23
Peter Molyneux készülő \"új\" játéka
-
Daniel Hunt #23 Hali!
Hallottam, hogy a játék fejlesztését megálították.
Most, hogy Molyneux papa befejezte pár régen várt játékát, elképzelhető, hogy a b.c.-t is befejezi?
Mert ezt a játékot nagyon nem kéne veszni hagyni.
Ha valaki tud valamit a témáról, please jelezze. -
#22 A franciák is csinálnak "Paraworld" néven egy hasonlót:
-
#21 és hogy mikor -
K.András #20 grafika nagyon jo,kiváncsi vagyok mi lesz ebböl... -
#19 félreértettél Inquisitor! csak poénból mondtam, nagyon tuti az összes kép... -
#18 Hát nem tom a T Rex azér elég sok poligonból áll.. meg bump mepping is van rajta rendesen! :) A víz is full pixel shaderes.. egyébként tényleg látni kell a videót, eszméletlen látványt nyújt.
A játék: hmm annyit tudok róla, hogy legibkább stratégia.. de nézdahátam stratégia. :) A törzsfőt alakítod, beosztod az egyes embereket mit csináljanak.. azok tanulnak, brutál AI van alatta. És a feladat a természeti csapások + a dinók ellenére túlélni és prosperálni. :)
Az AI olyan fejlett, hogy pl. egy ragadozó dinómadár :) le akar csapni egy emberre, de utána közelebb érve meggondolja magát, ahogy felméri, hogy túl nagy..
Remélem nagyon élvezetes lesz.. az RTS-ektől teljesen harótom van, jó lenne ha bejönne egy ilyen újfajta megközelítés..
Ha más nem eyecandynek jó lesz a játék, tök változatosak a helyszínek.. remélem sokfajta dinó is lesz.
Ja, és én lehet veszek (emiatt is) egy XBoxot. :) -
Inquisitor #17 A képek többsége és az egyetlen videó a 2002-es ECTS-ről valóak, tehát baromi régiek.
Ez nem egy gagyi platforjáték vagy verekedős program, ahol van 5x5m játéktér, hanem a Morrowindhez hasonló (de talán szebb) nagy területek vannak. Ezért nem a modellek állnak 20.000 poligonból, míg a háttér meg 10-ből :)
A szereplők modellje meg nem állandó, mert ugye a testalkata, izomzata, stb változnak a játék alatt.
Gyakorlatilag ez a Project Ego kőkorszaki verziója.
Mi bajod a képekkel??? -
#16 elég gusztustalanok a képek... -
#15 hát azért még peter molyneux sem kepzelte hogye ezrt barki is fog venni xboxot. lööl -
#14 Sajnos nem. -
#13 Minden kij0n egyszer PCre is ... -
#11 Látom ti is felfigyeltetek erre. :)
Molyneux nagy mágus.. Black & White 2 nem fog nekem tetszeni mivel az előző sem tetszett, a Project Egot szvsz lehetetlen megvalósítani, de a az At The Movies és a B.C. tutira ütni fog!
Viszont sajna a B.C. XBox exkluzív. -
#10 megnyugodtál? -
#9 Pár kép többször ment be, de ez van ... -
#8 A játék a "Black and White"-hoz fog sokmindenben hasonlítani ... -
#7 Képek 07:
-
#6 Képek 06:
-
#5 Képek 05:
-
#4 Képek 04:
-
#3 Képek 03:
-
#2 Képek 02:
-
#1 Pár nappal ezelőtt tették fel a Hardwired.hu-ra (is) a B.C. című játékból az első animot. Eddig is nagyon nagy dobásnak igérkezett, de ezután valami hatalmas gamera számíthatunk ...
Az E3 után bizti lesznek mégújabb infok, én ezeket találtam róla:
Animok letöltése:
http://www.hardwired.hu/#h5192
http://www.intrepidgames.com/bcframeset.htm -> DOWNLOADS
Fontosabb infók:
http://www.intrepidgames.com
Képek 01: