32945
Magyar Foci
-
karajjj #8438 a dizájn nem rossz, csak szar az egésznek a elrendezése, meg túlzsúfolt -
geo91 #8437 nem rossz, de szerintem a régi jobb volt... -
#8436 jól néz ki új nso:) -
geo91 #8435 a hétvége magyar légiós góljai videókon
alul van szavazás. kovács péter góljára vajon miért miért nem lehet szavazni? :DDD -
Rudee #8434 Tőzsér duplája tegnapról.
Mindkét gól igen szerencsés volt. -
Rudee #8433 Pusztai gólt lőtt a Kärntenben. -
#8432 hihetetlen, 10 perc alatt les miatt 2 ziccertől fosztották meg őket... -
#8431 kár volt ezt a lest behúzni neki... -
#8430 És Torghelle csereként beállt az Augsburgnál - Szabics padon se. Stieber a Koblenzben cserként lépett pályára, Király kezdő az 1890 Münchennél. -
#8429 Dzsudzsák góóól -
karajjj #8428 sport2-n megy a coventry - ipswich, priskin most állt be -
Rudee #8427 Az Ipswichben Peters helyén Priskin folytatja a 67. perctől. Remélem sikerült góllal debütálnia. -
Rudee #8426 Dzsudzsák-gól a PSVben. -
#8425 azt akkor ő még nem tudhatta 1-0-nál hogy 5-1 lesz a vége :) -
#8424 miért is ? -
#8423 az műmájerkodás volt -
#8422 azért di canio esete is valami -
#8421 ha felveszi a labdát vagy kirúgja, híres lenne, nem számított volna amúgy sem, 5-1 lett a vége:)
de persze be kellett rúgni az a dolga -
karajjj #8420 néztem, nagyon brutál :D -
geo91 #8419 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8418 Kovács tegnapi gólja
Lol :) -
karajjj #8417 a vízilabda és a kézi is kap elég szerepet szerintem, egyáltalán nincs egyik sem elfelejtve, bár kéziben nem vagyunk valami hű de jók válogatott szinten, még Nagy Laci is le akar lécelni a spanyolokhoz -.-
azt meg azért ne várd el, hogy a "nemzeti" sportot (mármint nem az újságot, hanem labdarúgást) le fogja körözni valami is egy olyan országban, ahol egy focista a leghíresebb... -
karajjj #8416 #8392-ben a véleményem -
marxell #8415 Igazából az zavar, hogy kurvára nyomatják a magyar focit, eredmény nélkül. Amiket mi itthon eredménynek nevezünk, az nemzetközi szinten egy nagy nulla. Természetesen amelyik sportokban esetleg sikeresek vagyunk az már semmi publicitást kap, lásd vízilabda, kézilabda.
Természetesen ha elérnek (?) egyszer sikereket, visszaszívok mindent, de addig is keressék az utánpótlást, hogy leválthassák ezt a szar generációt :) -
#8414 Én elvétve a múlt évben péntekenként nézegettem az NB1-es meccseket Duna TV-n, és idén is láttam már jó néhány meccset és szerintem némi fejlődés látható. Természetesen nem minden meccsen... -
#8413 az NB1 olyan mint a Barátok közt: tudjuk hogy egy szar, mégis mindig mindenki (meg)nézi /saját hasonlat/ ^^ -
#8412 az NB1 az 'ez van, ezt kell szeretni' esete:D -
karajjj #8411 mikor néztél utoljára NB1-es meccset? -
marxell #8410 A magyar foci kibaszott szar.. nem tudom, hogy hogy lehet ez a néhány focidrukker annyira elvetemült, hogy ezeket a meccseket élvezze.
De a Debrecennek sok sikert, a többi elmehet ahova akar, szánalmas, hogy ekkora rá az érdeklődés, közben meg semmit nem tesznek le az asztalra. -
karajjj #8409 ha megnyerték volna a kupát és maradt volna Bekvalac, akkor most cseszett jó keretük lenne, hoztak volna jobb játékosokat itthonról és külföldről is... nekem annak a Győrnek a játéka kifejezetten tetszett :D -
Rudee #8408 3 meccs után kicsit korai még ezt kijelenteni. Új edzővel össze kell érnie a csapatuknak, aztán bármi lehet. -
#8407 Természetesen, nem mellékes, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen anyagi lehetőségekkel bíró klub ne tudna összehozni egy olyan keretet ami simán nyeri az NB1-t. Hozzáteszem a szememben a Nemzeti Bajnokságunk fénye jobban csillog mint az utóbbi években bármikor. -
Rudee #8406 Azért a kettős emberhátrány nem mellékes. Újpest ellen pedig igen jó meccset jáccottak. -
#8405 Kész, ez a Győr amilyen profi anyagi háttérrel bír, egyszerűen mindig elkúr mindent. Ez a Pintér fiú totális öngól volt, Bekvalac idején volt legalább valami játék-akarat, most már az sincs. Csalódás. -
Rudee #8404 Neki is meg van a dupla, 11esből szerezte a másodikat. -
Rudee #8403 Waltner is megvillant a Mattersburgban, vagyis inkább a piroslap villant meg neki :) -
Rudee #8402 És ismét. -
Rudee #8401 Beindultak légiósaink, most épp Tőzsér a Genkben lőtt gólt. -
Rudee #8400 Kovács Péter Norvégiában volt eredményes -
#8399 Kádár Tamás kispadon a West Bromwich-Newcastle meccsen.