32945
Magyar Foci
  • Csesza
    Tóth Mihály: Fredrikstad

Budapest, július 9., 16.55 Három és féléves szerződést kötött a csatár a norvég csapattal.

A héten a Sopronnal szerződést bontó Tóth Mihály három és féléves szerződést kötött a norvég Fredrikstaddal. A csatár négy évet töltött Sopronban, ahol folyamatosan kiegyensúlyozott játékot produkált.
    - Pénteken aláírtam a szerződésemet a norvég csapattal, és a hétvégén utazom ki a skandináv országba - nyilatkozta honlapunknak Tóth. - A norvég bajnokságban jelenleg szünet van, de július 24-én folytatódik a pontvadászat. Nagyon örülök ennek a megegyezésnek, szerintem a magyarnál erősebb bajnokságban fogok szerepelni. A soproni dolgokról nem tudok, mivel már egy hete nem tartózkodom a városban, de azt leszögezném, hogy a döntésemet egyáltalán nem befolyásolta a volt csapatom körüli helyzet. Sajnálnám, ha szétesne ez a jól felépített csapat, hiszen nagyon jó közösség alakult és úgy gondolom, hogy továbbra is eredményes lehetne.
    A Fredrikstad jelenleg nyolcadik a tizennégy csapatos bajnokságban

nb1.hu
  • pilboy
    Az első forduló párosítása
    Sopron-Bp. Honvéd
    Tatabánya-Lombard FC Pápa
    DVSC-AVE Ásványvíz-ZTE
    Pécs-Kaposvár
    REAC-MTK Hungária
    Vasas-Győri ETO FC
    Diósgyőr-Újpest FC
    FTC-Fehérvár
  • AnuluWork #3834
    Huszti Szabolcsot várja a West Brom Albion! :) Érdekes csapat lenne. Már csak Király hiányzik! :)
  • AnuluWork #3833
    Az országgyűlés a hétfői ülésnapon nagy többséggel - 317 igen, 3 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett - támogatásáról biztosította a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére irányuló közös magyar-horvát pályázatot
  • AnuluWork #3832
    A Real Madrid gépe augusztus 13-án fél kettőkor száll le Budapesten
  • EOX
    nemhogy külföldre ment volna...
  • Csesza
    ecsém székesfehérvárra írt alá, nemhogy a fradihoz ment volna
  • Csesza
    Huszti pillanatai a gála meccsen
  • Csesza
    Újpest FC: Simek Péter távozik a lila-fehérektől
    NSO, 2005-07-05 15:14

Nem fogadja el az Újpest FC új ajánlatát Simek Péter, így közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerződést bont a lila-fehérekkel - közölte a klub hivatalos internetes oldala.

A május 1-jei térdszalagszakadása után felépülőben lévő 25 éves játékos 2002-ben igazolt az Újpesthez, amellyel a bajnokságban egy ezüstérmet szerzett.

"Sajnálom, de így hozta a sors - kommentálta a történteket az ujpestfc.hu-n Simek. - Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek, hiszen tavaly lila-fehérben lettem az év játékosa, és többször is a posztom legjobbja az NB I-ben. Köszönök mindent edzőimnek és társaimnak, nélkülük nem érhettem volna el ezeket a sikereket, és miattuk is élmény volt Újpesten játszani. És persze a köszönök mindent a szurkolóknak, akik dalt költöttek rólam. Azt hiszem, ez nem minden játékosnak adatik meg pályafutása alatt.

Az élvonalban eddig 179 mérkőzésen 17 gólt jegyző futballista a jövőjéről még nem tudott nyilatkozni:

"A hogyan továbbról egyelőre nem tudok biztosat mondani, elsődleges célom, hogy külföldre igazoljak - mondta. - Itthonról természetesen kaptam ajánlatokat, de most inkább a légiós életet választanám. Hozzá kell tennem, hogy ha nem jön közbe a sérülésem, valószínűleg akkor sem maradok Újpesten, mert előrehaladott tárgyalásokat folytattam egy külföldi klubbal. Az biztos, hogy ha külföldre igazolok is, figyelemmel követem majd az Újpest eredményeit és szurkolok a csapatnak."
  • Csesza

Vincze Gábor a Livingstoné

Győr, július 5., 15.20 Az ETO is megállapodott szóban a skótokkal.

Mint arról beszámoltunk, a hétvégén Győrben jártak a Livingston vezetői, akik azóta megállapodtak az ETO tulajdonosával, Tarsoly Csabával abban, hogy végleg megveszik Vincze Gábort. A zöld-fehérek védője fél évet már játszott a skótoknál, ám akkor csak kölcsönjátékosként szerepelt náluk. A szerződést még nem írták alá az érintettek, de a labdarúgó nagyon bízik benne, hogy ez napokon belül megtörténik.
    - Én már korábban megegyeztem a skótokkal, hogy hároméves szerződést kötök velük. A hét második felében utazom vissza hozzájuk, és az előzetes egyeztetés alapján már rögtön edzenem is kell - mondta Vincze Gábor.

nb1.hu
  • ghost cb
    Aranylábú focistáink már elég idősek!
  • Csesza
    az uefa a fradiéjé
  • Csesza
    uppsss... :DDDD

sorry.. aztakartam...
  • Rudee
    Intertotó kupa, UEFA az még messze van.
  • Kaplan
    kész vége, ennyi volt :(
  • Csesza
    ennyi volt.... a meccsnek is vége és a pápa uefa kupa szereplésének is
  • Csesza
    2-3
  • Csesza
    nyugi szúúúúszáá
  • Rudee
    A Schalkét aztán össze lehet hasonlítani mint a WIT-tel, mint a Göteborggal. Ez a 2 csapat együtt nem szorítaná meg őket.
  • Kaplan
    jó , ok csak kevertem..
  • Csesza
    az csoportmeccs volt
  • Kaplan
    Akkor idén... nem tudom , a schalke ellen az idén volt? :)
    Már nem emlékszmem.
    Nah akarom mondani az uefa kupában simán :)
  • Csesza
  • Rudee
    Tavaly a Fradi nem is jáccott selejtezőt az UEFA kupában.
  • Kaplan
    jujj :(
  • Csesza
    2-2

baszszam meg
  • Kaplan
    Hát igen, és én szeretem a fradit is de a pápa már most többet ért el mint a fradi a multkori uefa kupa selejtezőbe :(
  • Csesza
    énismivel magyarok
  • Kaplan
    Ez bosszantó , hogy büntetőből kapunk gólt! :(
    Én szívből szurkolok a Pápának.
  • Csesza
    nemtom pedig én is nézném
  • skristof
    igen, az a szabály
  • Csesza
    Herczeg megduplázta az előnyt.

Róth kiugratta Herczeget, aki remekül vette át a labdát, majd a kifutó kapus mellett a kapu bal oldalába gurított.

2-0

65'

Mutica rántotta le Mouradot, sárga lapot kapott, büntető.
  • skristof
    wow
    most értem haza, az igen... 2-1re megyünk

miért nem adja egy tv ado sem?
  • Rudee
    Optimizmus fontos, de nézd meg az esélyeket reálisan is.
  • Csesza
    2-1
  • Csesza
    elkezdődött a 2. félidő
  • Kaplan
    Nem feltétlen.
  • Csesza
    fő az optimizmus, ugye Rudee :DDDDD
  • Rudee
    Igazából mindegy, a visszavágó úgyis sima lesz.
  • Kaplan
    Nah ez egy jó kezdés , nemde?
    A lényeg, hogy nem szabad hagyni idegenben gólt lőjjenek.
    Ugye ugyanaz a szábáy van , hogy döntetlen esetén az megy tovább aki több idegenbeli gólt lőtt.