32945
Magyar Foci
-
#5717 Előkerült Bódog Tamás
felkészülési mérkőzés
Bielefeld-Mainz 2-4
az eslő gólt Bódog szerezte. -
Csesza #5716 Dzsudzsák is bemutatkozott a PSV-ben.
Végigjátszotta a 90 percet.
Összességében nem volt rossz, volt pár kapura lövése, ha pontosabban céloz ill. ha lepasszolja lehet, hogy gólok születtek volna belőle.
Remélem a köv. meccsen majd sikerűl betalálnia vagy assistot adnia :) -
#5715 Kenesei gól Avellinoban. -
#5714 championship
Leicester-Coventry
Laczkó, Bori kezdő
Barnsley-Norwich
Ferenczi kispad
Bristol City-Colchester
Vaskó kezdő, Balogh Béla kispad
Burnley-Plymouth
Király kispad, Halmosi kezdő, Timár keretben sem.
Preston-Watford
Priskin kispadon
Sheffield United-QPR
Buzsáky kezdő -
#5713 példaképp
horvát bajnokság..horvát válogatott.. ég és föld a kettő -
Csesza #5712 jolvan hát ugye az ottani selejtezőkben könnyebb jobban szerepelni és több pontot elérni, mint az itteni selejtezőkben
meg ott van ugye ilyen kontinens viadal is - ezekben a csoportokban nincsen olyan sok jó ellenfél, mint nálunk
meg ezek a ranglisták sem mindig mérvadóak, meg hát nem is azt jelenti, hogy a Magyar válogatott nem tudná legyőzni őket vagy akár más előttünk álló csapatokat, én igazság szerint sosem szerettem az ilyen ranglistákat... -
Grenzjager #5711 Azért az durva hogy a polgárháború alatt jobb a Szudáni bajnokság mint a magyar... ezt mondjuk konkrétan nem hittem volna. Bár lehet hogy a szudánit értékelték túl -
Csesza #5710 nem hiszem, hogy ez olyan meglepő lenne... -
Grenzjager #5709 Sehol sem jegyzik a magyar bajnokságot
Magyar labdarúgás
Az IFFHS, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet a tavalyi eredmények alapján a 73. helyre rangsorolta a magyar labdarúgó bajnokságot.
A hazai és nemzetközi porondon elért eredmények alapján elkészített rangsort az angol Premiership vezeti, vagyis jelenleg ez a legerősebb bajnokság a világon, a második helyen a spanyol La Liga, a harmadikon az olasz Serie A végzett.
A magyar bajnokság az előkelőnek nem nevezhető 73. helyen végzett, jócskán lemaradva Zimbabwe, Szíria, Libanon, Szudán vagy Angola mögött. Érdekesség, hogy tíz évvel ezelőtt, 1997-ben a magyar bajnokság a 18. helyen végzett ugyanezen a ranglistán.
Az IFFHS rangsora:
1. Anglia 1.171,0
2. Spanyolország 1.074,0
3. Olaszország 1.027,0
4. Brazília 954,0
5. Argentína 852,0
6. Németoszág 839,0
7. Franciaország 761,5
8. Mexikó 734,0
9. Kolumbia 666,0
10. Portugália 643,5
.. 24. Dánia
.. 32. Svédország
.. 73. Magyarország
.. 81. Albánia
-
#5708 "Másféléves angliai légióskodás után ismét a címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatával készül Máté Péter. A védő 2006 augusztusában kölcsönbe került a Reading együtteséhez, amelynél azonban alig egy hónap után elszakadt a keresztszalagja. A szigetországiak ennek ellenére múlt nyáron fél évvel meghosszabbították a szerződést, amely 2007 végén lejárt, így Máté visszatért a hajdúsági városba."
teljes cikk (nso.hu) -
Csesza #5707 hazajött? :O
mi?hogy?mikor?mért? :D
-
#5706 Már nincs Angliába, hazajött a Lokiba.
Amúgy érdekes lenne, ha összejönne a bolt. :D -
#5705 Nem lenne rossz :) Biztos jó helye lenne ott. -
Csesza #5704 fasza lenne ha Olaszországba jönne és rendszeresen játszana itt :)
habár nemtudom mennyi esélye lenne bekerülni a kezdőbe, mert a Reading-be is keveset játszik, igaz sérült volt, de talán itt jobban menne neki -
#5703 egy kis olasz pletyka: a Lazio érdeklődik Máté iránt
L'Italia "scopre" Peter Mate
Peter Mate, difensore centrale ungherese classe 84, del Debrecen, un passato nel Reading e reduce da un grave infortunio ha diverse offerte dalla Serie A. Al calciatore si è interessata la Lazio, ma non è l'unica squadra italiana che pernsa a Peter Mate, nato a Pspkladny e quest'anno ancora senza presenze nella sua squadra. -
#5702 Plymouth-Hull City összefoglaló Halmosi góljával -
#5701 már livescore-on is javították, Halmosi van ott is :) -
#5700 Vaskó góljáról kiderült, hogy gólpassz volt (kis kavarodás a kapu előtt) de Halmosi gólját a BBC és a soccernet.com írja (meg a goalzz.com és az eredmények.com is -
Takezó #5699 most akkor a livescore ír érdekeseket? ott egyik meccsen se rúgott magyar gólt -
Solt #5698 hol nézed?
-
#5697 Halmosi gól a Plymouth már 2-0-ra vezet a Hull ellen. -
#5696 Bristol-Boro FA-kupa meccs Vaskó kezdő, eddig a legjobb a Bristol védelméből.
és Vaskó góóóóóóóóóóóóóóóóóóóllll 1-0
nézem a meccset :) -
#5695 Az lenne maga a mennyország ha Buzsáky lőne egyet a Chelsea-nak és Dzsudzsák a Feyenoord-nak :DDD -
Drizzthsz #5694 Buzsáky szerintem mára a legjobb magyar játékossá nőtte ki magát, nagyon remélem, hogy holnap valami szép eredményt érnek el, akár egy sokgólos meccsen 1 gólos vereség is az lenne. -
#5693 Nagy szopás, hogy egyetlen kamerát küldtek ki csak a meccsre és csak összefoglalót lehet majd belőle látni.. -
#5692 FA Cup Preview: Chelsea - QPR
goal.com
PLAYERS TO WATCH
Chelsea – Michael Ballack
The former Bayern, Leverkusen and Kaiserslautern man won't face his sternest test on Saturday, but it's another chance to show Chelsea fans what he can do. Much like Shevchenko's form improved recently in the absence of Drogba, Ballack's return at the time of Lampard's injury has seen the German blossom, commanding the game against Fulham in particular.
QPR – Ákos Buzsáky
The Hungarian midfielder has made a tremendous impact since arriving on loan in the summer from Plymouth Argyle, so much so that QPR spent £500,000 to get him on a permanent deal this week. Buzsáky has scored six goals in just 13 games, including braces against Colchester and Scunthorpe. -
Csesza #5691 Stieber Zoltán gólja a Brighton ellen
Kovács János gólja a Barnet ellen
Gera Zoltán gólja a Scunthorpe ellen
Buzsáky Ákos gólja a Watford ellen
Vaskó Tamás gólja a Burnley ellen
Tímár Krisztián gólja a Stoke City ellen -
Csesza #5690 :DDDdddd -
Grenzjager #5689 A "Disznóhágató" mellett simán elférne Hajnal:) -
Csesza #5688 :DDDDddd
ilyen osztrák első osztályú focistákról beszéltek -
Csesza #5687 talán Schweinteiger(nemtom hogy kell írni), de ő még széleken is szokott
igazság szerint ott nincs ilyan irányító srác, hanem Ribéry is ő szokott irányítani a szélről behúzódva
talán még Van Bommel van ott de ő is inkább védekező -
Drizzthsz #5686 Nekem elmondhatod, mirol magyarazott, ugyis Mtk-s kulcstartot kaptam karacsonyra, pedig Ujpest a favorit... :D -
#5685 néhány hete a Dormundot rebesgették. A Bayernnél ki játszik Tomi helyén? -
Csesza #5684 :D
múltkor az morfondíroztam, hogy sztem én tudom a legfrissebb MTK-s átigazolási pletykákat, mert múltkor ültem ki városomban a kávézóban és bejött Garami Józsi bácsi osztotta az észt, hogy milyen játékosokat figyelnek meg stb stb, aztán gí gondoltam de az MTK senkit nem érdekel, ellentétben ezzel :D
mondjuk nem hiszem, hogy ez ilyen átig. pletyka ha Luxemburg-ról van szó, habár lehet ott találkozott valamelyik nagykutyával -
#5683 Egy kis pletyka.
Tegnapelőtt volt ugye a Dárdai Pál által szervezett teremfoci izé Pécsen ahová ugye sok más Bundesligában légióskodó játékosunk is meg volt hívva köztük Hajnal Tomi is de ő az utolsó pillanatban lemondta a részvételt. Ugyanis a menedzsere sürgősen Luxemburgba hivatta egy tárgyalásra. Ezt Dárdai nyilatkozta bele rádióba! -
#5682 Bodor győztes gólt szerzett ma a Rodában. -
Zséé #5681 Talán még nem is volt ilyen sikeres forduló angliában magyar szempontból. De mostmár jó lenne a Premier League-ben is magyar góloknak örülni :) -
#5680 És Vaskó góljával nyert a Bristol City Királyék ellen.
Halmosi és Fernenczi gólpasszt adott ma. -
#5679 Ja, mindketten a 4. gólt lőtték... :D -
#5678 Na és persze Buzsáky is gólt vágott :DD