Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hát egyébként én nem vagyok ilyen nagy véleménnyel a Vargáról...kicsit kiment külföldre,megtanult németül,de két nyelv nem fért meg az okos buksijában,hát elfelejtett magyarul...szal nagy koponya a srác,csak 2 nyelv neki az sok,a magyart még most is töri...
a.carkey
Igen ám, de itthon forintban adják a fizetést! Így nem kell ám össze-vissza számolgatni ... 😊
Átszámolni, majd vissza, hogy a heti Porsche betevõjük meglegyen ... 😊

A medve nem játék.

Ramore
Igaz, de madridban az ölükbe esne a bajnokok ligája trófea, a spanyol bajnoki trófea, ez érthetõen nem kihívás, de az MTK-ban harcolniuk kell majd, szívüket lelküket kitenni a pályán. Ez a igazi kihívás nekik!
Buddy
Pinte is ugynígy járt....kezdetben lefutotta a mezõnyt, de a végére már meg sem tudtad volna különböztetni a többi favágótól

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
a madridban nehéz kezdõnek lenni......õk pedig életüket adják a játékért...meghalnának érte 😊
látod, hogy nem a pénzrõl van szó....elutasítják a többmilliárdos madridi ajánlatot, és inkább szívükre hallgatva nyomorognak a magyar bajnokságban 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Ramore
Pedig hívta õket a Reál Madrid, de hát õk inkább a magyar bajnokot választották, mert a nehezebb feladat az igazi kihívás a számukra. 😊)
Ramore
😊)
a.carkey
Ez nem igaz! Hazajött Magyarországra két akkora világsztár - Pisont és Halmai -, és nézd majd meg, õk nem fognak belszürkülni a magyar mezõnybe ... 😊

A medve nem játék.

Ramore
Ha Ronaldo a Fradiba szerzõdne, egy hónap alatt felvenné a magyar mentalitást (diszkó, kurvák, kettõs könyvelés, pia, cigi, drog, bunda, hálapénz) és negyed év alatt már észre sem lehetne venni, hogy egy világsztár van a csapatban, úgy beleszürkülne a magyar élvonalba.
Ramore
Tudod nagyon jól, hogy én is nagyon szoríok Varga Zoltánnak, mert õ volt az utolsó igazi világsztár magyar focista és az elsõ és egyben utolsó külföldön végzett mesteredzõ, aki valóban nyugati profi mentalitással próbálta meg felvenni a harcot a Mezey maffiával szemben, illetve a magyar vesztes szemlélet ellen.
Viszont egy fecske nem csinál nyarat sajnos!
Buddy
én azért bíztam benne, mert Zoli megérdemelte volna....legalább megmutatta volna a benne kétkedõknek

Buddy
sõt....totális idegösszeomlás 😊

Buddy
ez mondjuk sajnos igaz 😞

Ramore
A magyar profi focisták fejében csak egy kicsit is a drukkolók lebegnének, vagy a labdarúgás szeretete, akkor megérteném, hogy elkeseredtél a kiesés miatt, de nekik csak a bizniszen jár az eszük.
a.carkey
Dühroham 😊 LOL

A medve nem játék.

Ramore
Felesleges a dührohamod, a magyar foci nem érdemli meg még az ilyen apró sikerélményeket sem! Persze a sikerélmény ismét elmaradt.
a.carkey
A faszba, hogy sohasincs szerencsénk! (Már bocs a stílusért ...)

A medve nem játék.

Buddy
és ráadásul a gyõr még egy tizit is kihagyott 2-0-nál..😞

Buddy
pl. volt Varga Zoli....nyugati színvonalú edzõ, profi hozzáállással....vele cakkpakk 4-szer kapott ki a fradi a bajnokságban, eredménynek ez megfelel....aki nem csinált semmit, azt meg elzavarta....közvetetten a bérkérdés is meg lett oldva......a bunda csak az volt, hogy összefogtak ellene

Ramore
mit értessz "speciális" alatt? 😊) világsztár labdarúgó, nyugati színvonalú edzõ, profi hozzáállás, európai szintû eredmények, reális bérek, bunda nélküli szezon?
a.carkey
Ez durva volt:
Gyõr-Santander 2-1. Összesítésben: 2-2. Továbbjutó a Racing idegenben lõtt góllal. Durva! 😊

A medve nem játék.

Buddy
ez a fradi már sajnos nem az a fradi, amiben volt vmi speciális......

Buddy
ebben az esetben teljes megvetésem az övék 😞((

gyalázat, hogy ide jutottunk....

[Jakuza]
Mert bejelentette a Ferencvaros, hogy a jovoben nem ohajt az utanpotlassal foglalkozni. 😞(((

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Buddy
lehet egy látványos tönkretételrõl is szó, mindössze pár ilyen emberkét kellett felbérelni, hogy legyen meg a "szokásos" ürügy, hogy lehessen mire támaszkodni...és így a gépezet megmozdult

Buddy
olvastam én is, és mondtam hogy egyetértek veled...nem elképzelhetetlen, hogy megrendezett akcióról van/volt szó....de mibõl gondolod, hogy most az utánpótlás fog következni?

HuAn82
Van olyan Magyarországon,hogy foci?Vagy ezt az össze-vissza kergetözést nevezik itt focinak?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

a.carkey
ö...

A medve nem játék.

a.carkey
Ajánlom figyelmetekbe! (Neked különesen Buddy!)
😞
Fradi! 😞
Még mindig tartom azt a véleményem, hogy az egész bunyó, zsidózás, balhé megrendezett volt - nem véletlenül volt kiemelve az antiszemitizmus - és nem véletlenül rohantak egyesek verni, ütni, káromkodni, mintha egy bizonyos jelre tették volna.
Az egészen nem változtat, hogy a Furulyás egy korrupt barom, de legalább most a Fradi utánpótlása fog következni és valami ifjúságot is szeretõ edzõ! Felõlem legyenek nyolcadikak vagy tizedikek, de nem milliósak legyenek a bérek, a semmiért, és igenis számon lehessen kérni a játékosokon, ha nem teljesítenek, mert eddig ez nem volt jellemzõ.

A medve nem játék.

a.carkey
De, csak blokkolták mindig minden beadását, de mivel ballábas volt (kettõ is volt neki) Csank "istenítette".😊

A medve nem játék.

Buddy
nem is szokott beadni.....odáig nem jut el

Ramore
én meg a szerencsétlen, erõtlen, harmat gyenge beadási kísérleteire
Buddy
nem is, de a Debrecen-Fradi meccsen Norbi lõtte az egyetlen gólt.....én csak erre a góljára emlékszem

Ramore
Majd amikor Mezey mester hívja a Spanyol válogatott szövetségi kapitánynak és honosítják Vilikét, akkor majd talán újra rúghat mesterhármast!
Botond
Buddy ma nagyon nincs képbe :-) nem mintha én igen
Hangianix
Az a kinti meccs volt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

[Jakuza]
Pontossan ugyanis a szovetseg 2 meccset kotott le.
Ez volt a visszavago Eszeken , az elso 2:2re vegzodott itthon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Botond
akkor legalább mi egy meccsrõl beszéltünk :-D hallelujah :-D
a.carkey
JA. Buddy nem érti mielyik meccsrõl van szó. 😊
Horvátország-Magyarországot nem játszhattuk Debrecenben! 😊 Én legalábbis nem emlékszem, hogy a Délszláv háború során a horvtok Debrecenig nyomultak volna ... 😊
Tuti rosszul emlékszel. NR egyetlen gólja Eszéken esett. De egyébként felesleges errõl a nagyvolumenû játékosról vitatkozni ...

A medve nem játék.

Botond
na akkor nem egy meccsrõl van szó,mert amirõl én beszéltem az Eszéken volt,és 4:1re szívtunk csak...asszem ;-)
Buddy
ja, "kisorsolták" az nb1-et:
Balaton FC - FTC
mtk - Sopron
Újpest - Debrecen
Békéscsaba - ZTE
Videoton - pécs
Haladás - Gyõr

Buddy
klubszinten sem tudok többrõl 😊
igaz, az szép gól volt, csak semmire nem volt elég
kifejeltek, vagy rúgtak egy labdát, és ahogy esett Norbi kapásból meglõtte és védhetetlenül zuhant a kapuba (biztos rosszul találta el, valószínûleg a szögletzászlót célozta)
...Debrecenben volt mindez, végeredmény 6-1...ronda volt

Buddy
hmm....nekem Liechtenstein ellen más emlékeim vannak...0-0 ?

Ramore
Vagy, ha mezey, vagy a maffiájából valaki!
Guest
Lehet... 😊 Ez nem az a (talán Üllõi úti) meccs volt, ahol Vili egyik góljánál a hátáról pattant be a labda? 😊))
a.carkey
Mert soha többé nem játszik, csak ha mezey ismét szövkapi lesz ...

A medve nem játék.

Davidus
Pontosan így volt😊 Viszont a közönség a Király Gabival akarta rugatni a tizenegyest😊 Már majdnem úgy volt hogy õ rugja erre odatették a vilit mert tudták hogy életébe több mesterhármast nem rug😊

V9ykn8_TZL0

Hangianix
Volt. Talan Lichtenstein vagy Azerbajdzsan ellen, Lisztes atengedte neki a 11-est. (oszt lehet, hogy mas csapat ellen es mas engedte at 😄)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Guest
Tényleg volt egy idõszak, amikor Sebõk Vili volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa, mert õ rúgta a tizenegyeseket, meg szögletek után fejelt egy-két gólt, a többiek meg nem nagyon villogtak e téren... (Mintha mesterhármasa is lett volna, de lehet, hogy ezt csak álmodtam.)
Botond
ok,de attól még a vili fater szíve csücske,ezekszerint másik alkalommal volt vmi hasonló,nekem ez rémlett,tévedtem,van ilyen ;-)