32945
Magyar Foci
  • karajjj
    a dizájn nem rossz, csak szar az egésznek a elrendezése, meg túlzsúfolt
  • geo91
    nem rossz, de szerintem a régi jobb volt...
  • passatgt
    jól néz ki új nso:)
  • geo91
    a hétvége magyar légiós góljai videókon

alul van szavazás. kovács péter góljára vajon miért miért nem lehet szavazni? :DDD
  • Rudee
    Tőzsér duplája tegnapról.
    Mindkét gól igen szerencsés volt.
  • Rudee
    Pusztai gólt lőtt a Kärntenben.
  • kraawz
    hihetetlen, 10 perc alatt les miatt 2 ziccertől fosztották meg őket...
  • kraawz
    kár volt ezt a lest behúzni neki...
  • banok
    És Torghelle csereként beállt az Augsburgnál - Szabics padon se. Stieber a Koblenzben cserként lépett pályára, Király kezdő az 1890 Münchennél.
  • banok
    Dzsudzsák góóól
  • karajjj
    sport2-n megy a coventry - ipswich, priskin most állt be
  • Rudee
    Az Ipswichben Peters helyén Priskin folytatja a 67. perctől. Remélem sikerült góllal debütálnia.
  • Rudee
    Dzsudzsák-gól a PSVben.
  • Matthew Prosac
    azt akkor ő még nem tudhatta 1-0-nál hogy 5-1 lesz a vége :)
  • kraawz
    miért is ?
  • passatgt
    az műmájerkodás volt
  • kraawz
    azért di canio esete is valami
  • passatgt
    ha felveszi a labdát vagy kirúgja, híres lenne, nem számított volna amúgy sem, 5-1 lett a vége:)

de persze be kellett rúgni az a dolga
  • karajjj
    néztem, nagyon brutál :D
  • geo91
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Matthew Prosac
    Kovács tegnapi gólja
    Lol :)
  • karajjj
    a vízilabda és a kézi is kap elég szerepet szerintem, egyáltalán nincs egyik sem elfelejtve, bár kéziben nem vagyunk valami hű de jók válogatott szinten, még Nagy Laci is le akar lécelni a spanyolokhoz -.-
    azt meg azért ne várd el, hogy a "nemzeti" sportot (mármint nem az újságot, hanem labdarúgást) le fogja körözni valami is egy olyan országban, ahol egy focista a leghíresebb...
  • karajjj
    #8392-ben a véleményem
  • marxell
    Igazából az zavar, hogy kurvára nyomatják a magyar focit, eredmény nélkül. Amiket mi itthon eredménynek nevezünk, az nemzetközi szinten egy nagy nulla. Természetesen amelyik sportokban esetleg sikeresek vagyunk az már semmi publicitást kap, lásd vízilabda, kézilabda.
    Természetesen ha elérnek (?) egyszer sikereket, visszaszívok mindent, de addig is keressék az utánpótlást, hogy leválthassák ezt a szar generációt :)
  • Kaplan
    Én elvétve a múlt évben péntekenként nézegettem az NB1-es meccseket Duna TV-n, és idén is láttam már jó néhány meccset és szerintem némi fejlődés látható. Természetesen nem minden meccsen...
  • Matthew Prosac
    az NB1 olyan mint a Barátok közt: tudjuk hogy egy szar, mégis mindig mindenki (meg)nézi /saját hasonlat/ ^^
  • vmvr
    az NB1 az 'ez van, ezt kell szeretni' esete:D
  • karajjj
    mikor néztél utoljára NB1-es meccset?
  • marxell
    A magyar foci kibaszott szar.. nem tudom, hogy hogy lehet ez a néhány focidrukker annyira elvetemült, hogy ezeket a meccseket élvezze.
    De a Debrecennek sok sikert, a többi elmehet ahova akar, szánalmas, hogy ekkora rá az érdeklődés, közben meg semmit nem tesznek le az asztalra.
  • karajjj
    ha megnyerték volna a kupát és maradt volna Bekvalac, akkor most cseszett jó keretük lenne, hoztak volna jobb játékosokat itthonról és külföldről is... nekem annak a Győrnek a játéka kifejezetten tetszett :D
  • Rudee
    3 meccs után kicsit korai még ezt kijelenteni. Új edzővel össze kell érnie a csapatuknak, aztán bármi lehet.
  • Kaplan
    Természetesen, nem mellékes, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen anyagi lehetőségekkel bíró klub ne tudna összehozni egy olyan keretet ami simán nyeri az NB1-t. Hozzáteszem a szememben a Nemzeti Bajnokságunk fénye jobban csillog mint az utóbbi években bármikor.
  • Rudee
    Azért a kettős emberhátrány nem mellékes. Újpest ellen pedig igen jó meccset jáccottak.
  • Kaplan
    Kész, ez a Győr amilyen profi anyagi háttérrel bír, egyszerűen mindig elkúr mindent. Ez a Pintér fiú totális öngól volt, Bekvalac idején volt legalább valami játék-akarat, most már az sincs. Csalódás.
  • Rudee
    Neki is meg van a dupla, 11esből szerezte a másodikat.
  • Rudee
    Waltner is megvillant a Mattersburgban, vagyis inkább a piroslap villant meg neki :)
  • Rudee
    És ismét.
  • Rudee
    Beindultak légiósaink, most épp Tőzsér a Genkben lőtt gólt.
  • Rudee
    Kovács Péter Norvégiában volt eredményes
  • banok
    Kádár Tamás kispadon a West Bromwich-Newcastle meccsen.