32945
Magyar Foci
  • Tyler1
    parádézzon csak de nem lesz ágyus akkor sem :D
  • galmat
    Na Dzsudzsi elkezdte ma is, adott egy gólpasszt, a 24. percben.
  • geo91
    stremek a ma esti psv meccshez

reméljük ismét parádézik majd nyírlugos büszkesége! ;)
  • WuFraZselic
    én Inter-t akarok, de egy lightos csoport lenne a legjobb, hogy a 3. hely meglegyen :)
  • Iori
    köszi, el is mentem ma oda és holnaptól kezdik el árulni a jegyeket!
  • banok
    Hát ez a tegnapi óriási siker volt, :ok: rég láttam egy magyar klubcsapatot ilyen jól játszani és ennyire akarni! :) Bodnár gólja meg OMFG! :shock: Innen már nem lehet elbaszni! Szerintem lehet dörzsölni a tenyerünket, hogy Real-t, Barcát vagy MU-t akarunk-e :cool:

Levszki Szófia-Debrecen 1-2 :::: összefoglaló
  • WuFraZselic
    Puskás-stadion pénztár, 10-18 óra közt. 1.5, 2, 2.5 és 4 rongyos jegyek vannak
  • karajjj
    lollll Dombi Tibi Slipknotos pólóban nyilatkozi most a DunaTV-n :D
  • Iori
    nem tudja valaki esetleg hogy a Loki meccsre kapható még jegy? és ha igen akkor hol lehet megvenni őket Pesten?
  • WuFraZselic
    nem a BL serleg a cél, a csoportban esetleg egy 3. helyen végezni, az már olyan lenne a loki számára mintha BL-t nyerne kb... és egy X-et összehoz a Debrecen, az már 220ezer euró, nem kevés pénz van a dologban. na, de előbb legyünk túl a visszavágón!
  • COOLancs
    Nem a győzelemnek örülök, hanem annak h végre szalonképes játékot produkált egy magyar csapat! Persze nemhiszem h BL kserlegünk lesz, de egy szép játékkal nagyot dobhatnánk a magyar foci jóhírén.

Ezt a teljesítményt végre a külföldi kommentátorok sem fitymálták le.
  • Tyler1
    mint ahogy a vb selejtezőket is hozni kéne, ha már szívességet tettek a csapatok, és szarul kezdték a selejtező első felét.
    vért kell izzadni, de muszáj h végre megtörjön ez a rohadt átok, és végre újra kint lehessünk nemzetközi futball eseményen!
  • Livius
    Ezzel a BL és Európa liga reformal mi jártunk a legjobban, nem szabadna most ezt a lehetőséget elhalasztani.
  • Pacal17
    Ja igen tényleg. Reméljük meglesz :D
  • Matthew Prosac
    európaliga már megvan oké, de mostmár legyen meg a BL is. ilyen fantasztikus eredmény után köttttelezőőőő!
  • karajjj
    még ha 0:1-re kikap, akkoris
  • Tyler1
    jaja! de kikaphat max 0-1-el és akk még nincs baj! de európa-liga már biztos megvan
  • Pacal17
    Ha itthon nem kap ki akkor bent van a BL-be?
  • geo91
    kösz idén nem volt 10k-m lemenni... :S
    bezzeg amikor volt, akkor játszottak egy 1-1et... :SS
  • karajjj
    most voltak a halinál :D
  • karajjj
    mivel gondolom már nincs leterhelve...
  • Tyler1
    meg azt h "Dibreszön win"!
  • Kaplan
    DIGI tv stream most persze már jó, eléggé sokat bakiznak ott. Előbb telefonál valaki a stábból és kihangosítva a studióban...
  • galmat
    EZAZ!!!!!!!! Innnen már nemszabad bukni!!!
  • Matthew Prosac
    Dombi meg mindig húz valamit. Kalmar ellen is gólpaszt adott, most is.. Elévülhetetlen!
  • COOLancs
    A külföldi kommentátorok kezdhetik megtanulni hogy kell helyesen kimondani azt hogy Czvitkovics
  • Matthew Prosac
    én tuti megyek a Puskásba.
    MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE! MIN-DEN-KI BU-DA-PEST-RE!
  • rooney8
    Egyik szemem sír, a másik nevet :'( :D A Macnhester kikapott, de a Debrecen győzött
  • geo91
    mit meg nem adnék azért ha egy csoportba sorsolják az arsenallal a lokit... :)
  • kraawz
    :D

Meg coulibaly nekimegy egy piqué-puyol kettősnek, leveszi mellel, sarokkal áthúzza és bekötőzi őket :D
  • Matthew Prosac
    na gyerekek majd ahogy Dombi megiramodik Sergio Ramos mellett a csoportkör meccsein xDDDDDDDDDDDD
  • COOLancs
    Bárcsak láttam volna ahogy nyerünk...
  • nono84
    Nagyon nagy siker grat Loki.....
  • karajjj
    megvan baszki :DDDD
  • szucsy89
    hatalmas gratuláció a fiúknak!!!!!!!!!!

Budapesten remélem tele lesz a stadion és egy szép győzelemmel jutunk tovább!!!!!!!!! HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • geo91
    na vége! grat a lokinak!
  • kraawz
    és akkor ennyi

2:1es idegenbeli győzelem
  • paly90
    Ez az!!!!MEGVAN!!!
    SZÉP VOLT FIUK!!!!!!!!!!
  • kuci06
    kész, vége, nyertünk

FUCK YEAH
  • Csesza