32947
Magyar Foci
-
Én nem tudom, hogy volna-e más ország a világban, ahol egy sportolót azért vernek, mert 2. lett a csapata. Ráadásul mindnet meg is tett a sikerért. Nálunk már volt korábban is ilyen lincshangulat féle. 1954-ben. Bern után. "Gázinger" egy dolog volt ez. Persze az RTL Klub a verekedés helyett az antiszemitizmust emelte ki. A csákó meg csodálkozott, hogy megverték. Persze ezt is jól feltupírozták, mint a trabantos-kamionos esetet. A srác vérzett egy kicsit - rózsát is vághatott, vagy borotválkozhatott -, de az bizti, hogy a fő balhé alatt nem volt ott. Remélem lesznek változások, hogy egy kicsit érdemesebb legyen meccsre járni. Először legyen foci, de vele egy időben brit tipusú reformok is kellenek. Tiszta és szép stadionok, rend, ami esetleg a nézőket is behozza majd. Aztán már csak egy kevéske jobb foci kell. Egyszerű az egész.
-
szégyen ma Magyarországon focizni -
Le van szarva a stadion de ezek a faszfejek a saját játékosaikat verik. Be kell szüntetni az nb1-et nem elég hogy szar még erőszakra is nevel. -
Ejjj ezek a fradisták nemtudom mi a faszt képzelnek magukról, hogy kik ők?
Nálunk, lehet nem vagyunk a az élmezőnyben( miskolc -Diósgyőr) DE vesztes meccs után is a
szép volt fiuk! at lehet hallani.
Ezek meg... ahelyett hogy örülnének hogy van egy normális stadionjuk még tönkre is teszik.
Mi lesz itt Argentína? 4halál/meccs es arányok?
remélem a fradi megkapja a méltó büntetését. -
Vizágyut, könnygázt nekik :)
Ezek szerintetek emberek? Nem különbek állatoknál, mindig is tudtuk hogy az ember tömegben kiszámithatalan állat lesz, na de ennyire? Szánalmasak...
-
Szánalmas. A k***a anyjukat.
Mondjuk láttam, amikor berohantak a pályára, az egyik debreceni focista fellökött egy hülyegyereket :D király volt. -
Tombolnak a fradisták!
A Ferencváros-Debrecen mérkőzés lefújását követően a hazai szurkolók berohantak a pályára, és hátulról leütötték Szentes Lázárt, a Debrecen vezetőedzőjét, akit a földön meg is rugdostak. Információink szerint vesetájékon találták el Szentest, akit kórházba szállítottak. A szakembert megröntgenezték, de sérülései nem súlyosak, ezért elhagyhatta a kórházat. A "szurkolók" rajta kívül Szekerest és Tökölit is bántalmazták.
A drukkerek még egy órával a mérkőzés lefújása után is a pályán tombolnak, székeket gyújtanak fel, autókat dobálnak meg. A 3-400 feldühödött szurkoló a székházat is ostromolja, amelyben a játékosok, vezetők, újságírók testi épségét rendőrök próbálják védeni.
A rendőrség blokád alá vette a stadion környékét.
Ez a két "cikk idézet" a nemzeti sport onlineról való.
Nos, a magyar fociban épp itt volt az ideje a változtatádsoknsk. Most bizti lesz is ... -
A Borsodi Liga bajnoka az MTK Hungária!
Az MTK Hungária csapat nyerte a labdarúgó Borsodi Ligát, miután 1-0 arányban legyőzték az Újpestet, a rivális Ferencváros pedig döntetlent játszott a Debrecennel. Ezzel a kék fehérek 1999 után újra az élen végeztek, történetük 22. bajnoki címét szerezve.
Megyeri út
22-szer...
Az újdonsült bajnokcsapat az első félidő 35. percében Juhász Roland fejesgóljával szerzett előnyt, amelyet, a második félidőben mezőnyfölénybe kerülő Újpest nem tudott ledolgozni, így maradt a 0-1, amely az MTK bajnoki címét jelentette.
Üllői út
Elmaradt a tervezett ünneplés az Üllői úton. Hiába készültek repülőgéppel, tüzijátékkal a zöld-fehérek, a 15 000 szurkoló által űzött-hajtott Ferencváros szinte végigtámadta az egész mérkőzést a Debrecen ellen, mégsem sikerült kicsikarnia a legfontosabb győzelmet. Az elkeseredett drukkerek a lefújást követően a pályára özönlöttek, és megtámadták a játékosokat, elsősorban Tököli Attliát, de az ellenfél edzője, Szentes Lázár sem menekülhetett. Mások a székházon, és a pálya tartozékain töltötték ki dühüket. Ez utóbbiba a játékvezető szerencsére ezúttal nem tartozott bele...
-
nem lenne jo skotoknak az angol bajnoksagban....minden meccsen balhek, elvegre az angolok es a skotok nem igazan szeretik egymast /ezert szeretem en oket :)/ -
Akkor legalább minden héten seggre vernék a magyar elit csapatokat! :)) Áhh, a magyarok jobban szeretnek a pocsolyában dekkolni és egymással bundázgatni, mint kilépni az európai szintre. -
Off:
Mit szóltok a Hypo indulásához a magyar női kézilabda bajnokságban. Nem igazán volt konkurenciája és átjött inkább hozzánk ... :)
(Remélem előbb-utóbb a Celtic, a Rangers és az Aberdeen is meglépi az angol bajnokságban való indulást ...) :)
Ez lehetne a magyar foci megreformálására is a legjobb módszer. A "top" magyar csapatok és a "top" kelet-közép európaiak egy ligában. Lehetne a neve pl. "A Volt Osztrák-Magyar Monarchia Futball Ligája" is. Ezek a "top csapatok" ugyanis többé-kevésbé (csehek, magyarok, szlovákok, horvátok, szlovének, osztrákok stb.) már 1918 előtt is megvoltak, sőt talán játszottak is egymással ... :)
-
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1025948940
itt a régi focitopic, lehet azt használni. -
melyik evben ? -
a meccs elotti helyzetnel, amikor egyenlo volt a golarany, akkor a Celticfc.net a rangerset tette elsonek
en ugy emlekszem, 2 celtic-siker, 1 rangers, es 1 dontetlen......
mindenesetre ez a het szar volt foci szempontjabol -
Aranylábú focistáink kijutnak-e végre az EB-re?
-
Qurva műfűves pályák meg csak elcseszik a focit. Cardiffban mindenki össze - vissza csúszkált már tegnap is, csak a Cardiff nem ... -
Nem tudom honnan a link, de itt is ezt írták, meg láttam a tombolást az utolsó 11-esnél ... :(
De szerintem azonos gólkülönbségnél vsz az egymás elleni erdmény számít. Nem? :( (100-28 és 98-26
-> egyforma gólkülönbség - 72-72 -lett volna. Ilyenkor nem a több rúgott gól, hanem az egymás elleni eredmények számítanak. Nem? :( Arra emlékszem, hogy 2-1 re idén - a rájátszásban - már egyszer győzött a Celtic a Rangers ellen, és mintha a bajnokság első felében is egy győzelmet és egy döntetlent játszott volna a Rangerssel, de, mint korábban mondtam nem vagyok Celtic drukker, szóval bármi lehet.
1 Rangers 38 31 4 3 101 28 73 97
2 Celtic 38 31 4 3 98 26 72 97
3 Hearts 38 18 9 11 57 51 6 63
4 Kilmarnock 38 16 9 13 47 56 -9 57
5 Dunfermline 38 13 7 18 54 71 -17 46
6 Dundee 38 10 14 14 50 60 -10 44
7 Hibernian 38 15 6 17 56 64 -8 51
8 Aberdeen 38 13 10 15 41 54 -13 49
9 Livingston 38 9 8 21 48 62 -14 35
10 Partick Thistle 38 8 11 19 37 58 -21 35
11 Dundee Utd 38 7 11 20 35 68 -33 32
12 Motherwell 38 7 7 24 45 71 -26 28
Góllövésben is erősebbnek tűnt a Celtic az idén:
1 Larsson Celtic 44
2 Hartson Celtic 29
3 Crawford Dunfermline 25
4 R de Boer Rangers 20
5 Ferguson Rangers 19
6 McFadden Motherwell 19
7 Sutton Celtic 19
8 Burns Partick 17
Durva tehát, hogy vesztettek.
Ranger és Celtic
De ma túl sok UK focit néztem, szóval bármi lehetséges ... :)
Akkor is QPR brühühü ... -
a rangersnek 101-28 a gk-e, a CELTICnek 98-26
szerintem ha nem rugjak be a tizit, akkor is elsok, tobb rugott gollal, nem? /100-28 es 98-26/
mindenesetre idegesito, hogy pont a golkulonbseg szamit... -
a szurkolo a foci es a korites miatt hianyzik -
ja.....dogoljenek meg a patkany rangersesek, semmit nem csinaltak egesz evben, a celtictol a bajnoksagban 2-szer kikaptak, egy dontetlen......hogy a francba donthet egy ilyen bajnoksagban a golkulonbseg?! -
Ezek a buzik 18 év után feljutnak a Div. 1-be. B+QA! :(
Még - minimum - egy köcsög év a szarok között ...
Egy PML alapító csapattal ilyeneket tenni ötbb éven keresztül!? Brühühü!

Ja, és a Glasgow Rangers 25M Fontot kapott a bajnokságért. A magyarok 20M Forintot szoktak ... N.C.!
Nálunk is nyugodtam kieshetne két csapat, 1 meg osztályozót játszhatna.
Nálunk sokminden hiányzik a focinkból. Hiányzik a körítés, a szurkolók és főleg a foci. Ezen a rendszeren már rég lehetett volna változtatni, de a Mezey-félék miatt erre vsz még évekig nem kerül sor ... Amit viszont a Sopron és a Siófok csinál a játékos bérekkel az követendő lehet. -
Baz. Most lett 1-0 a Cardiffnak ... :( Még pár perc van hátra. -

A qurva Rangers meg megnyerte a skót bajnokságot úgy, hogy kaptak 5-1-nél egy tizenegyest a Dumferline ellen a 90. perc után. Ha nálunk bundáznak, akkor ott mi lehet??? A qurva bírók teszik tönkre a bajnokságokat. A Celtic egész évben jó volt, a végén a Rangers örülhetett. Nem semmi meccs volt. (A Celtic 4-0-ra vezetett a Kilmarnock ellen. Ha ez maradt volna, akkor jobb gólkülönbséggel Ő a bajnok. Erre a 90xedik percben a Rangers kapott egy tizenegyest ... N.C.!)
P GD PTS
1 Rangers 38 73 97
2 Celtic 38 72 97
3 Hearts 38 6 63
4 Kilmarnock 38 -9 57
5 Dunfermline 38 -17 46
6 Dundee 38 -10 44
7 Hibernian* 38 -8 51
8 Aberdeen* 38 -13 49
9 Livingston* 38 -14 35
10 Partick T* 38 -21 35
11 Dundee U* 38 -33 32
12 Motherwell* 38 -26 28
Mellesleg ment a fikázás a szurkolók között. A Rangersesek a képen, a Celticesek Sporting mezben virítottak (zöld-fehér csíkos). :) Poén volt.

A bírói tévedéseknek sajnos még mindig a szurkolók isszák meg a levét ... (Lásd a fenti képet!)
Most a Cardiff City FC - Queen's Park Rangers meccset virítom. A Playoffok közül való. (Angol Div.2 -> Div.1 osztályozó, de Angliában ez kb. olyan, mint egy kupadöntő.) Tegnap, ma és holnap voltak-vannak-lesznek meccsek. Mindegyik Cardiffban. Mellesleg a Cardiff az egyik feljutójelölt is. Remélem csak jelölt marad mindörökre ...
Nagyon szép ez a stadion. Aki nyomta (nyomja) CM-el, az ismerheti képekről. Kár lenne bármelyikért is, bármennyire is QPR-nek szorítok. Ma elég álmosak (mint általában mindig ...), de a Cardiff sem túl "friss". Holnap Sheffield United-Wolverhampton Wanderers meccs lesz. Az sem lesz semmi. Sheffieldnek - bármennyire is leginkább Ózdhoz hasonlítható a város (bocs az Ózdiaktól, vagy a Miskolciaktól -> munkanélküliség, bezárt gyárak stb.), a focicsapatuk megérdemli a Premier League tagságot, mert jó.
Szóval itt is van azért csata ...

-
Itt nem a hetihetesről van szó emberek! A BUNDÁRÓL! Hülyének néznek mindenkit és külföldön sem süketek az emberek akik nagyon jól tudják, hogy mi folyik itthon. Ezzel természetesen leszerepelünk a világ elött, mélyebbre sülllyedünk, mint eddig. 2003-ban a bundázás már nem lenne szabad, hogy működjön. Csak nálunk van ez így. -
Az 50-es években tényleg reális volt. Akkor ugyanis még nem volt EB ... (Most reális vagy álom? :( I.d.u.!)
Heti Hetes szerintem nem téma. Fikáznak azok mindenkit.
-
na azt a heti hetest is fol kene robbantani...nem lenne nagy veszteseg -
Még a Heti Hetesben is csak röhögtek, hogy nemcsak az "alsóházban" bundáznak, hanem a "felsőházban" is megy a bunda a nemzetközi porondért. Melyik 3 "szerencsés" csapat lesz a befutó? MK győztes a Fradi, Bajnok az MTK, és ki lesz második a bajnokságban? Ez a találós kérdés. -
de azt is tonkretette :) -
Lehet, hogy ő gondozta gyepet és csak befogták bírónak? Szép gyep volt ... :) -
hat ezt mar nem tudom en sem -
Miért engednek ilyet futballstadion közelébe? -
dehogynem -
Nem ez a pofa volt aki itt is? -
a vb-n is alkotott nekik -
ez kérdés?? te ezt komolyan gondoltad? -
Nem akarom megszólni a bírót, de a Francia-Portugálon is szlovák bíró volt ... :( -
:))))
na takarodj :))
igen, en is a tiziket vartam mar...mondjuk hianyzott hartson is
lehet, hogy a vb-n nyujtott teljesitmenyt akarta a biro kompenzalni...? -
A pandák étkezési szokásai :)

Ez a meccs volt az, aminek tizenegyesekkel kellett volna eldölnie. Kb. olyan kiábrándító volt, hogy úgy lett vége, mint az EB-n a Francia-Portugál "elcsalása". Ott a franciáknak kellett továbbjutni, tovább is jutottak, meg is nyerték. Pedig semmivel sem voltak jobbak, mint a Portugálok. Sőt. De hát a bíró befújta a "tömeggyilkos kinézetű" portugál (Abel Xavier) "srác"- (C) Vitár Róbert - kezezését. -
Továbbra is hiszem, hogy el lehetne juttatni magyar csapatot ilyen középerős csapat szintre, de ehhez nagyon sok mindennek, illetve mindenkinek meg kellene változnia, vagy változtatni. -
te kis kritikus :)