32945
Magyar Foci
-
#8799 parádézzon csak de nem lesz ágyus akkor sem :D -
#8798 Na Dzsudzsi elkezdte ma is, adott egy gólpasszt, a 24. percben. -
geo91 #8797 stremek a ma esti psv meccshez
reméljük ismét parádézik majd nyírlugos büszkesége! ;) -
#8796 én Inter-t akarok, de egy lightos csoport lenne a legjobb, hogy a 3. hely meglegyen :) -
#8795 köszi, el is mentem ma oda és holnaptól kezdik el árulni a jegyeket! -
#8794 Hát ez a tegnapi óriási siker volt, :ok: rég láttam egy magyar klubcsapatot ilyen jól játszani és ennyire akarni! :) Bodnár gólja meg OMFG! :shock: Innen már nem lehet elbaszni! Szerintem lehet dörzsölni a tenyerünket, hogy Real-t, Barcát vagy MU-t akarunk-e :cool:
Levszki Szófia-Debrecen 1-2 :::: összefoglaló -
#8793 Puskás-stadion pénztár, 10-18 óra közt. 1.5, 2, 2.5 és 4 rongyos jegyek vannak -
karajjj #8792 lollll Dombi Tibi Slipknotos pólóban nyilatkozi most a DunaTV-n :D -
#8791 nem tudja valaki esetleg hogy a Loki meccsre kapható még jegy? és ha igen akkor hol lehet megvenni őket Pesten? -
#8790 nem a BL serleg a cél, a csoportban esetleg egy 3. helyen végezni, az már olyan lenne a loki számára mintha BL-t nyerne kb... és egy X-et összehoz a Debrecen, az már 220ezer euró, nem kevés pénz van a dologban. na, de előbb legyünk túl a visszavágón! -
COOLancs #8789 Nem a győzelemnek örülök, hanem annak h végre szalonképes játékot produkált egy magyar csapat! Persze nemhiszem h BL kserlegünk lesz, de egy szép játékkal nagyot dobhatnánk a magyar foci jóhírén.
Ezt a teljesítményt végre a külföldi kommentátorok sem fitymálták le. -
#8788 mint ahogy a vb selejtezőket is hozni kéne, ha már szívességet tettek a csapatok, és szarul kezdték a selejtező első felét.
vért kell izzadni, de muszáj h végre megtörjön ez a rohadt átok, és végre újra kint lehessünk nemzetközi futball eseményen! -
Livius #8787 Ezzel a BL és Európa liga reformal mi jártunk a legjobban, nem szabadna most ezt a lehetőséget elhalasztani. -
#8786 Ja igen tényleg. Reméljük meglesz :D -
#8785 európaliga már megvan oké, de mostmár legyen meg a BL is. ilyen fantasztikus eredmény után köttttelezőőőő! -
karajjj #8784 még ha 0:1-re kikap, akkoris -
#8783 jaja! de kikaphat max 0-1-el és akk még nincs baj! de európa-liga már biztos megvan -
#8782 Ha itthon nem kap ki akkor bent van a BL-be? -
geo91 #8781 kösz idén nem volt 10k-m lemenni... :S
bezzeg amikor volt, akkor játszottak egy 1-1et... :SS -
karajjj #8780 most voltak a halinál :D -
karajjj #8779 mivel gondolom már nincs leterhelve... -
#8778 meg azt h "Dibreszön win"! -
#8777 DIGI tv stream most persze már jó, eléggé sokat bakiznak ott. Előbb telefonál valaki a stábból és kihangosítva a studióban... -
#8776 EZAZ!!!!!!!! Innnen már nemszabad bukni!!! -
#8775 Dombi meg mindig húz valamit. Kalmar ellen is gólpaszt adott, most is.. Elévülhetetlen! -
COOLancs #8774 A külföldi kommentátorok kezdhetik megtanulni hogy kell helyesen kimondani azt hogy Czvitkovics -
#8773 én tuti megyek a Puskásba.
MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! -
#8772 Egyik szemem sír, a másik nevet :'( :D A Macnhester kikapott, de a Debrecen győzött -
geo91 #8771 mit meg nem adnék azért ha egy csoportba sorsolják az arsenallal a lokit... :) -
#8770 :D
Meg coulibaly nekimegy egy piqué-puyol kettősnek, leveszi mellel, sarokkal áthúzza és bekötőzi őket :D -
#8769 na gyerekek majd ahogy Dombi megiramodik Sergio Ramos mellett a csoportkör meccsein xDDDDDDDDDDDD -
COOLancs #8768 Bárcsak láttam volna ahogy nyerünk... -
#8767 Nagyon nagy siker grat Loki..... -
karajjj #8766 megvan baszki :DDDD -
#8765 hatalmas gratuláció a fiúknak!!!!!!!!!!
Budapesten remélem tele lesz a stadion és egy szép győzelemmel jutunk tovább!!!!!!!!! HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
geo91 #8764 na vége! grat a lokinak! -
#8763 és akkor ennyi
2:1es idegenbeli győzelem -
paly90 #8762 Ez az!!!!MEGVAN!!!
SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!!! -
#8761 kész, vége, nyertünk
FUCK YEAH -
Csesza #8760 VÉGE!!!