttek úgy, hogy ezt a "stabil" op.rendszert használják :)))) -
#20 Microsoft Patriot XPerience version!!! Feel the difference!!! -
#12 teganp laza 4x fagyott le a Win XP Pro!! USB miatt mint utóbb rájöttem! amúgy nem vagyunk szemellenzősök! -
Braveheart #11 Biztos Windows volt azokon a rakétákon... -
Yfel #10 Én is pont az előző öbölháborús eredményeire akartam utalni azzal, hogy most biztos csak a találati statisztikákat akarták növelni :)
De megelőztél :) -
#9 ehhez a májkroszoftnak semmi köze. a vendégmunkás pakisztáni programozók áldásos keze nyoma folytán binláden is kaphatott egy pár kilobyte helyet a vezérlő szoftverben. :) -
#7 Jól elvagytok.. Még szerencse, hogy ez már közel sem igaz. Régen tényleg nagyon instabilok voltak a Windows-ok, de ez csak a nem NT kernelesekre volt igaz. Körül kellene nézni már a világban és nem csak szemellenzővel rohanni előre. Persze ez csak jótanács. Nem kötelező érvényű. :) -
Inquisitor #4 "Nyomjon meg egy bármilyen gombot ... DE NE AZT!"
"Kilöttem egy rakétát, ugye nem baj? IGEN-NEM"
"General Failure - Önt most lefokozzuk generális, az irányítást átveszem ..."
"Mit csinálsz DAVE???" -
#3 "A program érvénytelen laphibát okozott a rakétában. Többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki." -
#1 Win9x?