32945
Magyar Foci
-
Csesza #3836 Tóth Mihály: Fredrikstad
Budapest, július 9., 16.55 Három és féléves szerződést kötött a csatár a norvég csapattal.
A héten a Sopronnal szerződést bontó Tóth Mihály három és féléves szerződést kötött a norvég Fredrikstaddal. A csatár négy évet töltött Sopronban, ahol folyamatosan kiegyensúlyozott játékot produkált.
- Pénteken aláírtam a szerződésemet a norvég csapattal, és a hétvégén utazom ki a skandináv országba - nyilatkozta honlapunknak Tóth. - A norvég bajnokságban jelenleg szünet van, de július 24-én folytatódik a pontvadászat. Nagyon örülök ennek a megegyezésnek, szerintem a magyarnál erősebb bajnokságban fogok szerepelni. A soproni dolgokról nem tudok, mivel már egy hete nem tartózkodom a városban, de azt leszögezném, hogy a döntésemet egyáltalán nem befolyásolta a volt csapatom körüli helyzet. Sajnálnám, ha szétesne ez a jól felépített csapat, hiszen nagyon jó közösség alakult és úgy gondolom, hogy továbbra is eredményes lehetne.
A Fredrikstad jelenleg nyolcadik a tizennégy csapatos bajnokságban
nb1.hu -
pilboy #3835 Az első forduló párosítása
Sopron-Bp. Honvéd
Tatabánya-Lombard FC Pápa
DVSC-AVE Ásványvíz-ZTE
Pécs-Kaposvár
REAC-MTK Hungária
Vasas-Győri ETO FC
Diósgyőr-Újpest FC
FTC-Fehérvár -
#3834 Huszti Szabolcsot várja a West Brom Albion! :) Érdekes csapat lenne. Már csak Király hiányzik! :) -
#3833 Az országgyűlés a hétfői ülésnapon nagy többséggel - 317 igen, 3 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett - támogatásáról biztosította a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére irányuló közös magyar-horvát pályázatot -
#3832 A Real Madrid gépe augusztus 13-án fél kettőkor száll le Budapesten -
#3831 nemhogy külföldre ment volna... -
Csesza #3830 ecsém székesfehérvárra írt alá, nemhogy a fradihoz ment volna -
Csesza #3829 Huszti pillanatai a gála meccsen -
Csesza #3828 Újpest FC: Simek Péter távozik a lila-fehérektől
NSO, 2005-07-05 15:14
Nem fogadja el az Újpest FC új ajánlatát Simek Péter, így közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerződést bont a lila-fehérekkel - közölte a klub hivatalos internetes oldala.
A május 1-jei térdszalagszakadása után felépülőben lévő 25 éves játékos 2002-ben igazolt az Újpesthez, amellyel a bajnokságban egy ezüstérmet szerzett.
"Sajnálom, de így hozta a sors - kommentálta a történteket az ujpestfc.hu-n Simek. - Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek, hiszen tavaly lila-fehérben lettem az év játékosa, és többször is a posztom legjobbja az NB I-ben. Köszönök mindent edzőimnek és társaimnak, nélkülük nem érhettem volna el ezeket a sikereket, és miattuk is élmény volt Újpesten játszani. És persze a köszönök mindent a szurkolóknak, akik dalt költöttek rólam. Azt hiszem, ez nem minden játékosnak adatik meg pályafutása alatt.
Az élvonalban eddig 179 mérkőzésen 17 gólt jegyző futballista a jövőjéről még nem tudott nyilatkozni:
"A hogyan továbbról egyelőre nem tudok biztosat mondani, elsődleges célom, hogy külföldre igazoljak - mondta. - Itthonról természetesen kaptam ajánlatokat, de most inkább a légiós életet választanám. Hozzá kell tennem, hogy ha nem jön közbe a sérülésem, valószínűleg akkor sem maradok Újpesten, mert előrehaladott tárgyalásokat folytattam egy külföldi klubbal. Az biztos, hogy ha külföldre igazolok is, figyelemmel követem majd az Újpest eredményeit és szurkolok a csapatnak."
-
Csesza #3827
Vincze Gábor a Livingstoné
Győr, július 5., 15.20 Az ETO is megállapodott szóban a skótokkal.
Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Győrben jártak a Livingston vezetői, akik azóta megállapodtak az ETO tulajdonosával, Tarsoly Csabával abban, hogy végleg megveszik Vincze Gábort. A zöld-fehérek védője fél évet már játszott a skótoknál, ám akkor csak kölcsönjátékosként szerepelt náluk. A szerződést még nem írták alá az érintettek, de a labdarúgó nagyon bízik benne, hogy ez napokon belül megtörténik.
- Én már korábban megegyeztem a skótokkal, hogy hároméves szerződést kötök velük. A hét második felében utazom vissza hozzájuk, és az előzetes egyeztetés alapján már rögtön edzenem is kell - mondta Vincze Gábor.
nb1.hu -
#3826 Aranylábú focistáink már elég idősek! -
Csesza #3825 az uefa a fradiéjé -
Csesza #3824 uppsss... :DDDD
sorry.. aztakartam... -
Rudee #3823 Intertotó kupa, UEFA az még messze van. -
#3822 kész vége, ennyi volt :( -
Csesza #3821 ennyi volt.... a meccsnek is vége és a pápa uefa kupa szereplésének is -
Csesza #3820 2-3 -
Csesza #3819 nyugi szúúúúszáá -
Rudee #3818 A Schalkét aztán össze lehet hasonlítani mint a WIT-tel, mint a Göteborggal. Ez a 2 csapat együtt nem szorítaná meg őket. -
#3817 jó , ok csak kevertem.. -
Csesza #3816 az csoportmeccs volt -
#3815 Akkor idén... nem tudom , a schalke ellen az idén volt? :)
Már nem emlékszmem.
Nah akarom mondani az uefa kupában simán :) -
Csesza #3814 -
Rudee #3813 Tavaly a Fradi nem is jáccott selejtezőt az UEFA kupában. -
#3812 jujj :( -
Csesza #3811 2-2
baszszam meg -
#3810 Hát igen, és én szeretem a fradit is de a pápa már most többet ért el mint a fradi a multkori uefa kupa selejtezőbe :( -
Csesza #3809 énismivel magyarok -
#3808 Ez bosszantó , hogy büntetőből kapunk gólt! :(
Én szívből szurkolok a Pápának. -
Csesza #3807 nemtom pedig én is nézném -
skristof #3806 igen, az a szabály -
Csesza #3805 Herczeg megduplázta az előnyt.
Róth kiugratta Herczeget, aki remekül vette át a labdát, majd a kifutó kapus mellett a kapu bal oldalába gurított.
2-0
65'
Mutica rántotta le Mouradot, sárga lapot kapott, büntető. -
skristof #3804 wow
most értem haza, az igen... 2-1re megyünk
miért nem adja egy tv ado sem? -
Rudee #3803 Optimizmus fontos, de nézd meg az esélyeket reálisan is. -
Csesza #3802 2-1 -
Csesza #3801 elkezdődött a 2. félidő -
#3800 Nem feltétlen. -
Csesza #3799 fő az optimizmus, ugye Rudee :DDDDD -
Rudee #3798 Igazából mindegy, a visszavágó úgyis sima lesz. -
#3797 Nah ez egy jó kezdés , nemde?
A lényeg, hogy nem szabad hagyni idegenben gólt lőjjenek.
Ugye ugyanaz a szábáy van , hogy döntetlen esetén az megy tovább aki több idegenbeli gólt lőtt.